Fotografietour in Barcelona

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: 3 uur 30 minuten (circa)
Van USD 57,16

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ga voor het creatievere camerawerk bij daglicht op deze fotografietour van 3,5 uur in Barcelona. Op deze tour passeert u een aantal van de meest interessante plekken om opnamen te maken van het leven in Barcelona, zoals straatkunst, historische bezienswaardigheden en de architectuur van Antoni Gaudí. Ga op ontdekkingstocht in de bruisende wijken El Born en Raval; maak typerende opnamen van Port Vell en de versmarkt La Boqueria; en leer over techniek, belichting, licht en compositie van uw deskundige gids. Ervaring en professionele apparatuur zijn niet nodig. Neem gewoon een digitaal fototoestel of smartphone mee! Deze tour is bedoeld voor maximaal 12 personen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Begeef u met uw digitale fototoestel of smartphone in de hand naar hartje El Born, een bruisende wijk die is vergeven van de barretjes en terrassen waar de locals samenkomen. Hier ontmoet u uw gids. Voordat u aan het fotograferen slaat, vertelt uw gids u een paar belangrijke punten voor het maken van prachtige foto's.

Vervolgens gaat u de omgeving verkennen en de geheimen van creatieve stadsfotografie ontdekken. Leer hoe u een mooie compositie maakt met een hoofdrol voor de modernistische meesterwerken in El Born Centre Cultural, evenals monumentale basilieken en historische bezienswaardigheden. In El Born is ook de meest in het oog springende straatkunst van de stad te vinden — deze zult u zeker op film willen vastleggen als herinnering aan uw vakantie in Barcelona.

U vervolgt uw weg naar Port Vell, de historische haven van Barcelona, en zoekt het dan hogerop om foto's te schieten van adembenemende panorama's van de haven en de stad. Richt uw fototoestel omlaag naar de vispier en ontdek vanuit welke hoek u het mooiste zicht hebt vanaf dit uitkijkpunt, dat favoriet is bij de lokale bevolking.

Wandel over de pier, bekijk het beroemde monument van Columbus en geniet van stops onderweg om kleurrijke straatkunst of misschien een puntgaaf Gotisch gebouw te fotograferen of een kiekje te maken van het leven van alledag. De route leidt u al snel naar de wijk Raval, een van de meer alternatieve buurten in Barcelona, waar een kosmopolitische sfeer heerst. Fotografeer de architectuur van Gaudí en de prachtige filmbibliotheek, en maak typische Barcelona-foto's van de straten met aan weerszijden balkons overhangen met bloemen.

Stop ook even voor wat foto's van de levendige drukte bij La Boqueria, een versmarkt waar de geuren, vormen en kleuren van de stad samenkomen en uw zintuigen zullen prikkelen. Klik erop los, maak de mooiste opnamen zonder filter en pak een snelle lunch als u wilt (voor eigen rekening). Vervolgens gaat u op pad naar Plaça dels Ángels en passeert u onderweg het museum voor moderne kunst MACBA. De tour eindigt bij Plaça dels Ángels.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Barcelona
Vertrektijd:
10:30 uur
Duur:
3 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij Plaça dels Ángels, in het centrum van Barcelona

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Fotografietour in Barcelona

Market in Barcelona

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Camera
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimumleeftijd is 6 jaar
 • Draag comfortabele wandelschoenen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 4 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u binnen 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.