Viator

Barcelona halfdaagse fietstocht

 • Locatie: Barcelona, Spanje
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 32,33

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
De beste manier om de bezienswaardigheden en geschiedenis van Barcelona te ontdekken, is tijdens een fietstocht! U hebt plezier, maakt gezellig een praatje, krijgt wat beweging en wordt vermaakt door uw ervaren Engels sprekende gids. Tijdens deze aangename en informatieve buitenactiviteit hebt u tevens de kans om andere reizigers te ontmoeten. Dit is ongetwijfeld de beste dag van uw bezoek aan Barcelona!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Ochtend- of middagvertrek naar keuze
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Fiets door de stadsstraatjes om de atmosfeer te proeven
 • Familievriendelijk
Deze fietstour is geschikt voor alle leeftijden en is in het geheel niet inspannend. U rijdt in een ontspannen tempo, er zijn geen heuvels en elke paar honderd meter wordt er gestopt bij bezienswaardigheden zodat u foto's kunt nemen en van uw voortreffelijke gids meer over de fascinerende geschiedenis van en verhalen over Barcelona kunt horen. U krijgt de beschikking over een comfortabele en eenvoudig te besturen fiets en u krijgt handige tips en advies over wat u tijdens uw bezoek aan Barcelona allemaal kunt doen en bekijken.

De tour begint met een korte introductie van de geschiedenis van Barcelona en daarna gaan we naar de winkel om de fietsen op te halen. Een paar van de bezienswaardigheden van de fietstour zijn:
 • Plaça Sant Jaume
 • Plaça del Rei
 • La Catedral
 • La Sagrada Familia
 • Parc de la Ciutadella
 • En ook nog Musica Catalana, Arc del Triomf, Plaza de Toros Monumental, Vila Olímpica, het Barceloneta-strand, Port Vell, El Borne, Basilica de la Santa Maria del Mar en meer!
Pauze op het strand van Barcelona:
Tegen het einde van de tour pauzeren we bij een strandbar. Hier kunt u even lekker ontspannen en de andere mensen van het fietsgezelschap beter leren kennen met uitzicht op de Middellandse Zee. Vergeet niet om zwemkleding mee te nemen als u een duik in zee wilt nemen en wat contant geld voor hapjes en drankjes

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Barcelona
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij de tourwinkel op C. Sant Honorat 7, vlak bij Plaza Sant Jaume.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 11.00 uur
Code: EN1100

Vertrekt om 11:00 uur

Engels
Van
USD 32,33
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Barcelona halfdaagse fietstocht

Barcelona Half-Day Bike Tour

Inbegrepen:
 • Verzekering
 • Fietsverhuur en tour met gids
 • Kinderstoeltjes en helmen (op aanvraag)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen onder de 22 kg reizen gratis mee in een fietszitje. Boek voor deze kinderen het kindertarief.
 • Voor kinderen die meer wegen wordt het volledige volwassenentarief gerekend. Geef bij uw boeking op of een fietszitje vereist is.
Veiligheid:
De tours volgen een zorgvuldig geplande route, waarbij drukke straten en verkeer worden vermeden en voornamelijk wordt gereden op fietspaden, door stegen en parken en langs het strand. U hoeft dus alleen maar te fietsen en te genieten.

Weer:

Of het nu regenachtig of zonnig is, de tours gaan altijd door. Bij regen worden regenponcho's uitgedeeld. Het is raadzaam om in de zomer bescherming tegen de zon mee te nemen en in de lente en herfst iets warms om te dragen.

Fietsen:
U zult onze fietsen geweldig vinden; ze zijn leuk en gemakkelijk om op te fietsen! Ze hebben 3 versnellingen, een breed stuur, grote banden, een supercomfortabel zadel en, uiteraard, een bel. Iedereen houdt van fietsbellen. Op aanvraag zijn ook kinderfietsen beschikbaar.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Annemieke , juli 2015

Fantastische fietstocht met hele leuke gids, die alles kon vertellen over de stad. Geschiedenis, de architectuur en het leven in Barcelona. Heel relaxed fietsen door de hele stad met veel stops om alles te bekijken en aan het eind heerlijk lunchen bij het strand. Dit is echt een aanrader om de stad te verkennen.

Beoordeling door: Steffy G , december 2014

Leuke, goed georganiseerde fietstocht.

Beoordeling door: Stijn V , augustus 2016

Nice tour, great guide!

Beoordeling door: Wil W , maart 2015

Leuke manier om Barcelona te ontdekken. Jammer dat er veel mensen voor een fietstour kiezen die niet kunnen fietsen, waardoor de groep te vaak moet wachten op achterblijvers! Tip om bij inschrijving verschil te maken tussen beginnende en ervaren fietsers?