Van Gogh Museum in Amsterdam: Tour met kleine groep zonder wachtrij

 • Locatie: Amsterdam, Nederland
 • Duur: 2 tot 2,5 uur
Van USD 87,31

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Kom meer te weten over Vincent van Gogh in het grootste museum dat geheel is gewijd aan deze Nederlandse kunstenaar. Met onze tour van 2 tot 2,5 uur met kleine groep naar het Van Gogh Museum kunt u de wachtrij overslaan en kennismaken met het leven en de werken van de schilder, samen met een van onze enthousiaste gidsen. Doordat de groepen klein zijn, maximaal 8 personen, krijgt elke gast persoonlijke aandacht. Entree is inbegrepen, en uw ticket is de hele dag geldig zodat u na de tour op eigen houtje nog verder kunt kijken.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Vermijd de wachtrijen
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
 • Stap terug in de tijd tijdens een historische tour
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
Uw gids laat u tijdens deze introductietour, die is bedoeld voor mensen die het museum voor het eerst bezoeken, kennismaken met de meesterwerken uit 's werelds grootste Van Gogh-collectie. Kies om 's ochtends of 's middags naar het museum te gaan en betreed het museum via de voucherrij en bewonder de prachtige collectie van het museum, met kunstwerken van Gauguin, Monet en andere kunstenaars die dit gestoorde genie hebben beïnvloed. Bekijk de overgang van zijn sombere Nederlandse schilderijen naar zijn levendige Franse tijd, waarbij we zijn beroemde 'Zonnebloemen' en het laatste schilderij voor zijn dood niet zullen overslaan. U ziet zijn beroemdste werken en minder bekende pareltjes en via details over zijn moeilijke leven zult u het belang van deze stukken ontdekken voor de ontwikkeling van de kunst.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
de letter 'I' van het enorme 'I am Amsterdam'-bord buiten het Rijksmuseum
Vertrektijd:
10:00 uur
13:00 uur
17:00 uur (alleen op vrijdag)
Duur:
2 tot 2,5 uur
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Kleine groep 13:00 uur
Code: TG2

2 uur durende tour met kleine groep en toegang zonder wachtrij tot het Van Gogh Museum in Amsterdam. Uw gids laat u kennismaken met de meesterwerken uit 's werelds grootste Van Gogh-collectie.

Engels
Van
USD 87,31
Prijsgegevens
Kleine groep 17:00 uur
Code: TG3

Tour met kleine groep om 17:00 uur

Engels
Van
USD 87,31
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Van Gogh Museum in Amsterdam: Tour met kleine groep zonder wachtrij

Van Gogh Museum: Small Group Tour

Inbegrepen:
 • Entree
 • Wachtrijloze toegang
 • Professionele kunsthistoricus als gids
 • Tour met een kleine groep
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Maximaal 8 personen per tour toegestaan
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. De tour gaat niet door indien er niet minimaal 2 gasten zijn die voldoen aan de vereisten. In dat geval krijgt u een alternatief aangeboden of een volledige restitutie.
 • Opmerkingen: het Van Gogh Museum kan zonder voorafgaande waarschuwing van het museummanagement zijn gesloten. Wanneer dit gebeurt, bieden we gasten een geschikt alternatief aan als het museum pas meer dan 1 uur later dan de starttijd van de tour opengaat. In dergelijke gevallen wordt er geen restitutie verleend of korting gegeven. Voor het betreden van bepaalde locaties tijdens deze tour geldt een kledingvoorschrift. Grote tassen of koffers zijn niet toegestaan in het museum. Alleen handtassen of kleine platte rugzakken mogen door de beveiliging. Wegens verscherpte veiligheidsmaatregelen bij vele bezienswaardigheden kunnen er rijen ontstaan, ook bij tours met 'Sla de wachtrij over' of 'Zonder wachten'. In bepaalde ruimtes in het museum kan het verboden zijn om te spreken of moet men heel stil zijn. In dergelijke gevallen krijgt u van uw gids informatie over deze plaatsen voordat u de speciale ruimtes betreedt waar deze regel geldt. Collecties kunnen gedurende het jaar variëren.

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie