Boom Chicago-show in Amsterdam

  • Locatie: Amsterdam, Nederland
  • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 21,42

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
  • Opslaan
U blijft lachen bij Boom Chicago in Amsterdam! Deze populaire Engelstalige comedyshow is een enerverend spektakel van scherpe scripts en snelle improvisaties in combinatie met muziek, video en multimedia. Deze improviserende groep comedians begon in 1993 en staat vooral bekend om het spelen met suggesties uit het publiek, die razendsnel worden verwerkt in actuele zaken. Boom Chicago treedt vier avonden per week op in het historische Rozentheater met 250 zitplaatsen in de befaamde Amsterdamse Jordaan, vlak bij de grachtengordel.
Bezoek Boom Chicago in hartje Amsterdam, waar leden van het comedygezelschap vrijwel elke avond optreden in het Rozentheater. Dit theater werd in 1913 gebouwd als bioscoop en bracht ook live variétéshows. In 2004 vond een volledige renovatie plaats, waarbij vele originele details intact bleven, zoals het gerestaureerde glas in lood. Het theater biedt 250 zitplaatsen en een grotere, open lobby met een bar voor de gasten.

Bij deze snelle vorm van entertainment werken acteurs, een musicalregisseur en een multimedia-technicus samen aan hilarische shows. De acteurs staan bekend om hun snelle improvisaties en zetten suggesties uit het publiek om in originele scènes en hilarische grappen, die in elke voorstelling weer anders zijn. De geschreven sketches van Boom Chicago zijn actueel en scherp. Elke show is weer spannend en levert bulderende lachsalvo's op!

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Rozentheater
Vertrektijd:
Woensdag en donderdag 20:30 uur (deuren open om 19:45 uur),
Vrijdag 20:00 uur (deuren open om 19:15 uur)
Zaterdag 20:00 uur (deuren open om 19:15 uur)
Zondag 19:00 uur (deuren gaan om 18:00 uur open)
Duur:
2 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Boom Chicago-show in Amsterdam

Boom Chicago Show in Amsterdam

Inbegrepen:
  • Boom Chicago-show
Niet inbegrepen:
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Rolstoeltoegankelijk
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.