Athene Super Saver: Tour naar de Akropolis en het nieuwe Akropolis-museum plus culinaire tour met kleine groep door Athene

 • Tourcode: 2906ACROMUSEUM
 • Locatie: Athene, Griekenland
 • Duur: Tour naar de Akropolis en het nieuwe Akropolis-museum: 3 uur; culinaire tour met kleine groep: 3 uur

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Combineer een 3 uur durende tour naar de Akropolis en het nieuwe Akropolis-museum met een 3 uur durende culinaire tour op deze Athene Super Saver. Ontdek de op de werelderfgoedlijst van de UNESCO vermelde Akropolis en breng een bezoek met een deskundige gids aan wereldberoemde monumenten, zoals het Parthenon en de Tempel van Athena Nikè. Vervolgens gaat u naar het nieuwe Akropolis-museum, waar glazen vloeren verschillende opgravingen onthullen. Geniet van een voorproefje van de Griekse keuken tijdens een culinaire tour met kleine groep van maximaal 14 personen (op een andere dag). Proef de lokale lekkernijen en bezoek de Varvakeiosmarkt voor levensmiddelen. Entreeprijzen niet inbegrepen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Uitstekende waarde voor uw geld.
 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Familievriendelijk
 • Directe bevestiging
Tour naar de Akropolis en het nieuwe Akropolis-museum (3 uur) Na de ontmoeting met uw gids op de afgesproken locatie, wandelt u naar de op de werelderfgoedlijst van de UNESCO vermelde Akropolis, een oude citadel en één van 's werelds meest kenmerkende archeologische sites.
Ga naar de zuidelijke helling om de grote drukte te vermijden, betaal daarna uw entreegeld en ga naar binnen. Onderweg brengt u een bezoek aan het Dionysustheater, een 5e-eeuws amfitheater dat vaak wordt beschouwd als de bakermat van de podiumkunsten. U stopt ook bij heiligdom van Dionysus, een plaats die gewijd is aan de Griekse god van wijn en vruchtbaarheid.
Binnen ziet u belangrijke bezienswaardigheden van dichtbij, zoals de Propyleeën, de Tempel van Athene Nikè en het Parthenon, een voormalige tempel gewijd aan de godin Athene. Neem even pauze om foto's te maken van deze fascinerende ruïnes en leer alles van uw gids over de geschiedenis en historische betekenis.
Op de top van de heilige heuvel wordt u overweldigd door de adembenemende panorama's van Athene. Vervolgens gaat u naar het nieuwe Akropolis-museum, één van de vijf beste musea ter wereld. Volg uw gids op een tour naar de hoogtepunten, met indrukwekkende collecties standbeelden en relikwieën, evenals de Galerij van de hellingen van de Akropolis, waar glazen vloeren archeologische opgravingen onthullen.
Na ongeveer 1,5 uur eindigt de tour in het museum, waar u nog vrije tijd hebt om de tentoonstelling verder te bekijken.
Culinaire tour door Athene met een kleine groep (3 uur) Ga op eigen gelegenheid naar metrostation Panepistimio in het centrum van Athene voor de ontmoeting met uw gids en begin vervolgens aan een culinaire tour vol smaken, kleuren, geuren en texturen, direct onder de opvallende Akropolis in het centrum van het historische stadscentrum van Athene.
Met uw gids voorop bezoekt u de volgende drie uur delicatessenwinkels, bakkerijen en snoepwinkels, restaurants, zuivelbedrijven, kruideniers, supermarkten en taartwinkels waar u kunt proeven van traditionele Griekse gerechten, waaronder de altijd populaire koulouri, een cirkelvormig brood met sesamzaad.
Tijdens de wandeling door het culinaire centrum van Athene, luistert u naar commentaar over het unieke en complexe culinaire erfgoed van Griekenland, evenals het beroemde mediterrane dieet, vandaag bejubeld als een voorbeeld van gezond leven. Bezoek ook de levendige Varvakeiosmarkt voor levensmiddelen; de bruisende energie en aromatische kraampjes met fruit, kruiden, vlees en vis maken dit bezoek een echte culturele ervaring.
Let op: deze twee tours kunnen in willekeurige volgorde worden gemaakt op twee dagen van uw vakantie.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Centrum van Athene
Vertrektijd:
Tour naar de Akropolis en het nieuwe Akropolis-museum
11:15 uur

Culinaire tour door Athene met een kleine groep
9:30 uur
Duur:
Tour naar de Akropolis en het nieuwe Akropolis-museum: 3 uur; culinaire tour met kleine groep: 3 uur
Gegevens terugreis:
Tour naar de Akropolis en het nieuwe Akropolis-museum
Nieuwe Akropolis-museum

Culinaire tour met kleine groep door Athene
Eindigt om 13:00 uur in de wijk Plaka

Aanvullende informatie

Athene Super Saver: Tour naar de Akropolis en het nieuwe Akropolis-museum plus culinaire tour met kleine groep door Athene

Athens Super Saver: Acropolis of Athens and New Acropolis Museum Tour plus Athens Small-Group Food Tour

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Food samples
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Entreeprijs voor de Akropolis en het nieuwe Akropolis-museum (ong. 25 euro)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Draag comfortabele schoenen en kleding
 • Let op: de tour naar de Akropolis en het nieuwe Akropolis-museum wordt dagelijks uitgevoerd. U moet contact opnemen met de lokale touroperator om uw voorkeursdatum te controleren, de contactgegevens staan op uw boekingsvoucher.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie