Oude binnenstad en gotische wijk in Barcelona: Wandeltocht met privégids

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 145,93

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Maak met een schitterende wandeling door de historische plekken van Barcelona en ontdek de rijkdom van haar verleden! Ontdek de bakermat van het Romeinse Barcelona van meer dan 2000 jaar geleden. Geniet van de architectuur en monumentale gebouwen van de gotische wijk en krijg het gevoel alsof u terug bent in de middeleeuwen. Loop over de beroemde Ramblas en ontdek waarom Barcelona zo populair is onder toeristen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
 • Geleid door een plaatselijke gids
Ontdek de bakermat van het Romeinse Barcelona van meer dan 2000 jaar geleden en stelt u zich eens het Forum Romanum op het huidige Plaça de Sant Jaume voor, waar zich tegenwoordig nog steeds, na 20 eeuwen, de politieke macht van de Catalaanse cultuur bevindt. Loop langs een van 's werelds best onderhouden Romeinse muren en stelt u zich voor hoe men in die tijd thalassotherapiebaden nam in de Romeinse baden van Pati Llimona die u ten oosten van de Romeinse muur zult bezoeken.

De christelijke spiritualiteit wordt opgeroepen door twee sfeervolle kerken, de kathedraal van Barcelona en Santa Maria del Mar, het ultieme voorbeeld van pure Catalaanse gotiek. Deze wijk bevat enkele mooie verrassingen vanwege de vrolijke energie en de hoeveelheid aan trendy bars, restaurants en boetiekjes, waar u kunt genieten van de essentie van Barcelona.

Terwijl u over de beroemde Ramblas wandelt, ontdekt waarom Barcelona is zo populair is onder bezoekers. Dit is een bruisende voetgangersstraat waar u kunt genieten van straatartiesten, kleine cafés en de traditionele Catalaanse keuken totdat u bij de beroemde Boqueriamarkt komt, waar u de gastronomische tradities van het Catalaanse volk leert kennen via de kleurrijke en overdadige kraampjes en waar u te weten komt waar de wereldberoemde Iberische gerookte ham vandaan komt.

Haal het beste uit uw verblijf in Barcelona en ga mee met de tour 'Oude binnenstad en gotische wijk in Barcelona: Wandeltocht met privégids'.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Plaza Catalunya 21
Vertrektijd:
9:00 uur
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Oude binnenstad en gotische wijk in Barcelona: Wandeltocht met privégids

Tour Group

Inbegrepen:
 • Professionele, lokale gids
 • Privéwandeltocht
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 4 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Het kindertarief is uitsluitend van toepassing in combinatie met 2 betalende volwassenen
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie