Antwerp Bike Tours

 • Locatie: Antwerpen, België
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 25,53

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Fiets bij deze fietstour met gids door Antwerpen. Interessant en leuk voor alle leeftijden en inclusief kinderzitjes, mandjes, helmen, fietsen, e-bikes, klassieke fietsen en nog veel meer. U kunt kiezen uit zes verschillende tours: klassiek, klassieke avondtour, kindertour, De Koninck-tour (inclusief bierproeverij en bezoek aan de brouwerij), de Burie-chocoladetour en de culinaire tour vis en schaaldieren (vis en warm of koud drankje inbegrepen). U zult versteld staan van dit bruisende gebied tijdens uw mooie of kindvriendelijke tour.

Talen tour

Gids Engels
Gids Nederlands

Hoogtepunten

 • Fantastische verkenning van de stad
 • Fiets door de stadsstraatjes om de atmosfeer te proeven
 • Familievriendelijk
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
Klassieke tour: tijdens deze 3 uur durende tour fietsen we door de oude en nieuwe delen van de stad. U ervaart de uniekheid van verschillende wijken, van middeleeuwse gebouwen tot art nouveau. Geniet van het uitzicht vanaf het dak van het MAS of wandel langs de scheepswerven. De meest complete tour en dus perfect om de prachtige stad Antwerpen te ontdekken.

Kindertour: een leuke tour voor het hele gezin. Ontdek de hoogtepunten, bewonder het uitzicht vanaf het MAS-dak en fiets op 31 meter onder het oppervlak tijdens deze lichte en gemakkelijke 2,5 uur durende tour, inclusief tijd om te spelen!

Klassieke avondtour: in deze korte versie van onze klassieke tour ontdekt u de levendige sfeer van Antwerpen 's avonds. Tijdens deze twee uur durende rit fietsen we langs prachtig verlichte pleinen en historische gebouwen. De perfecte start voor een onvergetelijk avondje uit in de stad.

De Koninck-tour: de perfecte tour voor levensgenieters. Ontdek de hoogtepunten van de stad gecombineerd met een bezoek aan de stadsbrouwerij De Koninck. Fietstocht, bezoek en bierproeverij inbegrepen.

Burie-chocoladetour: onze tour voor liefhebbers van chocolade. Ontdek de hoogtepunten van de stad en geniet van de prachtige chocoladecreaties van chocolatier Burie. Tijdens deze tour hoort u alles over chocolade en proeft u een aantal lekkernijen, vergezeld van een kop koffie, thee of een zelfgemaakte chocolademelk. Chocoladegeschenk om mee naar huis te nemen is inbegrepen.

Tour vis en schaaldieren: met deze tour die de zintuigen prikkelt, stopt u bij een van de populairste visrestaurants voor wat eten en een kopje thee. Geniet van een lokale lekkernij die zowel voor een tour als proeverij staat.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Tourkantoor in Antwerpen
Vertrektijd:
Klassieke tour: 14:00 uur
Kindertour: 10:00 uur
Klassieke avondtour: 19:00 uur
Koninck-tour: 14:00 uur
Chocoladetour: 14:00 uur
Wintertour: 14:00 uur
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Klassieke tour - 3 uur
Code: TG1

Fiets door oude en nieuwe delen van de stad, van middeleeuwse gebouwen tot art nouveau. Geniet van het uitzicht op het dak van de MAS of wandel langs de scheepswerven. De meest complete tour uit het assortiment.

Engels
Nederlands
Van
USD 27,85
Prijsgegevens
Tour voor kinderen
Code: TG2

Een leuke tour voor het hele gezin! Ontdek de hoogtepunten, klim naar het MAS-dak en fiets op 31 meter onder het oppervlak tijdens deze lichte en gemakkelijke 2,5 uur durende rit, inclusief tijd om te spelen!

Engels
Nederlands
Van
USD 25,53
Prijsgegevens
Klassieke avondtour
Code: TG3

De korte versie (2 uur) van onze klassieke tour! U ontdekt de levendige avondsfeer van Antwerpen. De perfecte start voor een onvergetelijk avondje uit in de stad!

Engels
Nederlands
Van
USD 25,53
Prijsgegevens
Burie chocoladetour
Code: TG5

Onze tour voor chocoladeliefhebbers Ontdek de hoogtepunten van de stad en geniet van de prachtige chocoladecreaties van chocolatier Burie.

Engels
Nederlands
Van
USD 46,42
Prijsgegevens
Tour vis en schaaldieren
Code: TG6

Fietstocht voor fijnproevers! Combineer de hoogtepunten van de stad met een bezoek aan het nieuwste, maar ook kleinste visrestaurant van Antwerpen, Fish a'gogo. Stop bij de MAS voor een warm drankje of iets verfrissends.

Engels
Nederlands
Van
USD 44,10
Prijsgegevens
De Koninck Tour
Code: TG7

De perfecte tour voor levensgenieters! Ontdek de hoogtepunten van de stad gecombineerd met een bezoek aan de stadsbrouwerij De Koninck. Proeverij inbegrepen!

Engels
Nederlands
Van
USD 37,13
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Antwerp Bike Tours

Explore the city by Bike

Inbegrepen:
 • Helm (voor kinderen)
 • Yepp-zitje
 • Mandje
 • Veiligheidsslot
 • Plaatselijke gids
 • Poncho (afhankelijk van weersomstandigheden)
 • Fiets
 • Bier- of chocoladeproeverij (afhankelijk van de geselecteerde optie)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • E-bike voor extra kosten
 • Wij zijn niet verantwoordelijk voor letsel of verlies van eigendom
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie