Tour door Barcelona en Montserrat inclusief directe toegang tot Park Güell

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: 8 uur 30 minuten (circa)
Van USD 126,15

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Combineer sightseeing in de stad Barcelona met een trip naar de berg Montserrat, die is samengesteld uit meerdere pieken, tijdens deze tour van een volledige dag! U wordt opgehaald bij uw hotel of de haven en u kunt uw bagage indien nodig met u meenemen. Samen met een deskundige gids ziet u alle bezienswaardigheden van Barcelona waaronder La Sagrada Familia, Passig de Gracia, de heuvel Montjuïc en Park Güell, Antoni Gaudi's beroemde park, waar u de wachtrijen kunt overslaan met uw tickets met directe toegang. Daarnaast gaat u naar het beroemde Montserrat National Park en kunt u genieten van het fantastische uitzicht en een bezoek aan Santa Maria de Montserrat, de schitterende basiliek op de berg.

Deze tour is voor maximaal 12 personen, zodat u optimaal van de populairste attracties kunt genieten en persoonlijke aandacht krijgt van uw gids.

Ophalen en afzetten is mogelijk vanaf elke plek in Barcelona en u kunt uw bagage indien nodig met u meenemen.

Talen tour

Gids Engels
Verlaat uw hotel in Barcelona (of de cruisehaven) per minibus met airconditioning en reis naar Montjuic, de beroemde heuvel van Barcelona met een hoogte van 230 meter, en geniet van een adembenemend uitzicht. Op de top van deze berg bevindt zich Anella Olímpica, waar de Olympische Spelen van 1992 zijn gehouden. Stop voor een foto bij het kasteel van Montjuïc voor een panoramisch uitzicht over de stad en de haven en ga vervolgens heuvelafwaarts en in de richting van het centrum.

Barcelona is beroemd om haar banden met Antoni Gaudí, de meest geliefde modernistische architect van Spanje. De stad is bezaaid met zijn geprezen werk die u kunt gaan ontdekken. Poseer bij een van zijn meest bijzondere creaties, de nog onvoltooide kathedraal La Sagrada Familia, terwijl u deelneemt aan een panoramisch bezoek buiten de kerk. 

Bezichtig de luxe winkelstraat Passeig de Gracia, waarbij u nog meer interessante architecturale meesterwerken passeert, waaronder Casa Amatller en Casa Morera, en bewonder het opvallende exterieur van Casa Batllo. Ga vervolgens naar Gaudí's Park Güell en sla de lange wachtrijen over met uw ticket voor directe toegang om dit charmante openbare park met tuinen en architectonische elementen op Carmel Hill (El Carmel) te ontdekken. De tuinen in het park vormen ongetwijfeld een van de meest indrukwekkendste openbare ruimtes ter wereld. Met een stortvloed aan kleurrijke mozaïeken en fascinerende poorthuizen staan deze tuinen symbool voor Gaudí's creatieve geest.

Na een pauze om te lunchen (op eigen kosten) of in de ochtend (afhankelijk van de volgorde van de tour), stapt u weer in de minibus en reist u richting het westen naar Montserrat, de rotsachtige berg in het midden van het eerste nationale park van Spanje. Wandel door het park en leer van alles over de geschiedenis van het gebied. Hierna bezichtigt u de Santa Maria de Montserrat, het prachtige Benedictijnse klooster en de basiliek, die in de afgelopen eeuwen door duizenden Christelijke pelgrims zijn bezocht. Kom meer te weten over de Madonna van Montserrat (beter bekend als de Zwarte Madonna) en geniet van het indrukwekkende uitzicht over Barcelona. Als u geluk hebt, kunt u misschien een optreden van La Escalonia bijwonen, het oudste kinderkoor van Europa dat hier regelmatig te gast is.

Keer per minibus terug naar Barcelona. Uw tour eindigt vroeg in de avond wanneer u bij uw centraal gelegen hotel of cruisehaven wordt afgezet.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Barcelona of de terminal van de cruisehaven
Vertrektijd:
8:30 uur: terminal cruisehaven
8:45 - 9:15 uur: hotels in Barcelona
Duur:
8 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Overal waar u wilt worden afgezet in Barcelona: uw hotel, de cruisehaven, luchthaven, een restaurant of een andere locatie. Geef van tevoren aan of u ergens anders afgezet wil worden dan bij de oorspronkelijke ophaallocatie.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Tour door Barcelona en Montserrat inclusief directe toegang tot Park Güell

Barcelona and Montserrat Tour with Skip-the-Line Park G�ell Entry and Hotel or Port Pickup

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel of cruisehaven
 • Entree voor Montserrat
 • Minibus met airconditioning
 • Direct entreeticket voor Park Güell
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 3 dagen voor vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Uw bagage kan tijdens de tour in het voertuig worden bewaard 
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: j.j.w.m v , april 2014

Tour en gids christian agillera ? Waren fantastisch.
echter de voorbereiding waardeloos... wij ontvingen daags ervoor een email dat we om 8.20 uur opgehaald zouden worden bij ons hotel buiten barcelona, echter op de desbetreffende dag werden we al om7.45 uur opgehaald om vervolgens naar een ander hotel te worden gebracht , waar we maar liefst 1,5 uur moesten wachten eer de tourbus met gids kwam opdagen (9.45 uur)

Beoordeling door: Daphne V , oktober 2015

Nice experience, sweet guide and driver. You see a lot of Barcelona and mont serrat, but of course al not for à very long time.. Sagrada familia only on the outside that was a pitty because it didnt say vclearly on the website. But overall experience really good, we had the luck of good weather so thats always a plus!