Dagtrip naar Hobbiton, Rotorua en Waitomo-grotten

 • Locatie: Auckland, Nieuw-Zeeland
 • Duur: 13 uur (circa)
Van USD 275,03

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Beleef deze spannende tour van Hobbiton, die ideaal is voor iedereen die op zoek is naar een beetje fantasie in zijn of haar vakantie. U brengt een bezoek aan drie opwindende bestemmingen in één dag. Tijdens deze tour gaat u naar de filmset in Hobbiton, waar u zich laat meeslepen door de wereld van The Hobbit. Daarna reist u naar Rotorua en hebt u ongeveer 1,5 uur de tijd voor de lunch en een bezoek aan de thermische vallei bij Te Puia, voordat u Rotorua verlaat en doorrest naar Waitomo voor een bezoek aan de Waitomo-grotten.

Deze tour is flexibel met opties om te vertrekken vanuit en terug te keren naar Auckland, te vertrekken vanuit Auckland en te eindigen in Rotorua, te vertrekken en terug te keren naar Rotorua, of te vertrekken vanuit Rotorua en te eindigen in Auckland.

Hoogtepunten

 • Kleine groepstour per minibus
 • Lunch inbegrepen
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
Ophalen bij het hotel vanaf 6:30 uur. Let op: u dient op het opgegeven tijdstip klaar te staan. Wij hebben vaste tijden bij de attracties tijdens de tour. Het spijt ons, maar als u te laat bent, kunnen we niet wachten. We beginnen onze dag met een reis van Auckland naar Hobbiton via Waikato, waar u kunt genieten van het prachtige landschap van melkveehouderijen en de Hauraki-vlakten. Bij aankomst in Hobbiton wordt u begeleid door de pittoreske schapenboerderij van 505 hectare groot met spectaculair uitzicht over het Kaimai-gebergte. U wordt rondgeleid op de locatie van 4 hectare groot en krijgt fascinerende informatie over de manier waarop de Hobbiton-filmset is gemaakt.

De Hobbit-huizen, de Green Dragon Inn, de molen en andere gebouwen zijn gemaakt voor The Lord of the Rings- en de Hobbit-films. Ze kunnen worden bekeken en u zult zien hoe dit prachtige stuk Waikato-landbouwgrond werd getransformeerd tot de Shire van Middle-Earth. De rondleiding wordt afgesloten met een gratis drankje in de ‘Green Dragon Inn’.

Na deze tour u reist u naar Rotorua (ongeveer 55 minuten) en naar Te Puia, waar u luncht. Te Puia beslaat 70 hectare in de historische Te Whakarewarewa-vallei, aan de rand van Rotorua. Hier vindt u de Pohutu-geiser, modderpoelen, warmwaterbronnen, silica-afzettingen, de Kiwi en de nationale scholen voor houtsnijwerk, weven, steenhouwen en beensnijwerk. Zij delen deze schatten al 170 jaar met manuhiri (bezoekers) en zetten deze traditie vandaag de dag trots voort.

Van hieruit reizen we naar de wereldberoemde Waitomo-grotten, een trekpleister voor zowel de lokale als overzeese bezoekers. De Waitomo-grotten met hun gloeiwormen bezetten een hoge plaats in de verlanglijst van vakantiegangers in Nieuw Zeeland. De gloeiworm, Arachnocampa luminosa, komt alleen voor in Nieuw Zeeland. Duizenden van deze kleine wezens stralen hun onmiskenbare luminescente licht uit terwijl deskundige gidsen u informatie geven over de historische en geologische betekenis van de grotten. U loopt de grotten in en vaart er in een kleine boot weer uit.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Alle hotels en accommodatie in het centrum van Auckland of Rotorua.
Vertrektijd:
Ophalen bij het hotel vanaf 6:30 uur. Let op: u dient op het opgegeven tijdstip klaar te staan. Wij hebben vaste tijden bij de attracties tijdens de tour. Het spijt ons, maar als u te laat bent, kunnen we niet wachten

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald

Duur:
13 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Ga terug naar uw accommodatie of andere locatie in het centrum van de stad die u hebt opgegeven.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Hobbiton Rotorua Waitomo
Code: TG2

Tour van één dag = Auckland naar Auckland

Van
USD 284,54
Prijsgegevens
Hobbiton/Waitomo naar Rotorua
Code: TG3

Begin in Auckland en eindig in Rotorua

Van
USD 275,03
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip naar Hobbiton, Rotorua en Waitomo-grotten

Hobbiton

Inbegrepen:
 • Alle entreeprijzen
 • Vervoer in een kleine bus
 • Lokale belastingen
 • Lunch
 • Ervaren chauffeur/gids
 • Ophalen en afzetten bij alle hotels in het centrum van de stad
Niet inbegrepen:
 • 's Ochtends en 's middags thee verkrijgbaar op eigen kosten
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • De volgorde van de activiteiten kan worden gewijzigd vanwege operationele vereisten - De tour kan beginnen en/of eindigen in Auckland of Rotorua
 • Als u andere bestemmingen aan uw tour toevoegt, gaat dit niet ten koste van uw tijd in Hobbiton
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • Kinderzitjes zijn in NZ wettelijk verplicht in personenauto's voor kinderen jonger dan 7 jaar. We raden u aan dezelfde standaard voor de veiligheid van uw kind toe te passen en ze in alle voertuigen te plaatsen voor een kleine optionele fooi voor het gebruik ervan
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie