Viator

Entreebewijs Monasterio de Santa Catalina

 • Tourcode: 61669P1
 • Locatie: Arequipa, Peru
 • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 12,30

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Het klooster van Santa Catalina de Siena in Arequipa wordt beschouwd als een van de belangrijkste en meest originele bouwkundige werken van Peru en Latijns-Amerika, met meer dan 400 jaar geschiedenis. Het staat bekend als 'een stad binnen de stad' omdat er verschillende straten, kruisgangen, cellen, een plein met een zwembad, wasplaats, begraafplaats enz. zijn. In de Pinacoteca ziet u een belangrijke collectie religieuze kunst van het continent, evenals talloze schilderijen van de zogeheten Cuzqueña School, de maximale expressie van de fusie van twee culturen, de Inca en de Spaanse. Het werd geopend voor het publiek in het jaar 1970 en ontvangt dagelijks bezoekers uit alle delen van Peru en de wereld.
De onderkoning Francisco Toledo kreeg tijdens zijn bezoek aan Arequipa van de Cabildo te horen over zijn lang gekoesterde wens om een klooster voor nonnen op te richten. Dit motiveerde hem ertoe de benodigde licenties toe te kennen voor de stichting van het 'Klooster van particuliere nonnen in de Orde van Santa Catalina de Siena'.
Jaren later besloot Doña María de Guzmán, weduwe van Diego Hernández de Menoza, een mooie, rijke en jonge vrouw zonder kinderen, zich in het klooster in aanbouw terug te trekken. Ze schonk het bovendien al haar bezittingen. Op 10 september 1579 werd het verslag en de overdracht van de stichting van het klooster getekend door de stadsraad, justitie en regiment en het Bisdom van Cusco opgemaakt. De stadsraad droeg de vier percelen in eigendom van de stad over voor de tenuitvoerlegging ervan. Men noemde Doña María de Guzmán de 'eerste bewoonster en priores van genoemd klooster'.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Monasterio de Santa Catalina
Vertrektijd:
Maandag t/m zondag: van 9:00 tot 17:00 uur
Dinsdag en woensdag: geopend tot 20:00 uur (Santa Catalina bij nacht)
Duur:
2 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Entreebewijs Monasterio de Santa Catalina

Claustro Mayor

Inbegrepen:
 • Entree
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er geldt een kledingvoorschrift voor het betreden van gebedshuizen en bepaalde musea. Korte broeken en mouwloze kleding zijn niet toegestaan. De knieën en schouders van zowel mannen als vrouwen MOETEN bedekt zijn. U loopt het risico dat u de toegang wordt geweigerd als u niet voldoet aan deze kledingvoorschriften
 • Rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.