Privétour: tour met gids door het Van Gogh Museum in Amsterdam zonder wachtrij

 • Locatie: Amsterdam, Nederland
 • Duur: 2 tot 2,5 uur
Van USD 87,03

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Sla de wachtrijen over bij het Van Gogh Museum in Amsterdam en ontdek de belangrijkste kunstwerken binnen de grootste Van Gogh-collectie ter wereld op deze 2 tot 2,5 uur durende privétour. Uw persoonlijke gids leidt u langs meesterwerken als de Zonnebloemen en minder bekende werken van Van Gogh en de kunstenaars die hem hebben geïnspireerd. Uw ticket is de hele dag geldig, dus u kunt uw kennismaking met het leven en werk van de grote kunstenaar verder op eigen gelegenheid ontdekken.

Talen tour

Gids Engels
Gids Nederlands

Hoogtepunten

 • Vermijd de wachtrijen
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
U ontmoet uw Engels sprekende gids om 10:00 of 13:00 uur net buiten het Rijksmuseum om te beginnen met deze intieme privétour. U loopt langs de wachtrijen voor de hoofdingang van het Van Gogh Museum met een kaartje voor toegang met voorrang. Verken de hoogtepunten van het museum met exclusieve aandacht van uw gids. U loopt door de grootste collectie kunst van Vincent van Gogh ter wereld en uw gids leidt u langs zijn donkere, Nederlandse schilderijen en zijn levendigere Franse periode. Bekijk iconische werken van Van Gogh zoals de Zonnebloemen, maar ook zijn minder bekende schilderijen en tekeningen. Luister naar de verhalen over het getroebleerde leven en de artistieke stijlen van Van Gogh en bewonder bekende stukken van gerenommeerde collegakunstenaars zoals Gauguin, Monet en anderen die dit gekke genie inspireerden. Uw privétour eindigt om 15:00 uur maar uw toegangsbewijs is de gehele dag geldig, dus u kunt op uw gemak het museum verder verkennen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Rijksmuseum Amsterdam
Duur:
2 tot 2,5 uur
Gegevens terugreis:
Van Gogh Museum, Amsterdam

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

PT 10:00 uur
Code: TG1

Geniet tijdens deze privétour van 2 uur door het Van Gogh Museum in Amsterdam zonder wachtrij. Samen met uw gids ontdekt u de belangrijkste kunstwerken in 's werelds grootste verzameling schilderijen van Van Gogh.

Engels
Nederlands
Van
USD 87,03
Prijsgegevens
PT 13:00 uur
Code: TG2

Geniet tijdens deze privétour van 2 uur door het Van Gogh Museum in Amsterdam zonder wachtrij. Samen met uw gids ontdekt u de belangrijkste kunstwerken in 's werelds grootste verzameling schilderijen van Van Gogh.

Engels
Nederlands
Van
USD 87,03
Prijsgegevens
PT 17:00 uur
Code: TG3

Privétour om 17:00 uur

Engels
Nederlands
Van
USD 87,03
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privétour: tour met gids door het Van Gogh Museum in Amsterdam zonder wachtrij

Van Gogh Private Museum Tour

Inbegrepen:
 • Entree
 • Wachtrijloze toegang
 • Professionele kunsthistoricus als gids
 • Privétour
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Maximaal 8 personen per tour toegestaan
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Opmerkingen: het Van Gogh Museum kan zonder voorafgaande waarschuwing van het museummanagement zijn gesloten. Wanneer dit gebeurt, bieden we gasten een geschikt alternatief aan als het museum pas meer dan 1 uur later dan de starttijd van de tour opengaat. In dergelijke gevallen wordt er geen restitutie verleend of korting gegeven. Voor het betreden van bepaalde locaties tijdens deze tour geldt een kledingvoorschrift. Grote tassen of koffers zijn niet toegestaan in het museum. Alleen handtassen of kleine platte rugzakken mogen door de beveiliging. Wegens verscherpte veiligheidsmaatregelen bij vele bezienswaardigheden kunnen er rijen ontstaan, ook bij tours met 'Sla de wachtrij over' of 'Zonder wachten'. In bepaalde ruimtes in het museum kan het verboden zijn om te spreken of moet men heel stil zijn. In dergelijke gevallen krijgt u van uw gids informatie over deze plaatsen voordat u de speciale ruimtes betreedt waar deze regel geldt. Collecties kunnen gedurende het jaar variëren.

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie