5-daagse trekkingtour door Umphang vanuit Bangkok

 • Tourcode: 7004BKK_MP5BC
 • Locatie: Bangkok, Thailand
 • Duur: 6 dagen (circa)
Van USD 360,16

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Reis vanuit Bangkok naar het Thaise district Umphang, vlak bij de grens met Myanmar, voor een ervaring in de jungle inclusief een trektocht van drie dagen door het tropische woud. U gaat raften op de rivier de Mae Klong, zwemmen bij de waterval Thi Lo Su en overnachten in een dorpje van de Karen-stam. U brengt ook een bezoek aan steden zoals Umphang en Mae Sot: de ideale manier om het landelijke Thailand te leren kennen. Deze kleinschalige tour met gids is beperkt tot 10 personen met een goede conditie die wel tegen een stootje kunnen.
Deze spannende wandeltocht is een cultureel avontuur en bestaat uit drie dagen wandelen door de bergachtige jungle, over terrein met een gemiddelde moeilijkheidsgraad. U moet uw eigen rugzak en eigendommen dragen, waardoor er een redelijke conditie vereist is.

De accommodatie bestaat uit één overnachting bij een gastgezin van de stam Karen met eenvoudige voorzieningen. U brengt de andere nachten door in een luxe bus, op een camping in het wildpark van Umphang, in een eenvoudige hut en in een lokaal pension. U kunt tijdens het wandelen eventuele extra bagage in bewaring afgeven om de last te verlichten.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
New Road Guest House, Bangkok
Vertrektijd:
8:00 uur op dag 1
Duur:
6 dagen (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt in Bangkok op dag 6

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

5-daagse trekkingtour door Umphang vanuit Bangkok

5-Night Umphang Trekking Tour from Bangkok

Inbegrepen:
 • Maaltijden zoals vermeld in reisplan (O=ontbijt, L=lunch, A=avondeten)
 • chauffeur en gids
 • Vervoer per privé-auto, truck-taxi en bootje
 • Ophalen en afzetten op vaste ontmoetingspunten
 • Toegang tot wildpark
 • 5 overnachtingen (nachtbus, pension, tent, hut en gastgezin)
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotels in Bangkok
 • Reisverzekering (verplicht)
 • Gids tijdens nachtbusrit en songthaew-rit van Mae Sot naar Umphang
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Niet aanbevolen voor deelnemers met hartklachten of andere ernstige aandoeningen
 • Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Niet aanbevolen voor kinderen onder de 18 jaar
 • Geef specifieke dieetwensen door wanneer u boekt
 • Deelnemers moeten fit genoeg zijn voor een trektocht door de jungle
 • Draag goede wandelschoenen, comfortabele kleding en nachtkleding met lange mouwen voor de avonduren (vanwege de muggen)
 • Let op: deelnemers dienen hun bagage zelf te dragen, dus wij adviseren u om alleen essentiële spullen mee te nemen
 • Dit is een trektocht door de jungle: u zult op dag 3, 4 en 5 tussen de 2 en 5 uur lopen
Reisplan:
Dag 1: Bangkok – Mae Sot
U wordt 's avonds in het centrum van Bangkok opgewacht door een vertegenwoordiger van de tour en vertrekt naar het noordelijke busstation. Hier wordt u naar een luxe bus gebracht voor de nachtrit naar Mae Sot. De busrit is zonder gids.

Overnachting: luxe bus naar Mae Sot

Dag 2: Mae Sot – Umphang (O, L, A)
Bij aankomst in Mae Sot wordt u bij de bus verwelkomd door uw lokale gids. U hebt een paar uur om even te slapen of uzelf op te frissen bij een nabijgelegen pension (eenvoudige gedeelde voorzieningen). Hierna rijdt u in korte tijd naar een markt langs de grens met Myanmar naast de rivier de Moi. Geniet van een lunch op de markt en van de kans om enkele authentieke Thais-Burmese gerechten te proeven voor u plaatsneemt in een songthaew (truck-taxi) voor de rit naar Umphang. De reis duurt ongeveer vier uur en bevat talrijke bochten op een weg die door de dichte, groene begroeiing van de bergen kronkelt (hier kunt u misschien pillen tegen reisziekte voor innemen). Uw accommodatie bestaat vannacht uit eenvoudige hutten.

Overnachting: eenvoudige hut in Umphang

Dag 3: stad Umphang - wildpark van Umphang (O, L, D)
Na het ontbijt zal uw gids de veiligheidsinstructies uitleggen en u meer vertellen over het raften op de rivier de Mae Klong. U passeert hoge rotsen van kalksteen, dichte begroeiing en bamboebomen terwijl u stroomafwaarts vaart. Na een paar uur stapt u uit en begint uw trektocht over een pad dat dwars door de jungle loopt. Uw gids vertelt u alles over de flora en fauna die u tijdens het wandelen om u heen ziet.

Na ongeveer vier uur wandelen, arriveert u op de plek waar u zult kamperen in het wildpark van Umphang. Uw gids zal de tenten opzetten en het avondeten bereiden, waarna u de avond onder de sterrenhemel doorbrengt.

Overnachting: kamperen in het wildpark van Umphang

Dag 4: wildpark van Umphang - Ko-Tha (O, L, D)
In de ochtend maakt u een korte wandeling naar de torenhoge waterval Thi Loi Su, de grootste waterval van Zuidoost-Azië met een hoogte van maar liefst 500 meter. Neem een handdoek en zwemkleding mee voor een duik in de baden bij de waterval en wandel vervolgens door de bamboebossen tot u het dorp Ko Tha bereikt, waar de bewoners van de stam Karen wonen. U brengt de nacht door bij een lokaal gastgezin in een traditionele woning van de Karen. Uw gids vertelt over de tradities en geschiedenis van de Karen en fungeert als tolk zodat u met de dorpelingen kunt praten.

Overnachting: gastgezin in Ko Tha

Dag 5: Ko Tha – Mae Sot (O, L, A)
Bij het ontwaken staat er een heerlijk jungleontbijt voor u klaar. Hierna neemt u afscheid van de dorpelingen en begint het laatste deel van de trip: een wandeling van ongeveer drie uur langs de rivier naar het plaatsje Palatha. U neemt vanaf hier een songthaew terug naar Umphang. Hier krijgt u de mogelijkheid om te douchen voordat u terugkeert naar Mae Sot. De bus van Mae Sot naar Bangkok vertrekt om 20:00 uur. Uw gids zal niet deelnemen aan de nachtelijke busrit. 

Overnachting: pension in Mae Sot

Dag 6: Mae Sot – Bangkok (O)
Verwachte aankomsttijd bij het noordelijke busstation Mo Chit in de vroege ochtend rond 5:30 uur. De tour eindigt bij het busstation. Hierna kunt u uw eigen reis voortzetten.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.