Dagtrip met kleine groep naar schiereiland Coromandel vanuit Auckland

 • Locatie: Auckland, Nieuw-Zeeland
 • Duur: 12 uur (circa)
Van USD 263,41

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet van een dagtrip met kleine groep vanuit Auckland en breng een bezoek aan het schiereiland Coromandel, met zijn prachtige landschappen van ruig bergterrein genesteld tegen idyllische stranden. Maak een ritje met de trein door het inheemse kauribos voor een panoramisch uitzicht over de Golf van Hauraki. Geniet van een lunch in een plaatselijk café en plons in een warme poel op Hot Water Beach.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
 • Lunch inbegrepen
 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Allesomvattende tour
Het schiereiland Coromandel is bekend om de prachtige witte en goudkleurige zandstranden, het ruige bergterrein en het ongerepte regenwoud. Dit gebied, ontdekt door de twee grote zeevaarders Kupe en Cook, is populair onder zowel de lokale bevolking als toeristen.

In de ochtend reist u naar township Coromandel en het huis van Barry Brickell, die pottenbakker, ingenieur en milieubeschermer is. Maak een ritje met de trein die Barry heeft gebouwd door een heraangeplant inheems kauribos, over viaducten en door tunnels heen tijdens de klim de berg op naar het uitkijkstation. Vanaf hier hebt u prachtig uitzicht over de Golf van Hauraki met talloze eilandjes.

Vervolgens maakt u een wandeling met gids van 10-15 minuten door het ongerepte regenwoud om enkele schitterende kauribomen te bekijken die het schiereiland ooit bedekten. Daarna rijdt u over de bergkloof en gaat u naar het strand om te genieten van een lunch in een plaatselijk café. Na de lunch kunt u wandelen langs het zogeheten Hot Water Beach en baden in een van de natuurlijke thermische poelen in het zand of er zelf een graven!

Aan het eind van de dag brengt u een bezoek aan de beroemde Cathedral Cove en kunt u zien waar de Stille Oceaan door een natuurlijke boog gaat.

Let op: de wandeling naar de boog gaat over oneffen oppervlakken en is afhankelijk van de weersomstandigheden. Deze wandeling duurt meer dan een uur en gaar over steile hellingen en trappen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Tour vertrekt vanaf centraal gelegen hotels in Auckland
Vertrektijd:
7:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
12 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour keert omstreeks 19:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Dagtrip met kleine groep naar schiereiland Coromandel vanuit Auckland

Cathedral Cove

Inbegrepen:
 • Toegang tot trein
 • Plaatselijke gids
 • Lunch
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • GST (Goods and Services Tax)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Tours gaan door bij elke weersomstandigheid, dus trek geschikte kleding aan
 • Voor deze tour moet u redelijk goed kunnen lopen en beschikken over schoenen met goede grip
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de tocht na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan krijgt u een alternatief aangeboden of een volledige restitutie
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Kris L , Belgium, februari 2014

Very nice trip.