Privétour: hoogtepunten van Athene, waaronder de Akropolis

 • Locatie: Athene, Griekenland
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 118,13

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verken Athene met een privégids tijdens een 4 uur durende tour en ontdek de Akropolis van Athene, die is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, de Tempel van Zeus, stadion Panathinaiko en nog veel meer! Nadat u hebt genoten van de bezienswaardigheden in de stad, kijkt u naar de wisseling van de wacht buiten de nationale tuinen van Athene, en maakt u een wandeling over de hellingen van de beroemde Akropolis. Zie het Parthenon en andere interessante monumenten, kom meer te weten over de Griekse goden en sluit af met een wandeling naar de Agora - het middelpunt van het oude Athene.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Allesomvattende stadstour
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
De tour begint als u wordt opgehaald bij uw centraal gelegen hotel in een minibus met airconditioning, waarna u naar het stadscentrum reist met uw privégids. Tijdens het rijden kunt u ontspannen en praten over de dingen in Athene die u het meest interesseren. Hoewel uw route is gepland, kan het commentaar tijdens uw privétour worden afgestemd op uw interesses.

Uw eerste stop is Stadion Panathinaiko, een indrukwekkende witmarmeren structuur waar de eerste Olympische Spelen werden gehouden in 1896. Tijdens een blik binnenin luistert u naar de verhalen van de architectuur en wederopbouw van het stadion, en u leert alles over de geschiedenis als een van 's lands meest gerenommeerde sportterreinen.

Vlakbij het stadion bevindt zich de Romeinse Tempel van de Olympische god Zeus — of eenvoudigweg de tempel van Zeus. Maak een foto met de kolossale ruïnes ter ere van de koning van de Olympische goden op de achtergrond en luister naar verhalen die uw gids vertelt over de mysterieuze Griekse goden. Loop verder naar de Nationale Tuinen van Athene, en stop even bij het Griekse Parlement om te zien hoe bewakers in traditionele uniformen de gebouwen in de gaten houden. Houd uw camera in de aanslag om foto's te maken van de ceremoniële wisseling van de wacht, en krijg een idee van de moderne Griekse geschiedenis.

Het volgende onderdeel is een hoogtepunt voor iedere bezoeker: de Akropolis van Athene. Laat uw minibus achter en maak een prachtige wandeling over de hellingen van de beroemde oude citadel. De Akropolis staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is de thuisbasis van verschillende indrukwekkende gebouwen die dateren uit de tijd van het oude Griekenland. Bekijk het Parthenon, de propyleeën, Erechtheion en de Tempel van Athene Nikè, een monument dat is gebouwd om de ambitie als de machtigste Griekse stad uit te dragen.

Nadat u hebt genoten van het uitzicht en misschien een hapje of een drankje hebt genuttigd bij een plaatselijk café (op eigen kosten), wandelt u over de hellingen van de Akropolis naar de oude Agora — een ontmoetingsplek die ooit het hart was van het oude Athene. Na deze tour van een halve dag wordt u weer teruggebracht naar uw hotel.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Athene
Vertrektijd:
9:00 uur
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Privétour: hoogtepunten van Athene, waaronder de Akropolis

Private Half Day Sight Seeing Tour of Athens

Inbegrepen:
 • Privégids
 • Entree
 • Vervoer per minibus met airconditioning
 • Ophalen en afzetten bij hotel (alleen bij bepaalde hotels)
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Draag comfortabele wandelschoenen en lichte kleding tijdens de zomer
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.