Kustexcursie Barcelona: privédagtrip naar Montserrat en Cava Trail vanuit Barcelona

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 126,85

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet optimaal van uw verblijf in Barcelona en combineer bergen, geschiedenis en een wijnproeverij. Tijdens deze fantastische kustexcursie laat u de stad achter u om twee prachtige plekken te bezoeken: de berg Montserrat, waar u heerlijk kunt wandelen en het middeleeuwse klooster Santa Maria de Montserrat kunt bezoeken en de wijnkelders van Freixenet, onderdeel van de Cava Trail van Spanje, waar u wordt rondgeleid door de wijnkelders en cava gaat proeven. Bij deze privétour krijgt u gegarandeerd persoonlijke aandacht van uw deskundige gids.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
 • Gratis ophalen/afzetten bij haven inbegrepen
Nadat uw cruiseschip is aangemeerd in de haven van Barcelona, begint u aan een prachtige dagtrip naar Montserrat en de Cava Trail. U gaat rechtstreeks naar Montserrat, een indrukwekkende, woeste berg in de omgeving van Barcelona. U bezoekt het benedictijner klooster Santa Maria de Montserrat met het beroemde 12e-eeuwse beeld van de Zwarte Madonna. Op doordeweekse middagen kunt u om 13:00 uur naar een van Europa's oudste kinderkoren luisteren: La Escolania de Montserrat. Tijdens uw verblijf op Montserrat kunt u het fascinerende museum van Montserrat bezoeken, een wandeling maken of met de tandradbaan of kabelbaan de berg op gaan.

's Middags vertrekt u van Montserrat naar een van de beroemdste cavaproducenten van de regio Penedès, Freixenet (cava is een mousserende Spaanse wijn). Neem een kijkje in de enorme wijnkelders, proef de cava en ontdek waarom deze mousserende wijn zo beroemd is geworden.

Zie het gedeelte Reisplan hieronder voor meer informatie over de kustexcursie.

Zorgeloze kustexcursie:
Wij garanderen dat u bij deze activiteit weer op tijd terug bent in de haven van Barcelona. In het zeldzame geval dat uw schip reeds vertrokken is, zorgen wij voor vervoer naar de volgende haven waar aangelegd wordt. Als uw schip is vertraagd en u niet in staat bent om deze activiteit bij te wonen, wordt uw geld terugbetaald. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Haven van Barcelona
Vertrektijd:
8:30 uur
Uw gids past zich aan de aankomst- en vertrektijd van uw cruiseschip aan.
Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Kustexcursie Barcelona: privédagtrip naar Montserrat en Cava Trail vanuit Barcelona

Barcelona Shore Excursion: Private Montserrat and Cava Trail Day Trip from Barcelona

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Wijnproeven
 • Privétour
 • Ophalen en afzetten bij haven
 • Zorgeloze kustexcursie
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Kabelbaan Montserrat (ongeveer 8 euro)
 • Entree voor Montserrat-museum
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Niet aanbevolen voor kinderen van 4 jaar en jonger.
 • U krijgt ook tijd om vrij te besteden, dus breng geschikte kleding, schoenen en zonnebrandcrème mee! Houd er rekening mee dat de temperaturen op hoogte lager zijn dan in de stad. Hoewel het in Barcelona misschien lekker warm is, zal het in de bergen aanzienlijk koeler zijn.
 • Ten tijde van de boeking dienen de passagiers van een cruise de volgende informatie op te geven onder Speciale verzoeken: naam van het schip, aanlegtijd, tijd van ontscheping en inscheping
 • In juli en augustus is het niet mogelijk om het jongenskoor te horen zingen
Reisplan:
Vanuit de haven van Barcelona gaat u rechtstreeks naar Montserrat, een rit van ongeveer 1,5 uur. Bij aankomst kunt u kiezen uit verschillende opties. Breng zeker een bezoek aan het benedictijner klooster waar de Moreneta (Zwarte Madonna) te zien is. Deze plek wordt al bijna 1000 jaar bezocht door pelgrims en andere bezoekers die deze spectaculaire berg hebben beklommen. Op doordeweekse middagen kunt u om 13:00 uur naar een van Europa's oudste kinderkoren luisteren: La Escolania de Montserrat. U kunt ook het fascinerende museum van Montserrat bezoeken, met zijn vijf collecties op het gebied van archeologie, het Bijbelse Oosten en moderne schilder- en beeldhouwkunst.

Behalve van deze culturele attracties, kunt u ook genieten van de prachtige omgeving. De paden van het natuurpark Montserrat leiden u naar prachtige plekken en bieden een schitterend uitzicht over het omliggende landschap. Onderweg komt u kapelletjes en hermitages tegen. Er zijn uiteenlopende routes, van redelijk zware tochten tot ontspannen wandelingen door de omgeving. Onderweg kunt u genieten van het prachtige uitzicht en de ongerepte schoonheid van dit beschermde natuurpark. U kunt er ook voor kiezen om met een van de twee tandradbanen of de kabelbaan de berg op te gaan. Elke baan biedt weer een ander uitzicht over het gebied. Of u kunt van de omgeving genieten vanuit het café met panoramisch uitzicht over het dal.

's Middags rijdt u van Montserrat via Gelida naar Sant Sadurni d'Anoia, de 'cavahoofdstad'. Hier brengt u een bezoek aan enkele van de grootste wijnkelders van Europa. Sant Sadurni d'Anoia ligt in de wijnstreek Penedes, die kan bogen op het grootste aantal druivenvariëteiten van alle wijnregio's ter wereld. Aan het einde van de 19e eeuw kreeg de regio een grote impuls, omdat de Franse wijngaarden bezweken onder een parasiet, die later helaas ook de regio Penedes zou treffen. De productie is ondertussen weer hersteld en cava is nu een belangrijke concurrent van champagne; het grote verschil tussen cava en champagne is eigenlijk alleen de regio waar de wijn wordt geproduceerd.

Een van de beroemdste wijnmakers van de regio Penedès is Freixenet. Tijdens uw tour bezoekt u de enorme wijnkelders van dit wijnhuis en kunt u zien hoe de beroemde mousserende wijn wordt geproduceerd, van het persen van de druiven tot de tweede fermentatie in de grote kelders. Uiteraard gaat u de cava ook proeven, zodat u zelf kunt ontdekken waarom deze mousserende wijn zo beroemd is geworden. Hierna keert u weer terug naar Barcelona en om 16:30 uur komt u aan bij de haven.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie