Privédagtrip vanuit Barcelona naar Girona en de Costa Brava

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: 11 uur (circa)
Van USD 126,85

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Op deze privétrip vanuit Barcelona brengt u een bezoek aan de stad Girona in het noordoosten van Catalonië. Vervolgens gaat u verder naar de Costa Brava, de kuststreek van Catalonië die zich uitstrekt tot de Franse grens. U stopt onderweg naar het plaatsje Pals bij Santuari dels Àngels om foto's te maken vanaf een schitterend uitkijkpunt. Vervolgens geniet u in Pals van een heerlijke lunch met voortreffelijke mediterrane gerechten (op eigen kosten).

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende stadstour
 • Privétour voor uw groep met gids/chauffeur
Na uw vertrek uit Barcelona gaat u eerst naar Girona, een stad met een lange geschiedenis die werd gesticht rond 76 v. Chr. De rivier de Onyar verdeelt de stad in twee delen, de oude stad en de nieuwe stad. De stad heeft een rijk cultureel erfgoed en u ziet het bewijs hiervan in de 11e-eeuwse kathedraal en de Romeinse muren waar u langs wandelt. Of wandel door de nauwe straatjes van de oude stad en proef de historische atmosfeer.

Vanuit Girona gaat u naar Santuari dels Àngels, een prachtige plek met uitzicht op de regio rond Girona. Zelfs een wereldberoemde kunstenaar, Salvador Dalí, koos deze locatie voor zijn bruiloft vanwege de ongekende schoonheid. Vanaf hier gaat u verder naar Pals, een klein, middeleeuws stadje dat werd gebouwd rond een fort. Stop hier voor een mediterrane lunch (op eigen kosten) voordat u koers zet richting het vissersdorpje Calella de Palafrugell.

In Calella de Palafrugell, een kustplaatsje met witgekalkte huizen, hebt u tijd om de rotsachtige kustlijn te verkennen of om een duik te nemen in het uitnodigende water.

Deze privétour door Girona wordt geleid door een professionele gids. Vermeld bij boeking eventuele bijzondere interessegebieden (kunst, architectuur, geschiedenis, cultuur) zodat uw gids hiermee rekening kan houden bij het voorbereiden van de privétour.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Tour vertrekt vanaf centraal gelegen hotels in Barcelona
Vertrektijd:
De tour begint om ca. 08:30 uur. Het is mogelijk om een andere begintijd af te spreken zodra uw boeking is bevestigd.

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
11 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Privédagtrip vanuit Barcelona naar Girona en de Costa Brava

Girona and Costa Brava Private Day Trip from Barcelona

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer met minibus met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Lunch
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
 • Toegangsprijzen voor de botanische tuinen in Cap Roig
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • U krijgt ook tijd om vrij te besteden, dus breng geschikte kleding, schoenen en zonnebrandcrème mee.
 • U hebt ook de mogelijkheid om te zwemmen in Calella de Palafrugell, dus breng zwemkleding en een handdoek mee.
 • Deze tour is alleen in het Engels.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie