Zonder wachtrij: toegangskaart LEGOLAND® Deutschland

 • Tourcode: 43849P1
 • Locatie: Augsburg, Duitsland
 • Duur: Flexibel
Van USD 43,41

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens

LEGOLAND® Deutschland Resort ligt in de Beierse stad Günzburg en beschikt over meer dan 55 attracties en duizenden modellen van meer dan 56 miljoen LEGO®-steentjes. Het is een unieke ervaring voor gezinnen met kinderen van 3-12 jaar en het park biedt ook verschillende accommodatie-opties. Het park en de negen themawerelden zijn een paradijs voor jonge schattenjagers, piraten, ontdekkingsreizigers, ridders en dappere achtbaanfanaten. Het hart van het park is MINILAND waar bezoekers zeer gedetailleerde miniatuurversies van steden en landschappen kunnen bewonderen, samen met beroemde Star Wars™-scènes in het LEGO® Star Wars-modeldisplay. Gasten kunnen meer te weten komen over het bouwmateriaal van LEGOLAND® in de LEGO®-fabriek, waar de productie van LEGO®-steentjes wordt getoond.

Hoogtepunten

 • Verschillende vertrektijden gedurende de dag
 • Familievriendelijk
 • Ideaal voor families
 • Geliefd bij kinderen
 • Vermijd de wachtrijen
 • Directe bevestiging

Voor de meeste kinderen zijn helden dappere ridders, mooie prinsessen, snelle coureurs of onverschrokken piraten. Bij LEGOLAND® Deutschland Resort kunnen jongens en meisjes zelf in deze rollen kruipen en hun eigen avonturen beleven samen met de hele familie. In het parkgedeelte LEGO® X-treme kunnen kinderen gratis hun vindingrijkheid de vrije loop laten in het LEGO® MINDSTORMS Centre en een LEGO®-robot programmeren. Daarna kunnen ze zelf de middelpuntvliedende krachten voelen op de Project X - LEGO®-testbaan.

De legendarische stad Atlantis is een onderdeel van de onderwaterwereld LEGOLAND® ATLANTIS van SEA LIFE. Bezoekers kunnen meer dan 2000 tropische diersoorten bewonderen, waaronder zelfs haaien en roggen. De talrijke LEGO®-modellen vormen niet alleen een kleurrijke achtergrond maar ook schuilplaatsen voor de dieren. Bijzonder indrukwekkend is de 8 meter lange glazen tunnel.

In PIRATE LAND kunnen jonge zeerovers de wilde wateren bedwingen met Kapitein Nick of een watergevecht aangaan met andere gasten. Slechts een paar stappen verwijderd van PIRATE LAND wacht het LAND OF ADVENTURES, waar kano's van een twaalf meter hoge waterval in de Jungle X-pedition terechtkomen en wilde LEGO®-dieren op de loer liggen naast het pad van de safari-tour. Slimme schatzoekers kunnen hun geluk beproeven in het KINGDOM OF THE PHARAOHS, waar ze in de Temple X-pedition een weg zoeken door het labyrint van de grafkamer van de farao.

Jonge architecten kunnen hun eigen stad bouwen met LEGO®-steentjes in het politiebureau van LEGO® City. Direct naast het onvoorspelbare labyrint kunnen zij de LEGO®-politieagenten helpen zoeken naar gevaarlijke overvallers. Bij de Kids Power Tower kan jong en oud zichzelf met eigen kracht omhoog hijsen. Drakenjagers kunnen het reusachtige ridderkasteel verkennen met de Fire Dragon-achtbaan of moedig deelnemen aan het koninklijke steekspel. 

Spelenderwijs leren, onbeperkte ideeën, interactiviteit en actief vermaak zijn de basisprincipes van het park. Het is zelfs mogelijk om een rijbewijs te halen in LEGO® City. Na de theorie van de Hyundai LEGOLAND®-rijschool test u uw vaardigheden in een straatparcours met elektrische auto's in LEGO® stijl. Voor nog meer spanning neemt u plaats in de Flying Ninjago waarin u tot 22 meter hoog in de lucht gaat en tegelijkertijd 360° draait. Het hoogtepunt en de kern van het park is MINILAND. Hier kan de hele familie zich onderdompelen in een fascinerende LEGO®-wereld en door bijvoorbeeld Europa en zelfs verre sterrenstelsels reizen.

LEGOLAND® Deutschland Resort ligt in de Beierse stad Günzburg, die gemakkelijk kan worden bereikt met de trein vanuit München en Stuttgart.


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
LEGOLAND Deutschland Resort, Guenzburg
Vertrektijd:
Dagelijks geopend van 10:00 t/m18:00 uur. Tijdens vakantieperioden zijn de openingstijden langer.
Duur:
Flexibel
Gegevens terugreis:
LEGOLAND Deutschland Resort, Guenzburg

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Zonder wachtrij: toegangskaart LEGOLAND® Deutschland

LEGOLAND Deutschland Resort

Inbegrepen:
 • Entree voor één persoon: dagpas LEGOLAND Deutschland Resort in Guenzburg
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Transport naar/van bezienswaardigheden
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • In het park zijn honden niet toegestaan
 • Hondenoppas beschikbaar tegen meerprijs
 • Tickets zijn per seizoen en zijn geldig tot het einde van elk seizoen
 • Bestelde tickets kunnen op elke dag dat de attractie is geopend worden ingewisseld, in het seizoen waarin de tickets zijn gekocht. Alleen beschikbaar via geavanceerd online boeken — niet beschikbaar bij de kassa's van de attractie.
 • Seizoen 2018 loopt van 24 maart tot en met 4 november 2018
 • Kinderen van 0-2 jaar hebben zonder ticket toegang tot de attractie
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.