Culinaire tour door Athene met een kleine groep

  • Locatie: Athene, Griekenland
  • Duur: 3 uur 30 minuten (circa)
Van USD 56,51

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
Loop door de historische straten van Athene terwijl u zich tegoed doet aan de traditionele Griekse gerechten. Tijdens deze tour kunt u genieten van een breed scala aan lokale delicatessen, variërend van de verrukkelijke, stroperige 'loukoumades' tot de traditionele 'bougatsa,' 'pastourma', beschuit en olijven. U ontdekt ook Griekse kruiden en specerijen bij de Varvakeios-markt. Deze tour is voor maximaal 14 personen, zodat u persoonlijke aandacht krijgt van uw deskundige gids.

Talen tour

Gids Engels
Onderneem een culinaire reis van smaak, kleur, geur en textuur, recht onder de beeldbepalende Akropolis in het hart van het historische stadscentrum van Athene. Deze culinaire tour biedt een scala aan kleurrijke en verleidelijke traktaties. Bezoek delicatessenwinkels, bakkerijen en snoepwinkels, restaurants, zuivelbedrijven, kruideniers, supermarkten en taartwinkels waar u kunt proeven van traditionele Griekse gerechten, waaronder de altijd populaire koulouri, een cirkelvormig brood met sesamzaad.

Uw gelicentieerde gids neemt u mee op een culinaire wandeling en laat u kennismaken met kleine, verborgen winkels met specialiteiten. Luister naar commentaar over het unieke en complexe culinaire erfgoed van Griekenland, evenals het beroemde mediterrane dieet, vandaag bejubeld als een voorbeeld van gezond leven.

Een echte Atheens culinaire tour is niet compleet zonder een bezoek aan de levendige en centrale voedselmarkt Varvakeios. De bruisende energie en kleurrijke wereld van kraampjes met fruit en specerijen, en vlees- en visverkopers zorgen pas echt voor een culturele ervaring.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Buiten metrostation Panepistimio op Korai Street
Vertrektijd:
9:30 uur
Duur:
3 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt nabij het metrostation Monastiraki om ongeveer 13:00 uur

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Culinaire tour door Athene met een kleine groep

Athens food walking tour

Inbegrepen:
  • Plaatselijke gids
  • Eten proeven
Niet inbegrepen:
  • Drinken
  • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de tocht na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan krijgt u een alternatief aangeboden of een volledige restitutie
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie