Viator

Algemene entreekaart voor Knott's Berry Farm

 • Locatie: Anaheim - Buena Park, Californië
 • Duur: Flexibel

Speciale aanbieding
USD 84,99  Bespaar  USD 30,00

Van USD 54,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan

Speciale aanbieding

Boek en bespaar 41% op de prijs van de lokale toegangsprijs

Bereid u voor op eersteklas plezier in Knott's Berry Farm. Wanneer het op adrenalineverhogende attracties en wilde avonturen voor het hele gezin aankomt, is Knott's de perfecte keuze.

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Familievriendelijk
Iedereen heeft het over Silver Bullet, Knott's eerste hangende achtbaan die waaghalzen door omgekeerde buitenloops, overhellende bochten en G-loze afdalingen laat gaan. Xceleratorsm geeft nieuwe betekenis aan "joy ride", terwijl GhostRider de spanning van een klassieke houten achtbaan biedt. Bovendien is er de zwaartekracht tartende val van de 30 verdiepingen tellende Supreme Scream, de 720 graden flips van RipTide en nog heel veel meer!

In Knott's ontdekken bezoekers vijf unieke themagebieden waarmee men Zuid-Californië elk op eigen wijze beleeft. Ghost Towns is een reis naar het verleden met schietgrage bandieten die het uitvechten in de legendarische Wild West Stunt Show. De sensatie van de surfscene in Zuid-Californië overspoelt het Boardwalk-gedeelte, terwijl Indian Trails het erfgoed van de Amerikaanse Indianen verkent. Fiesta Village is een eerbetoon aan Spaans Californië en Camp Snoopy is de thuisbasis van de PEANUTS Gang en biedt 20 kindvriendelijke attracties en avonturen. Geniet van drie nieuwe attracties in het Boardwalk-gedeelte: Coast Rider, Surfside Gliders en de Pacific Scrambler. De Timber Mountain Log Ride is opnieuw geopend met 60 nieuwe animatronische figuren evenals nieuwe sets, verlichting, soundtrack, rekwisieten en speciale effecten.

Met zoveel te doen en te zien blijft Knott's Berry Farm Resort een populaire vakantiebestemming waar geen ander aan kan tippen!

Upgrade!
Koop het Ride and Slide-kaartje met ook 1 dag toegang tot Soak City Orange County! Dit 2-daagse ticket is niet te koop bij de ingang.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ga rechtstreeks naar het draaihek om uw e-ticket te laten scannen
Vertrektijd:
Let op: openingstijden van het park zijn onder voorbehoud. Neem contact op met Knott's Berry Farm en/of Soak City de dag vóór aankomst om de openingstijden te bevestigen
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Knott's General Admission
Code: GA2

Algemeen e-ticket, waarmee u direct naar de ingang gaat, voor 1 dag naar Knott's Berry Farm. Dit ticket is alleen geldig voor reizen tussen 17 maart 2018 en 5 september 2018

Van
USD 59,99
Prijsgegevens
Knott's General Admission
Code: GA3

Algemeen e-ticket, waarmee u direct naar de ingang gaat, voor 1 dag naar Knott's Berry Farm. Dit ticket is alleen geldig voor reizen tussen 5 september 2018 en 6 januari 2019

Van
USD 54,99
Prijsgegevens
Ride and Slide-combinatieticket
Code: RS

Een ticket voor 2 parken en 2 dagen is inclusief één (1) Algemene entreekaart voor Knott's Berry Farm en één (1) Algemene toegang tot Soak City. Dit is een 1-park-per-dagticket

Van
USD 96,99
Prijsgegevens

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Algemene entreekaart voor Knott's Berry Farm

Knott's Berry Farm General Admission Ticket

Inbegrepen:
 • Één dag toegang tot Knott's Berry Farm
 • Eén dag toegang tot Knott's Soak City (als het combinatieticket is geselecteerd)
 • Viator-commissie (alleen op kinderkaartjes)
Niet inbegrepen:
 • Extra kermisattracties
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • De vermelde prijs is exclusief parkeerkosten van USD 17.
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • De algemene entreekaart voor Knott's Berry Farm is 1 dag geldig
 • Het Ride and Slide-combinatieticket geeft u entree tot Knott's Berry Farm voor 1 dag en entree tot Soak City Orange County voor 1 andere dag. Met dit ticket kunt u de twee pretparken niet op een en dezelfde dag bezoeken.
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.

Beoordeling door: w. M , augustus 2014

Leuk park. Zeker de moeite waard en lang niet zo duur als Disneyland.