Barcelona in één dag - Sightseeingtour

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: 11 uur 30 minuten (circa)

Speciale aanbieding
USD 114,66  Bespaar  USD 8,11

Van USD 106,55

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Speciale aanbieding

Boek deze tour en bespaar 7% vergeleken met wanneer u de attracties afzonderlijk boekt.

Combineer twee rondleidingen in Barcelona met korting en bekijk de mooiste attracties van de stad met deze superbesparing! Geniet van een ochtend vol bezienswaardigheden en ontdek Barri Gòtic (de gotische wijk), het Olympische dorp en de heuvel Montjuïc. Ontdek de verschillende architectuurstijlen van Spanje in het dorpje en pak de kabelbaan omhoog naar het kasteel van Montjuïc. Maak de dag af met een middagtour langs de meesterwerken van Antoni Gaudi in Barcelona, zoals het UNESCO-werelderfgoed de La Sagrada Familia-kathedraal, het Park Güell en de voormalige privéappartementen Casa Batlló en La Pedrera (Casa Milà).

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Allesomvattende stadstour
 • Aanbevolen
Barcelona sightseeingtour ochtend: (4,5 uur)
Ontmoet uw gids in Barcelona centrum, stap in de touringcar en reis naar Plaça de Catalunya voor een wandeling. Loop tussen de prachtige fonteinen en standbeelden op het plein door, waarna u de smalle, middeleeuwse straatjes van de Barri Gòtic (Gotische wijk) bewandelt. U komt langs de kathedraal van Barcelona als u doorloopt naar Plaça Sant Jaume, waar het Palau de la Generalitat en het gemeentehuis staan.

Stap daarna weer in de touringcar en bewonder het uitzicht over de Middellandse Zee en de kustlijn van Barcelona die in elkaar overgaan onderweg naar het Olympisch Dorp, waar zich de Olympische haven en het Olympisch Stadion Lluís Companys bevinden.

Reis naar de top van de heuvel Montjuïc waar u een panoramisch uitzicht hebt over de stad en de bedrijvige haven. Bewonder het Palau Sant Jordi en de Calatrava-toren, waarna u een bezoek brengt aan het Spaanse Dorp om de architectuur en traditionele ambachten uit verschillende regio's van Spanje te bezichtigen.

De ochtend eindigt met een rit in een kabelbaan naar het kasteel van Montjuïc voor nog meer uitzichten over de indrukwekkende skyline van Barcelona. Vervolgens reist u per touringcar terug naar beneden naar Barcelona centrum. Neem afscheid van uw gids en geniet van ongeveer 2 uur vrije tijd voordat de middagtour begint.

Artistiek Barcelona, met onder andere Gaudí's La Sagrada Familia en directe toegang tot Park Güell: (4,5 uur)
Nadat u in Barcelona centrum uw gids hebt ontmoet, begint de middagtour met een wandeling naar La Sagrada Familia, een van de beroemdste creaties van Gaudí. Loop langs de buitenkant van de kathedraal die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat en kijk naar boven naar de omhoog rijzende torens, terwijl uw gids enkele hoogtepunten van de architectuur en geschiedenis van het monument opnoemt.

Volg uw gids vanaf de kathedraal naar Park Güell, een uitgestrekt tuinencomplex op de heuvel El Carmel dat ook door Gaudí is ontworpen. Het park staat bekend om zijn architecturale bijzonderheden met mozaïeken terrassen, muren en bijzondere sculpturen, waardoor de wachtrijen erg lang kunnen zijn. Sla de rij over met uw snelle toegangskaart en ga snel naar binnen om de mooie wandelpaden en weelderige parken met uw gids te verkennen.

Wandel verder door de Passeig de Gràcia, de straat waar nog twee kunstwerken van Gaudi te vinden zijn: Casa Batlló en La Pedrera. Ontdek hoe de gebouwen bedoeld waren als luxe woningen en poseer voor foto's voor de gebouwen. Neem daarna afscheid van uw gids aan het einde van uw Super Saver.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Barcelona
Vertrektijd:
8:45 uur
Duur:
11 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij La Pedrera, in het centrum van Barcelona

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Engels en andere taal
Code: ENG900W

Sightseeingtour Barcelona in de ochtend plus tour door artistiek Barcelona met tweetalige gids

Engels
Van
USD 106,55
Prijsgegevens
Engels en andere taal met lunch
Code: ENLUNCH

Sightseeingtour Barcelona in de ochtend plus tour door artistiek Barcelona met tweetalige gids, inclusief lunch

Engels
Van
USD 127,40
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Barcelona in één dag - Sightseeingtour

Barcelona in one day

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Toegang tot het Spaanse Dorp
 • Snelle toegang tot Park Güell
 • Lunch (indien deze optie is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Entree voor andere attracties die niet hierboven staan aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij u binnen 20 uur van vertrek boekt. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Mogelijk onder begeleiding van een meertalige gids
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie