Kajak en paddleboardervaring in Barcelona

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: 2 uur 30 minuten (circa)
Van USD 35,44

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Peddel en spetter u een weg door het water van Barcelona in een kajak of op een paddleboard! Uw sessie vindt plaats in de buurt van de Olympische haven en het Nova Icària-strand, onder leiding van een deskundige, lokale watersportinstructeur, zodat u de basisprincipes van beide sporten onder de knie krijgt en uw techniek verbetert. De activiteiten zijn afgestemd op uw capaciteiten en voor uitrusting en materiaal wordt gezorgd. U hoeft alleen maar zwemkleding, zonnebrandcrème en een avontuurlijke geest mee te nemen. Aan deze groepssessie kunnen slechts negen personen deelnemen om een meer persoonlijke ervaring te garanderen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Alle noodzakelijke uitrusting inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Maak in de Olympische haven van Barcelona kennis met uw kleine groep. Nadat u uw zwemkleding hebt aangetrokken (als u dat wilt kunt u op eigen kosten ook een wetsuit krijgen), pakt u uw kajak- en paddleboarduitrusting en leert u van uw instructeur de basisprincipes van beide sporten.

U leert hoe u in uw kajak moet glijden en hoe u de peddels goed vasthoudt. Ook krijgt u tips over voorwaartse en achterwaartse bewegingen. Leer hoe u op open water rechtop zonder wiebelen op het paddleboard blijft staan en hoe u het board in de juiste richting beweegt. Daarna gaat u de zee op om uw techniek in de praktijk te brengen!

Peddel totdat u het Nova Icària-strand bereikt. Als u uw aandacht even kunt verleggen van al het waterplezier, pak dan een momentje om van het omringende landschap te genieten. Nova Icéria-strand, bekend als een van de beste watersportbestemmingen van Barcelona, is een schitterend strand met zacht, beige zand, omlijst door een lommerrijke boulevard.

U beoefent beide sporten ongeveer een uur, terwijl uw instructeur in de buurt van het water blijft om u advies te geven. Aan het einde van uw sessie keert u terug naar de Olympische haven om te douchen, u om te kleden en uw uitrusting af te geven voordat u afscheid neemt van uw kleine groep.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Olympische haven, Barcelona centrum
Vertrektijd:
Sessies vinden plaats tussen 11:00 en 19:00 uur (1 maart t/m 31 oktober) en 11:00 en 17:00 uur (1 november t/m 28 februari)
Duur:
2 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Middagsessies
Code: AFTKAYAKPAD

Evenement kajak/peddelen om 17:00 uur (van 1 maart tot 31 oktober). Aanvang 15:00 uur tijdens het winterseizoen (1 november tot 28 februari)

Engels
Van
USD 35,44
Prijsgegevens
Ochtendsessie
Code: MORNKAYAKPAD

Boek evenement kajak/peddelen, aanvang 11:00 uur

Engels
Van
USD 35,44
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Kajak en paddleboardervaring in Barcelona

Kayak and Paddle Surfing Lessons in Barcelona

Inbegrepen:
 • Reddingsvest
 • Gebruik van kajak en paddleboard
 • Gebruik van kleedkamers en kluisjes
Niet inbegrepen:
 • Huur van wetsuit/waterbestendig jack (aanbevolen tijdens de herfst/winter)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Neem comfortabele schoenen (sport- of bootschoenen), zwemkleding, een handdoek, zonnebrandcrème, een T-shirt, een zonnehoed en sokken mee
 • Bij koud weer wordt een neopreen of waterbestendig jack aanbevolen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.