Tour naar Montserrat en Cava Trail vanuit Barcelona

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: 10 uur (circa)
Van USD 105,31

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Combineer bergen, geschiedenis en wijn in een bezoek aan Montserrat en de Freixenet- of Codorniu-wijnmakerij tijdens een dagtrip met kleine groep per minibus vanuit Barcelona. U reist in een comfortabele minibus met airconditioning en krijgt persoonlijke aandacht van uw ervaren reisgids. Tijdens deze kleine groepstour krijgt u persoonlijke aandacht van uw gids.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Kleine groepstour per minibus
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Geleid door een plaatselijke gids
Om 8:30 uur rijdt u van Barcelona rechtstreeks naar Montserrat, een rit van ongeveer 1,5 uur. Bij aankomst heeft u meerdere opties. Breng zeker een bezoek aan het benedictijnse klooster waar de Moreneta (Zwarte Madonna) te zien is. Deze plek wordt al bijna 1000 jaar bezocht door pelgrims en andere bezoekers die deze spectaculaire berg hebben beklommen. Op doordeweekse dagen kunt u om 13:00 uur naar een van Europa's oudste kinderkoren luisteren: La Escolania de Montserrat. U hebt ook de gelegenheid om het fascinerende museum van Montserrat te bezoeken, met zijn vijf collecties op het gebied van archeologie, het Bijbelse Oosten en moderne schilder- en beeldhouwkunst.

Behalve van deze culturele attracties kunt u ook genieten van de prachtige omgeving. De paden van het natuurpark Montserrat leiden u naar prachtige plekken en bieden een prachtig uitzicht over het omliggende landschap. Onderweg komt u kapelletjes en verblijfplaatsen van kluizenaars tegen. Er zijn uiteenlopende routes, van redelijk zware tochten tot ontspannen wandelingen door de omgeving. Onderweg kunt u genieten van het prachtige uitzicht en de ongerepte schoonheid van dit beschermde natuurpark. U kunt er ook voor kiezen om met een van de twee tandradbanen of de kabelbaan de berg op te gaan. Elke baan biedt weer een ander uitzicht over het gebied. Of u kunt van de omgeving genieten vanuit het café, dat een panoramisch uitzicht biedt over het dal.

Om 14:30 uur rijdt u van Montserrat via Gelida naar de cavahoofdstad Sant Sadurni d'Anoia, om enkele van de grootste wijnkelders van Europa te bezoeken. Sant Sadurni d'Anoia bevindt zich in de wijnstreek Penedès, waar een grote variëteit aan druivensoorten wordt verbouwd. Aan het einde van de 19e eeuw kreeg de regio een grote impuls, omdat de Franse wijngaarden bezweken onder een parasiet, die later helaas ook de regio Penedes zou treffen. De productie is ondertussen weer hersteld en cava is nu een belangrijke concurrent van de Franse champagne; het grote verschil tussen cava en champagne is eigenlijk alleen de regio waar de wijn wordt geproduceerd.

De tour wordt voortgezet met een bezoek aan een van de wijnproeverijen. Hier laten de medewerkers zien hoe de beroemde mousserende wijn wordt geproduceerd, van het persen van de druiven tot de tweede fermentatie in de enorme kelders. Uiteraard gaat u het product ook proeven, zodat u zelf kunt ontdekken waarom het zo beroemd is geworden. Hierna keert u weer terug en komt u om 19:00 uur aan in Barcelona.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Barcelona
Vertrektijd:
8:30 uur
Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert omstreeks 19:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Tour naar Montserrat en Cava Trail vanuit Barcelona

Montserrat and Cava Trail Small Group Day Trip from Barcelona
©1003862

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Wijnproeven
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Kleine groepstour
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Kabelbaan Montserrat (ongeveer EUR 8)
 • Entree voor Montserrat-museum
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Niet aanbevolen voor kinderen van 4 jaar en jonger.
 • U krijgt ook tijd om vrij te besteden, dus breng geschikte kleding, schoenen en zonnebrandcrème mee! Houd er rekening mee dat de temperaturen op hoogte lager zijn dan in de stad. Hoewel het in Barcelona misschien lekker warm is, zal het in de bergen aanzienlijk koeler zijn.
 • Tijdens bepaalde weekenden en in juli en augustus is het niet mogelijk om het jongenskoor te horen zingen.
 • Deze tour is alleen in het Engels.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: rdcretie , juni 2014

very very very nice, expecially the Cava Trail

Beoordeling door: N.P. P , augustus 2013

Topexcursie! Met de kabelbaan naar het klooster, voldoende tijd om nog verder een eigen invulling te geven. Met de kabelbaan helemaal naar de top van de berg, spectaculair!
De Cava rondleiding was zeer interessant. Maar ook hier was de gids van de wijnboerderij in haar Engels Spaans zeer moeilijk te volgen.
Ook de eigen gids herkende dit van zichzelf en had dat ook netjes vooraf aangekondigd. Ze compenseerde dit met een hartverwarmende hartelijkheid. En regelde alles tot in de puntjes.