Tour van Athene met elektrische fiets

 • Locatie: Athene, Griekenland
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 52,22

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Zie de beroemdste bezienswaardigheden van Athene tijdens deze 3 uur durende tour met een elektrische fiets. Volg een deskundige gids terwijl de elektrische motor het harde werk doet, en fiets met gemak rond de eeuwenoude bezienswaardigheden in de buurt van de door UNESCO tot werelderfgoed uitgeroepen Akropolis van Athene. Bekijk het Odeon van Herodes Atticus, het nieuwe Akropolis-museum, de Romeinse Agora, de Poort van Hadrianus en nog veel meer van dichtbij. Maak daarna het echte leven in Athene mee in Plaka, de oude binnenstad, en de levendige wijk Monastiraki. Tour voor kleine groepen van maximaal 12 personen.

Talen tour

Gids Engels
Gids Nederlands

Hoogtepunten

 • Alle noodzakelijke uitrusting inbegrepen
 • Fiets door de stadsstraatjes om de atmosfeer te proeven
 • Kleine groepstour
 • Geleid door een plaatselijke gids
Ontmoet uw gids in het centrum van Athene en stap op uw elektrische fiets: een tweewieler met een elektrische motor. Luister aandachtig naar de veiligheidsvoorschriften, zet uw helm op, stap op de fiets en volg uw gids. U fietst in een rustig tempo, zodat u kunt horen wat uw gids vertelt en kunt genieten van al het moois om u heen.
Fiets eerst tegen de Pnyx op, de heuvel die vaak de bakermat van de democratie wordt genoemd. Beklim daarna de Nimfenheuvel, waar in de oudheid een heiligdom was gewijd aan de nimfen. Uw elektrische fiets brengt u moeiteloos naar boven, waar u wordt beloond met een adembenemend uitzicht over de stad.

Vervolgens fietst u heuvelafwaarts naar de Akropolis van Athene, een oude citadel die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en daarna verder naar het Odeon van Herodes Atticus. Pauzeer bij het nieuwe Akropolis-museum, dat wordt gerekend tot de beste musea ter wereld. Maak foto's van de indrukwekkende glazen façade van het museum en ga verder naar de beroemde Tempel van Zeus (Olympieion), de Poort van Hadrianus en de Romeinse baden.

We fietsen door de prachtige Nationale tuin van Athene, langs het enorme Panathinaiko-station, waar in 1896 de eerste moderne Olympische Spelen plaatsvonden, en de eeuwenoude bezienswaardigheden van de Romeinse Agora, ooit het centrum van het oude Athene.
Nadat u de vereerde, eeuwenoude bezienswaardigheden van dichtbij hebt gezien, fietst u door naar het Griekse Parlement en de ambtswoning van de president van Griekenland, waar u meer te weten komt over het hedendaagse Griekenland.

Vervolgens kunt u het echte leven in Athene meemaken in Plaka, de oude binnenstad. Rijd op uw gemak door de smalle straatjes met neoclassicistische architectuur, langs Byzantijnse kerken en winkels. Na ongeveer drie uur eindigt uw tour bij het vertrekpunt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Athene, vlak bij metrostation Thissio
Vertrektijd:
Varieert
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

OCHTENDTOUR
Code: MORNING

Begint om 10:00 uur.

Engels
Nederlands
Van
USD 52,22
Prijsgegevens
MIDDAGTOUR
Code: AFTERNOON

Begint om 17:00 uur van 1 april t/m 31 september en om 14:00 uur van 1 oktober t/m 31 maart.

Engels
Nederlands
Van
USD 52,22
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour van Athene met elektrische fiets

Athens Electric Bike Tour

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Veiligheidsbriefing
 • Gebruik van elektrische fiets en helm
 • Fles water
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen van 8 jaar en ouder kunnen op hun eigen fiets rijden
 • Kinderen onder de 8 jaar die 40 kg of minder wegen, moeten in een kinderzitje zitten dat bevestigd is op de fiets van een volwassene
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • Draag comfortabele kleding en schoenen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: Monique B , augustus 2016

De tour op de elektrische fiets was fantastisch. De fiets was ook een succes bij onze puberzonen. Verder zie je alle hoogtepunten van Athene en hoef je eigenlijk alleen nog maar de Acropolis te bezoeken. Top!