Nederlandse dorpen en landelijke fietstocht vanuit Amsterdam

  • Locatie: Amsterdam, Nederland
  • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 39,79

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
Boek een fietstocht en ervaar Amsterdam als een Amsterdammer! Of het nu uw eerste of vijfde bezoek aan Amsterdam is, deze fietstocht is de perfecte manier om in een ontspannen tempo kennis te maken met landelijk Amsterdam.
Amsterdam per fiets verkennen is een ideale manier om u te oriënteren als u de stad nog niet kent. Bezoekers die wel eerder zijn geweest, ontdekken nieuwe feiten en horen nieuwe verhalen over hun favoriete stad. Fietsen is hoe dan ook de beste manier om Amsterdam en de buitengebieden te verkennen.
Een fietstocht door hartje Nederland is de enige manier om de cultuur van dit unieke land werkelijk te ervaren. U krijgt een speciaal voor ons ontworpen fiets en maakt met uw gids een tocht van 35 km door het stadsdeel Amsterdam-Noord.

Deze landelijke fietstocht voert over prachtige paden door een natuurgebied en langs pittoreske oude dorpjes, waar de jaren nog maar weinig vat hebben gekregen op de aloude Nederlandse manier van leven. U passeert ook ontelbare beekjes en andere wateren. Vergeet niet uw camera mee te nemen, want het uitzicht onderweg is spectaculair - vooral wanneer u langs de groene weilanden fietst die verder reiken dan het oog kan zien. Onderweg stopt u voor een lunch (eigen rekening) en een adempauze bij een lieflijk café in landelijk Durgerdam.

U wordt begeleid door een kundige en ervaren gids, die van alles weet te vertellen over de geschiedenis en folklore van dit stadsdeel. Deze tour is de perfecte manier om te ontsnappen aan de drukte in het centrum van Amsterdam.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Amsterdam
Vertrektijd:
10.30 uur
Duur:
4 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Nederlandse dorpen en landelijke fietstocht vanuit Amsterdam

Countryside Bike Tour from Amsterdam

Inbegrepen:
  • Plaatselijke gids
  • Gebruik van een fiets
Niet inbegrepen:
  • Eten en drinken
  • Fooien (optioneel)
  • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Minimaal 2 personen per boeking zijn vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.