Joodse wijk Anne Frank wandeling in Amsterdam

 • Locatie: Amsterdam, Nederland
 • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 28,03

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

In deze 2 uur durende tour met kleine groep wandelt u door Amsterdam met een professionele gids die u Amsterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog door de ogen van Anne Frank laat zien. De tour gaat van de Joodse wijk naar de Jordaan, waar het Anne Frank Huis is gelegen, voor een volledige beeldvorming van deze donkere dagen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Familievriendelijk
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Ophalen bij een centraal ontmoetingspunt
 • Kleine groepstour
 • Stap terug in de tijd tijdens een historische tour

Reis terug in de tijd naar de donkere dagen van de Tweede Wereldoorlog in een 2 uur durende stadswandeling door Amsterdam, en leer hoe het leven was na de bezetting van Nederland door de Duitsers in 1940-1945 en hoe Anne Frank een icoon werd van de gewelddadige onderdrukking. U hoort het verhaal over haar dagboek en hoe het tot publicatie kwam door toedoen van haar vader Otto Frank.

Ontmoet uw gids bij de ingang van het Joods Historisch Museum in de middag. U wandelt langs monumenten en gebouwen waarop de sporen van de oorlog nog steeds zichtbaar zijn. Uw gids brengt de geschiedenis tot leven en geeft u een idee hoe de burgers van de stad zich gedroegen tijdens de bezetting en hoe ze zich verplaatsten in deze gruwelijke tijden.

Ontdek waarom de Nederlanders probeerden samen te leven met het bezettingsleger en hoe de Nederlanders zich gedroegen ten opzichte van de joden in Amsterdam zoals als Anne Frank. Luister naar de verhalen over belangrijke gebeurtenissen, zoals de februaristaking en de hongerwinter.

Ga naar de Joodse wijk, waar u de Portugese synagoge en het museum, het hoofdkantoor van de Joodse raad, de dokwerker en het Auschwitzmonument vindt. Ontdek de plekken die het Nederlandse verzet bood als geheime schuilplekken voor gezinnen zoals het gezin van Anne Frank. De tour eindigt bij het Anne Frank Huis dat u eventueel in uw eigen tempo kunt bezoeken wanneer het de deuren opent voor publiek om 15:30 uur. Let op: toegang tot het Anne Frank Huis is niet inbegrepen.

De tour is uitermate geschikt voor liefhebbers van de Europese geschiedenis en biedt eveneens een inzicht in de wijze waarop de Joodse gemeenschap vroeger leefde en overleefde en hoe dat tegenwoordig is in Amsterdam .


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrale plek in Amsterdam
Vertrektijd:

Geldig vanaf eerste gebruik voor de geselecteerde periode.

Duur:
2 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour in het Engels om 11:00 uur
Code: TG3

Wandel door Amsterdam met een professionele gids die u Amsterdam tijdens de tweede wereldoorlog door de ogen van Anne Frank laat zien. De tour gaat van de Joodse wijk naar het Anne Frank Huis.

Engels
Van
USD 28,03
Prijsgegevens
English tour at 2pm
Code: TG4

Wandel door Amsterdam met een professionele gids die u Amsterdam tijdens de tweede wereldoorlog door de ogen van Anne Frank laat zien. De tour gaat van de Joodse wijk naar het Anne Frank Huis.

Engels
Van
USD 28,03
Prijsgegevens
English tour at 12pm (Noon)
Code: TG9

Walk through Amsterdam with a professional guide that shows you Amsterdam during the second world war, through the eyes of Anne Frank. The tour goes from the Jewish Quarter to the Jordaan area.

Engels
Van
USD 28,03
Prijsgegevens
English tour at 2.30pm
Code: TG10

Walk through Amsterdam with a professional guide that shows you Amsterdam during the second world war, through the eyes of Anne Frank. The tour goes from the Jewish Quarter to the Jordaan area.

Engels
Van
USD 28,03
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Joodse wijk Anne Frank wandeling in Amsterdam

Anne Frank

Inbegrepen:
 • Lokale, Engels sprekende gids
 • Live entertainment
 • Alle belastingen, toeslagen en verwerkingskosten
 • Tour met een kleine groep
 • Wandeling
Niet inbegrepen:
 • Toegangskaart/tijdstip Anne Frank Huis is niet inbegrepen
 • Entree
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Toegangsbewijs voor het Anne Frank Huis is niet inbegrepen. Deze tour verleent u geen toegang tot het Anne Frank Huis. Na de tour kunt u op eigen gelegenheid in de rij gaan staan voor het Anne Frank Huis, maar de toegang is niet gegarandeerd
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de tocht na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan krijgt u een alternatief aangeboden of een volledige restitutie
 • Rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.