Tour van 3 dagen van Uluru (Ayers Rock) naar Alice Springs via Kings Canyon

 • Locatie: Ayers Rock, eindigt bij Alice Springs, Australië
 • Duur: 3 dagen (circa)
Van USD 517,23

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Ontdek Uluru, Kings Canyon en Alice Springs met deze 3-daagse tour die begint bij Ayers Rock en eindigt bij Alice Springs. Verken de grote Centrale Woestijn van Australië - zie de zonsopgang bij Uluru (Ayers Rock), bezoek de indrukwekkende Olga Gorge en Kings Canyon met hun prachtige waterpoelen en oogverblindende vergezichten. U stopt even bij een enorm veestation en het afgelegen plaatsje Alice Springs dat als een telegraafstation begonnen is.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Meerdaagse trip
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Fantastische verkenning van de stad
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Gratis drankjes inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Ophalen van hotel inbegrepen
Bekijk het reisplan voor de volledige beschrijving

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Luchthaven Ayers Rock
Vertrektijd:
De tour vertrekt na uw aankomst bij Ayers Rock op dag 1. Zorg ervoor dat vluchten aankomen voor 13:00 uur.
Duur:
3 dagen (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt op dag 3 bij Alice Springs om ongeveer 19:30 uur.
BELANGRIJK: geef bij de boeking aan waar u wilt worden afgezet in Alice Springs.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Budgetaccommodatie
Code: YK43B

3-daagse tour van Ayers Rock naar Alice Springs via Kings Canyon inclusief 1 nacht in het Outback Pioneer Hotel in Ayers Rock en 1 nacht in het Kings Canyon Resort in Kings Canyon.

Engels
Van
USD 781,50
Prijsgegevens
Standaard accommodatie
Code: YK43R

3-daagse tour van Ayers Rock naar Alice Springs via Kings Canyon inclusief 1 nacht in het Desert Gardens Hotel in Ayers Rock en 1 nacht in het Kings Canyon Resort in Kings Canyon.

Engels
Van
USD 800,38
Prijsgegevens
Superieure accommodatie
Code: YK43S

3-daagse tour van Ayers Rock naar Alice Springs via Kings Canyon inclusief 1 nacht in het Sails in the Desert Hotel in Ayers Rock en 1 nacht in het Kings Canyon Resort in Kings Canyon.

Engels
Van
USD 887,21
Prijsgegevens
Budgetaccommodatie + barbecue
Code: YK43B + BBQ

3-daagse tour van Ayers Rock naar Alice Springs via Kings Canyon inclusief 1 nacht in het Outback Pioneer Hotel in Ayers Rock, 1 nacht in het Kings Canyon Resort in Kings Canyon en een Australisch barbecue-diner op de eerste dag.

Engels
Van
USD 894,76
Prijsgegevens
Standaardaccommodatie + barbecue
Code: YK43R + BBQ

3-daagse tour van Ayers Rock naar Alice Springs via Kings Canyon inclusief 1 nacht in het Desert Gardens Hotel in Ayers Rock, 1 nacht in het Kings Canyon Resort in Kings Canyon en een Australisch barbecue-diner op de eerste dag.

Engels
Van
USD 913,64
Prijsgegevens
Superior-accommodatie + barbecue
Code: YK43S + BBQ

3-daagse tour van Ayers Rock naar Alice Springs via Kings Canyon inclusief 1 nacht in het Sails in the Desert Hotel in Ayers Rock, 1 nacht in het Kings Canyon Resort in Kings Canyon en een Australisch barbecue-diner op de eerste dag.

Engels
Van
USD 1.000,48
Prijsgegevens
Tour Only
Code: YK43 No Accom

Tour van 3 dagen van Ayers Rock naar Alice Springs via Kings Canyon, geen accommodatie inbegrepen.

Engels
Van
USD 517,23
Prijsgegevens
Tour Only + BBQ
Code: YK43 No Accom + BBQ

Tour van 3 dagen van Ayers Rock naar Alice Springs via Kings Canyon inclusief Aussie BBQ op dag 1. Geen accommodatie inbegrepen.

Engels
Van
USD 630,49
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour van 3 dagen van Uluru (Ayers Rock) naar Alice Springs via Kings Canyon

Kings Canyon

Inbegrepen:
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Ophalen van de luchthaven
 • Accommodatie (als deze optie is gekozen)
 • Tour door Ayers Rock en de Olgas
 • Drankjes bij zonsondergang
 • Zonsopkomst bekijken bij Ayers Rock
 • Wandeling langs de rand van Kings Canyon
 • Entree National Park
 • Australisch barbecuediner (indien optie gekozen)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Accommodatie (als de optie Alleen tour is geselecteerd)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Als u een kamer voor gehandicapten wilt, dient u dit bij de boeking aan te geven
 • Geef uw vluchtgegevens op bij de boeking (vluchtnummer en aankomsttijd).
 • Bij aankomst in uw hotel in Ayers Rock ontvangt u extra documentatie over deze tour. Uw documentenmap bevat extra vouchers voor de tour, eventuele vervoersinformatie die inbegrepen is, een volledig reisprogramma voor de tour en hotelcontactlijsten
 • Maximaal 3 passagiers per kamer. Als u met een reisgezelschap van 4 of meer reizigers op pad bent, dient u 2 afzonderlijke boekingen te maken
 • Het kindertarief is uitsluitend van toepassing in combinatie met 2 betalende volwassenen
 • Kinderen mogen gratis mee wanneer het kind geen eigen stoel bezet
 • Bagage mag niet meer dan 20 kg per persoon wegen
 • Watarrka National Park Rangers raden bezoekers ten zeerste af tijdens de warmere maanden van het jaar deel te nemen aan de klim langs de rand van Kings Canyon op dag 3, aangezien de temperatuur kan oplopen tot meer dan 36° C. In de hetere maanden is de kans op oververhitting zeer hoog en dit is een groot gevaar in deze afgelegen regio's. Om de veiligheid en het plezier van onze klanten te garanderen, is er een alternatieve wandeling met gids langs de Kings Canyon-rivierbedding. Het is essentieel dat alle wandelaars langs de rand van de kloof tijdens de warmere maanden 3 liter water bij zich hebben. In de bus is ijswater beschikbaar om flessen bij te vullen.
Reisplan:
Dag 1 Uluru (Ayers Rock)
Bij aankomst op Ayers Rock Airport wordt u naar uw hotel gebracht. 's Middags reist u comfortabel langs de voet van Uluru terwijl uw chauffeur/gids vertelt over de vele heilige plaatsen en de geografische kenmerken van Uluru. Reis verder met de bus naar de Kuniya Walk waar uw chauffeur/gids u zal begeleiden naar de prachtige Mutitjulu Waterhole. Bekijk rotsschilderingen van de Aboriginals en kom meer te weten over het gebied terwijl uw chauffeur/gids u wijst op een aantal inheemse flora en de inheemse en Europese geschiedenis van Uluru verklaart. Later bezoekt u het cultureel centrum Uluru, Kata Tjuta, waar u meer te weten komt over de Aboriginal-cultuur en u Aboriginal-kunst en -ambachten kunt bekijken.

Aan het einde van de middag reizen we naar het Uluru-zonsondergangpunt. Wees getuige van de opvallende kleurveranderingen van Uluru bij zonsondergang onder het genot van hapjes en een gratis glas wijn.

Optionele Australische barbecue
Na zonsondergang begeleidt een gids u naar de exclusieve barbecueplek. Deze plek ligt in het Uluru National Park, buiten het cultureel centrum Uluru en Kata Tjuta, te midden van rode zandduinen en woestijneiken die voor een vredige woestijnomgeving zorgen. De locatie bevindt zich ver genoeg van de resortverlichting zodat er een helder zicht is op de sterren aan de zuidelijke hemel. Eenmaal ter plekke krijgt u een keur aan Australische vleeswaren en salades voorgeschoteld, vergezeld van een glas mousserende wijn, bier of sinaasappelsap (menu's onder voorbehoud). Na het diner worden thee, koffie en een dessert geserveerd en geeft uw gids uitleg over de nachtelijke hemel, waarbij hij een aantal van de zichtbare constellaties beschrijft en aanwijst met behulp van een speciale schijnwerper (als het weer het toelaat). Uw gids zal u ook een aantal Aboriginal-verhalen vertellen die betrekking hebben op de sterren, waarna u weer terugkeert naar Ayers Rock Resort.

Overnachting: Ayers Rock

Dag 2: Uluru (Ayers Rock) & Kata Tjuta (Olgas) - Kings Canyon
U staat vroeg op en reist naar het Uluru-zonsopgangpunt. Zie hoe de eerste zonnestralen het Red Centre verlichten terwijl u geniet van een warme kop koffie, thee of chocolademelk. Reis vervolgens naar de mystieke 36 koepels van Kata Tjuta. Onderweg kunt genieten van een panoramisch uitzicht op de zuidelijke oever van Kata Tjuta voordat u aankomt bij de voet van de Walpa Gorge. Verken de Gorge op uw gemak en bekijk de ongebruikelijke rotsformaties. Het wandelpad door Walpa Gorge volgt de natuurlijke beek tussen twee van de hoogste koepels van Kata Tjuta. Er is misschien tijd voor een optionele helikoptervlucht (op eigen kosten). Vroeg in de middag vertrekt u naar het Kings Canyon Resort.

Vroeg in de middag reist u per luxe touringcar door spectaculaire woestijnlandschappen naar Kings Canyon Resort. U passeert het veestation Curtin Springs en daarna ziet u Atila (Mt. Conner) vanuit de bus. Nadat u Lasseter Highway afkomt, rijdt u Luritja Road op en vertelt uw chauffeur/gids u over de geschiedenis van de omliggende veestations. Na aankomst bij het Kings Canyon Resort is er misschien tijd om de zonsondergang te zien achter Carmichaels Crag. Of u brengt een bezoekje aan het bekroonde restaurant 'Under the Desert Moon', exclusief voor Kings Canyon Resort (op eigen kosten).

Overnachting: Kings Canyon

Dag 3: Kings Canyon – Alice Springs
Deze ochtend kunt u deelnemen aan een begeleide klimtocht naar de rand van de canyon voor prachtig uitzicht over Watarrka National Park. Volg de rand van de canyon en stop bij uitkijkpunten om naar beneden in de canyon te kijken. Als er tijd is, kunt u afdalen naar de groene oase van de 'tuin van Eden'. De wandeling langs de rand duurt ongeveer 3 uur en is af en toe rotsachtig en steil. Deze wandeling wordt alleen aanbevolen voor mensen met een goede conditie. U kunt ook kiezen voor een eenvoudigere en kortere wandeling om de met rotsen bezaaide bodem van de canyon te verkennen.
Stop bij Kings Creek Station voor lunch (op eigen kosten) en neem de tijd om een werkend veestation te bezoeken. Reis door het prachtige woestijnlandschap op weg naar Alice Springs. Uw chauffeur/gids geeft informatief commentaar. Stop bij het Erldunda wegrestaurant voor een afternoon tea (op eigen kosten). Ga verder naar Alice Springs over de Stuart Highway, terwijl de zon ondergaat in het westen over de ruige vlakten.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.