Laagsteprijsgarantie
Vanaf

US$ 70,04

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Beschikbare opties aan het laden ...

Time
4 uur (ong.)
Transport
Ophalen bij hotel mogelijk
Ticket
Mobiel ticket

Aangeboden in:
Engels

Overzicht

Zie de befaamde Amsterdamse tulpenvelden op een ontspannen manier tijdens deze privétour van een halve dag, inclusief een toegangskaartje en heen- en terugreis in een luxe auto. De tour begint als u wordt opgehaald bij uw hotel in Amsterdam en vervolgens reist u rechtstreeks naar de Keukenhof, waar u ongeveer drie uur op eigen houtje rond kunt lopen en genieten. Wandel over paden die zijn omheind door tulpen; maak foto's van hyacinten, tulpen, narcissen en anemonen die in bloei staan.
Nadat u bij uw hotel in Amsterdam bent opgehaald, stapt u in een privéauto en kunt u ontspannen tijdens de rit vanuit de stad naar de Keukenhof, op ongeveer 40 minuten afstand. Met deze onafhankelijke ervaring hebt u de keuze voor de vertrektijd die u het beste uitkomt. Geef dit aan tijdens het boeken.
Na aankomst gaat u naar de Keukenhof - alleen geopend in het voorjaar (maart t/m mei) als de zeven miljoen anemonen, narcissen, hyacinten, tulpen en andere lentebollen bloeien - met uw toegangsbewijs en kunt u de parken en paviljoenen in de Keukenhof op gemak verkennen.
Na ongeveer drie uur stapt u weer in uw luxe auto en rijdt u terug naar Amsterdam, waar uw tour eindigt als u wordt afgezet bij uw hotel.
Let op: Deze tour is seizoensgebonden en is beschikbaar van 22 maart 2018 tot en met 13 mei 2018.
Phone
Is het niet mogelijk om online te boeken?
+31 85 888 1845
Bel naar +31 85 888 1845
Productcode: 2550PRIVLIN12A


Ontdek vergelijkbare bezienswaardigheden