Privévervoer van het vliegveld El Prat naar het centrum van Barcelona

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: 30 minuten (circa)
Van USD 16,90

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Boek uw privévervoer vanaf luchthaven El Prat in Barcelona naar uw hotel of adres in het stadscentrum. Selecteer het type voertuig dat u wilt (drie verschillende typen: maximaal 4 personen, maximaal 6 personen of maximaal 10 personen) en vergeet niet om alle gevraagde gegevens op te geven tijdens het uitchecken.

Hoogtepunten

 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Verschillende vertrektijden gedurende de dag
Beleef een zorgeloze aankomst op vliegveld El Prat in Barcelona door van tevoren privévervoer te boeken dat past bij de grootte van uw gezelschap (max. 10 personen). Vermijd bij aankomst de lange wachtrijen bij de taxi's en reis comfortabel in een Premium minibus of auto.

De chauffeur wacht u op in de aankomsthal met een bordje met uw naam erop en brengt u snel en probleemloos naar uw accommodatie in Barcelona.
Ga lekker zitten in de comfortabele vierpersoons Premium sedan of zespersoons Premium minibus, en laat uw professionele chauffeur de weg vinden op de voor u onbekende wegen terwijl u geniet van het uitzicht.

Als uw vlucht te vroeg of vertraagd is, is de taxicentrale op de hoogte van uw verwachte aankomsttijd en wordt u op de juiste tijd opgehaald

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Vliegveld El Prat, Barcelona
Vertrektijd:
Geef de gegevens van uw aankomst door bij het afrekenen zodat de lokale leverancier u kan ophalen
Duur:
30 minuten (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Privévervoer bij aankomst 1 persoon
Code: TG1

Doe lekker rustig aan bij uw aankomst op het vliegveld Barcelona El Prat en boek vooraf privévervoer. Geen lange wachtrijen voor een taxi bij aankomst. 1 passagier.

Van
USD 71,58
Prijsgegevens
Privévervoer bij aankomst 2 personen
Code: TG2

Doe lekker rustig aan bij uw aankomst op het vliegveld Barcelona El Prat en boek vooraf privévervoer. Geen lange wachtrijen voor een taxi bij aankomst. 2 passagiers.

Van
USD 35,79
Prijsgegevens
Privévervoer bij aankomst 3 personen
Code: TG3

Doe lekker rustig aan bij uw aankomst op het vliegveld Barcelona El Prat en boek vooraf privévervoer. Geen lange wachtrijen voor een taxi bij aankomst. 3 passagiers.

Van
USD 23,86
Prijsgegevens
Privévervoer bij aankomst 4 personen
Code: TG4

Doe lekker rustig aan bij uw aankomst op het vliegveld Barcelona El Prat en boek vooraf privévervoer. Geen lange wachtrijen voor een taxi bij aankomst. 4 passagiers.

Van
USD 25,05
Prijsgegevens
Privévervoer bij aankomst 5 personen
Code: TG5

Doe lekker rustig aan bij uw aankomst op het vliegveld Barcelona El Prat en boek vooraf privévervoer. Geen lange wachtrijen voor een taxi bij aankomst. 5 passagiers.

Van
USD 20,28
Prijsgegevens
Privévervoer bij aankomst 6 personen
Code: TG6

Doe lekker rustig aan bij uw aankomst op het vliegveld Barcelona El Prat en boek vooraf privévervoer. Geen lange wachtrijen voor een taxi bij aankomst. 6 passagiers.

Van
USD 16,90
Prijsgegevens
Privévervoer bij aankomst 7 pers.
Code: TG42

Doe lekker rustig aan bij uw aankomst op het vliegveld Barcelona El Prat en boek vooraf privévervoer. Geen lange wachtrijen voor een taxi bij aankomst. 7 passagiers.

Van
USD 25,22
Prijsgegevens
Privévervoer bij aankomst 8 pers.
Code: TG43

Doe lekker rustig aan bij uw aankomst op het vliegveld Barcelona El Prat en boek vooraf privévervoer. Geen lange wachtrijen voor een taxi bij aankomst. 8 passagiers.

Van
USD 22,07
Prijsgegevens
Privévervoer bij aankomst 9 pers.
Code: TG44

Doe lekker rustig aan bij uw aankomst op het vliegveld Barcelona El Prat en boek vooraf privévervoer. Geen lange wachtrijen voor een taxi bij aankomst. 9 passagiers.

Van
USD 19,61
Prijsgegevens
Privévervoer bij aankomst 10-15
Code: TG45

Doe lekker rustig aan bij uw aankomst op het vliegveld Barcelona El Prat en boek vooraf privévervoer. Geen lange wachtrijen voor een taxi bij aankomst. Vanaf 10 tot 15 personen

Van
USD 17,66
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privévervoer van het vliegveld El Prat naar het centrum van Barcelona

Premium Transfer from Barcelona Airport to City

Inbegrepen:
 • Privévervoer van het vliegveld van Barcelona (El Prat) naar uw adres in Barcelona, maximaal 6 personen
 • Meet & Greet-service
 • Alle belastingen en BTW
 • Fooien en extra's
 • Parkeergelegenheid en/of vliegveldtolgelden
 • Slechts 1 standaardkoffer toegestaan per passagier, formaat 46 x 69 x 29 cm; bij grotere koffers of meer koffers worden extra kosten in rekening gebracht.
Niet inbegrepen:
 • Kosten voor extra bagage: 1 standaardkoffer toegestaan per passagier, formaat 46 x 69 x 29 cm; bij grotere koffers of meer koffers worden extra kosten in rekening gebracht.
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Baby's (maximaal 2 jaar oud) en kinderen (tot 6 jaar oud) moeten in een baby- of kinderzitje zitten. Zorg ervoor dat u het aantal kinderen selecteert dat meereist zodat er een zitje beschikbaar is
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • De duur van de transfers is een schatting. De exacte duur is afhankelijk van het tijdstip en de verkeersomstandigheden
 • De chauffeur wacht 60 minuten na de feitelijke landing. Neem contact op met ons hulpcentrum als u de bestuurder niet kunt vinden bij aankomst.
 • Voor transfers naar hotels die zich buiten het grootstedelijk gebied van Barcelona bevinden, worden extra kosten in rekening gebracht (tarief afhankelijk van de locatie). Deze kosten moeten vóór de transfer worden betaald, zelfs wanneer de boeking is bevestigd. Het vervoer wordt geannuleerd als deze bijkomende kosten niet worden betaald
 • Bevestig het aantal stuks bagage in het veld Speciale wensen bij het uitchecken (standaardformaat is 46 x 69 x 29 cm - 18 x 27 x 11 inch)
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.