Toegangskaart tot Caribe Aquatic Park met vervoer heen en terug vanuit Barcelona

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: 12 uur (circa)
Van USD 54,40

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Beleef aquatische avonturen in het Costa Caribe Aquatic Park in PortAventura tijdens dit uitstapje van een hele dag vanuit Barcelona, inclusief een toegangskaart en vervoer heen en terug per touringcar. Stap in de touringcar en geniet bij aankomst van het pretpark met Caraïbisch thema waar u naar believen kunt kiezen uit talloze waterglijbanen en zwembaden. Val naar beneden langs Europa's hoogste freefall-waterglijbaan, beleef de snelle 6-baans Rapid Race, glijd over de Mad River of relax aan het tropische strand en zwembaden terwijl de kinderen genieten van de waterstralen, zwembaden en andere attracties. Voeg daaraan talloze plekken toe waar u wat kunt eten en een leuke dag voor het hele gezin is een feit.

Hoogtepunten

 • Familievriendelijk
 • Perfect geschikt voor alle leeftijden en vaardigheidsniveau's
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
U vertrekt vanuit het centrum van Barcelona in een comfortabele bus met airconditioning voor een 1,5 uur durende rit naar het Caribe Aquatic Park in PortAventura World.

Bij aankomst laat u uw toegangsbewijs zien en gaat u direct naar binnen om de opwindende attracties te ervaren. Geniet van de ontspannen sfeer, voel de zon op uw huid en luister naar de melodieuze muziek terwijl u langs palmbomen en groene tuinen glijdt. Laat de adrenaline door uw aderen gieren met de gigantische glijbaan King Khajuna, met een vrije val van 31 meter. Trotseer het woeste water van de Barracudas. Suis 20 meter naar beneden in de Tropical Cyclone of daag uw vrienden en familie uit voor een race op de rodelbaan Rapid Race. 

Als u liever iets rustigers hebt, zijn de Mad River en het uitnodigende water van de Paradise Beach Pool echt iets voor u. Trek u terug op het zachte zand van Bahama Beach en geniet van de vreugde van de kinderen die in het kindergedeelte op het piratenschip spelen. Doe nieuwe energie op met een hapje en een ijskoud drankje in een van de vele restaurants en koop speciale souvenirs in de souvenirwinkel met een Caribisch thema.

Na ongeveer 8 uur keert u terug naar de bus voor een ontspannen reis naar het oorspronkelijke vertrekpunt in het centrum van Barcelona.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Barcelona
Vertrektijd:
9:30 uur
Duur:
12 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 09.30 uur
Code: COSTACARIBE930

Dagtrip Costa Caribe met vertrek om 9:30 uur

Van
USD 54,40
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Toegangskaart tot Caribe Aquatic Park met vervoer heen en terug vanuit Barcelona

Costa Caribe Aquatic Park Day Trip from Barcelona

Inbegrepen:
 • Vervoer heen en terug in bus met airconditioning
 • Entreeprijs voor Caribe Aquatic Park
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Gids
 • Toegang tot Ferrari Land en/of PortAventura Park.
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Neem geld, zwemkleding, een handdoek en zonnebrandcrème mee
 • Het meenemen van eigen maaltijden en drankjes naar het park is niet toegestaan
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie