2-daagse Hin Tok River Camp-tour bij Hellfire Pass en de Dodenspoorlijn vanuit Bangkok

 • Tourcode: 8084P110
 • Locatie: Bangkok, Thailand
 • Duur: 2 dagen (circa)
Van USD 220,40

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Op deze gezamenlijke tour van 2 dagen brengt u een bezoek aan de gebieden rond Kanchanaburi die beroemd zijn vanwege de oorlogsgeschiedenis. U brengt een bezoek aan het Oorlogsmuseum, het Thailand-Burma Railway Centre, de oorlogsbegraafplaats, de brug over de Kwai, Hin Tok River Camp en Hellfire Pass. U reist langs een deel van de historische Dodenspoorlijn, brengt een bezoek aan een dorp van de Mon-stam en verblijft in een luxe tent.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende bustour
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Familievriendelijk
 • Ophalen van hotel inbegrepen
 • Geleid door een plaatselijke gids
Reisplan
Dag 1: Bangkok - Kanchanaburi - kamp aan de Hin Tok-rivier (L, D)

Tussen 6:00 en 6:30 uur wordt u opgehaald bij de grote hotels in het centrum van Bangkok. Vervolgens vertrekt u voor een ruim 125 km lange rit westwaarts naar de Kanchanaburi-provincie.

We komen rond 9:00 uur aan in Kanchanaburi en onze eerste stop brengt ons naar het Thailand-Birma Railway Center. Dit centrum herbergt een interactief museum, informatiecentrum en onderzoeksorganisatie en richt zich op het weergeven van de geschiedenis van de Thailand-Birma-spoorlijn. Het centrum met airconditioning biedt de bezoeker een educatieve en aangrijpende ervaring. Bezoek de begraafplaats voor geallieerden, een rustplaats voor meer dan 6000 geallieerde krijgsgevangenen. Bezoek de wereldberoemde brug over de rivier de Kwai, onderdeel van de dodenspoorlijn die werd aangelegd door geallieerde krijgsgevangenen.

Rond het middaguur komt u aan bij Hin Tok River Camp en krijg u een lunch. Later die middag gaan we naar het herdenkingsmuseum van Hellfire Pass. Dit museum is gewijd aan Australiërs en andere geallieerde krijgsgevangenen en Aziatische dwangarbeiders die bij Hellfire Pass en elders in deze regio tijdens de Tweede Wereldoorlog gewond raakten en stierven. Ga verder na de Hellfire Pass en volg de natuurlijke paden naar station Hin Tok waar u met een busje teruggaat naar het kamp.

In de namiddag kunt u op de fiets naar een plaatselijk dorp en plaatselijke boerderij voordat we de avond doorbrengen op River Camp met een heerlijk diner. 

Dag 2: Kanchanaburi - Bangkok (O, L)
U kunt desgewenst vroeg beginnen en om 6:00 uur op de fiets springen voor een fietstocht over een hangende brug naar een tempel om de ochtendrituelen van monniken te bekijken en hen eten te geven. Daarna fietsen we terug voor een ontbijt in het kamp en checken we om 9:00 uur uit.

Na het uitchecken varen we met een boot over de Kwai om een bezoek te brengen aan het dorp van de lokale Mon-stam. Dit is een prettige tocht gevolgd door een paar interessante uren waarin u het lokale dorp leert kennen. Vervolgens lunchen we in een lokaal restaurant en genieten we van de lokale specialiteiten. In de middag we maken we een rit met de historische trein van de Dodenspoorlijn die een origineel houten viaduct passeert dat is aangelegd door geallieerde krijgsgevangenen. Op deze locatie kunt u echt zien hoe zwaar het was voor de krijgsgevangenen.

Na de treinreis begint u aan uw terugreis naar Bangkok waar u rond 18:00 uur aankomt en terug wordt gebracht naar uw hotel.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centraal gelegen hotels in Bangkok
Vertrektijd:
6:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald

Duur:
2 dagen (circa)
Gegevens terugreis:
Centraal gelegen hotels in Bangkok

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

2-daagse Hin Tok River Camp-tour bij Hellfire Pass en de Dodenspoorlijn vanuit Bangkok

Hin Tok River Camp

Inbegrepen:
 • Overnachting in safaritent van canvas met airconditioning en moderne voorzieningen
 • Maaltijden zoals vermeld in reisplan (O=ontbijt, L=lunch, A=avondeten)
 • Entree
 • Plaatselijke gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Alle service- en kamerbelastingen, heffingen, btw en bagageafhandeling
Niet inbegrepen:
 • Uitgaven van persoonlijke aard, zoals drankjes, souvenirs of wasserij
 • Andere tours en maaltijden dan vermeld in het programma.
 • Fooien (optioneel)
 • Transfers van en naar de luchthaven, zee-/rivierhavens, treinstations in of buiten het stadscentrum en anders zijn niet inbegrepen in deze service en zijn onderhevig aan een toeslag.
 • Transfers van en naar hotels en resorts buiten het stadscentrum zijn niet inbegrepen in deze service en zijn onderhevig aan een toeslag.
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 3 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Kinderen jonger dan 2 jaar mogen gratis mee wanneer het kind geen eigen stoel bezet
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.