Kustexcursie Amsterdam: halve dag naar de Zaanse Schans, en Volendam en Marken

 • Locatie: Amsterdam, Nederland
 • Duur: 5,5 uur of 7 uur
Van USD 68,41

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Op deze Amsterdamse kustexcursie verlaat u de stad en maakt u een halfdaagse trip naar landelijk Holland. U rijdt door een prachtig landschap met een netwerk van kanalen, ziet authentieke houten huizen, windmolens en vissersdorpen, en ontdekt traditionele ambachten uit vervlogen tijden. Het schilderachtige dorp De Zaanse Schans is beroemd om de originele gebouwen, die het Nederlandse leven in de 17e en 18e eeuw duidelijk laten zien. U bezoekt de beroemde vissersdorpen Volendam en Marken, en een traditionele kaasmakerij. Omstreeks 14:30 uur of 20:00 uur bent u terug in het centrum van Amsterdam.

Talen tour

Audio Engels
Audio Nederlands
Gids Engels
Gids Nederlands
Ervaar de mooiste plekjes van landelijk Nederland op deze halfdaagse sightseeingtour aan wal! Vertrek 's morgens of 's middags vanuit Amsterdam naar het lieflijke windmolendorpje de Zaanse Schans, waar u de historische scheepswerf en windmolens te zien krijgt. Bezoek een Hollandse klompenmaker en bekijk zijn houtbewerkingstechnieken van dichtbij!

Vervolgens bezoekt u de wereldberoemde vissersdorpen Volendam en Marken, aan de kust van de vroegere Zuiderzee (nu: IJsselmeer). In deze authentieke dorpen zijn de oude houten huizen gebouwd op palen en een deel van de bewoners draagt nog altijd de kleurrijke traditionele klederdracht. Met de boot vaart u in 20 minuten van Volendam naar Marken en u krijgt bij elke stop 45 minuten de tijd (alleen in de zomer).

Tijdens de tour doet u ook een van de weinige boerderijen aan waar nog op de traditionele Hollandse manier kaas wordt gemaakt.

7 uur durende tour met vertrek om 12:00 uur
Deze optie kwam tot stand op basis van feedback van klanten om een alternatieve route en een langere duur van de tour te bieden. De middagtour, die begint om 12:00 uur en duurt 7 uur. Er wordt een bezoek gebracht aan het windmolendorpje 'Zaanse Schans' en de plaatsen Volendam en Marken. Tijdens deze tour hebt u echter meer tijd op alle 3 locaties.

Zorgeloze kustexcursie:
Deze excursie start op 20 minuten loopafstand van de Passenger Terminal; u bepaalt dus zelf hoe laat u terugkeert naar uw schip in Amsterdam. Zorg ervoor dat u voldoende tijd uittrekt voor de excursie en dat u op tijd weer terug bent bij de Passenger Terminal. Deze excursie valt niet onder onze Zorgeloos-garantie.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Amsterdam
Vertrektijd:
Varieert
Duur:
5,5 uur of 7 uur
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Trip om 8:45 + gratis rondvaart van 1 uur
Code: MORN845

Aanvang 8:45 uur. Speciale aanbieding: geniet van een gratis 1 uur durende rondvaart door de Amsterdamse grachten! Haal het kaartje voor de rondvaart op wanneer u incheckt voor de tour. U kunt het ticket op elk moment tijdens uw verblijf gebruiken.

Engels
Nederlands
Engels
Nederlands
Van
USD 68,41
Prijsgegevens
Trip om 12:00 uur + gratis rondvaart van 1 uur
Code: AFT1200

Uitgebreide tour van ongeveer 7 uur. Speciale aanbieding: 10% korting en gratis rondvaart van 1 uur door de Amsterdamse grachten! Haal het kaartje voor de rondvaart op wanneer u incheckt voor de tour. U kunt het ticket op elk moment tijdens uw verblijf gebruiken

Engels
Nederlands
Engels
Nederlands
Van
USD 80,00
Prijsgegevens
Trip 3pm + free 1-h cruise
Code: TG6

Starts at 3pm. Special Offer: enjoy a free 1-hour Amsterdam canal cruise! Pick up the cruise ticket when check in for your tour. The cruise ticket can be used at any time during your stay.

Engels
Nederlands
Engels
Nederlands
Van
USD 68,41
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Kustexcursie Amsterdam: halve dag naar de Zaanse Schans, en Volendam en Marken

Amsterdam Shore Ex

Inbegrepen:
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Professionele gids
 • Boottocht (optioneel, inbegrepen)
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij haven
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
 • Entree voor windmolen (ca. 3 euro)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis mee (als ze geen stoel bezetten)
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie