Excursie aan wal vanuit Amsterdam naar de tuinen en tulpenvelden van de Keukenhof

 • Tourcode: 2550PRTLIN12A
 • Locatie: Amsterdam, Nederland
 • Duur: 5 uur 30 minuten (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Als u in de lente in de haven van Amsterdam arriveert, kunt u deze kans om de Keukenhof te bezoeken, een van de best bezochte attracties van Nederland, niet laten liggen! Als u van bloemen houdt, kijkt u uw ogen uit bij de kleurrijke tentoonstelling van bloeiende tulpen en andere lentebloembollen in de indrukwekkende tuinen van de Keukenhof! De onvergetelijke seizoengebonden tentoonstelling bestaat uit meer dan zeven miljoen tulpen, narcissen, hyacinten, andere lentebloembollen en prachtige bomen. Deze zorgeloze excursie aan wal vanuit Amsterdam is de gemakkelijkste manier om deze wat afgelegen tuinen te bezoeken.

Talen tour

Gids Engels
Uw excursie aan wal naar de tuinen van de Keukenhof vertrekt uit het centrum van Amsterdam, slechts een kort stukje lopen vanaf de Passenger Terminal. U wordt opgehaald met een comfortabele luxe tourbus en samen met uw goed geïnformeerde gids ontdekt u het prachtige landschap op weg naar de Keukenhof. U rijdt door het mooie Nederlandse platteland, langs fel gekleurde tulpenvelden.

Kies uit drie verschillende vertrektijden tijdens de dag. Alle tours duren vijf uur, met drie uur vrije tijd in de tuinen. In de Keukenhof zijn meerdere restaurants aanwezig, maar u kunt ook zelf een lunch meenemen en deze nuttigen op een van de vele bankjes en picknickplekken.

De tuinen en tulpenvelden van de Keukenhof zijn elk jaar slechts een beperkte tijd open; hoewel het personeel van de Keukenhof erg hard werkt om te verzekeren dat de zeven miljoen tulpen, narcissen, hyacinten en andere lentebollen tijdens deze periode van acht weken in bloei staan, hangt de bloeicyclus van bloemen sterk af van de weersomstandigheden. Van maart tot en met mei staan er gegarandeerd verschillende bloemen in bloei, maar in april hebt u de grootste kans om de tuinen, waaronder de tulpen, op hun allerbest te zien.

Zorgeloze kustexcursie:
Deze excursie start op 20 minuten loopafstand van de Passenger Terminal; u bepaalt dus zelf hoe laat u terugkeert naar uw schip in Amsterdam. Zorg ervoor dat u voldoende tijd uittrekt voor de excursie en dat u op tijd weer terug bent bij de Passenger Terminal. Deze excursie valt niet onder onze Zorgeloos-garantie.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Centrum van Amsterdam
Vertrektijd:
Varieert
Duur:
5 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Aanvullende informatie

Excursie aan wal vanuit Amsterdam naar de tuinen en tulpenvelden van de Keukenhof

Amsterdam Shore Ex Keukenhof

Inbegrepen:
 • Entree
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Reisgids/gastheer voor transfer naar Keukenhof
 • Meertalige gids
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij haven
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis mee (als ze geen stoel bezetten)
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie