Amsterdam hop-on hop-off bootticket inclusief toegang tot de Hermitage Amsterdam

 • Tourcode: 2544HERMITAGE
 • Locatie: Amsterdam, Nederland
 • Duur: Varieert

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Combineer een sightseeingtour door Amsterdam met een bezoek aan het indrukwekkende Hermitage-museum met deze speciale combinatietour! Kies voor een hop-on hop-off bootticket dat 24 of 48 uur geldig is en geniet van een unieke sightseeingtour door Amsterdam. U vaart langs de beste plekken in de stad, zoals het Rembrandthuis, het Rijksmuseum en het Anne Frank Huis. Geniet van informatief commentaar aan boord en stap bij een van de 7 of 9 haltes (afhankelijk van het seizoen) in de stad uit om zelfstandig op pad te gaan. Breng bovendien een bezoek aan Hermitage Amsterdam en bewonder meesterwerken van enkele wereldberoemde schilders, waaronder Claude Monet, Camille Pissaro en Eugene Delacroix.

Talen tour

Audio Engels
Audio Nederlands

Hoogtepunten

 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
 • Fantastische verkenning van de stad
 • Inclusief gratis toegang tot lokale topattracties
Benut uw tijd in de Nederlandse hoofdstad optimaal met deze hop-on hop-off combinatietour! Verken Amsterdam op een leuke, ontspannende en schitterende manier: via de grachten, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan! Stap zo vaak als u wilt in en uit de boot bij een van de 7 of 9 haltes (afhankelijk van het seizoen) in de stad en verken de bekendste musea, bezienswaardigheden en winkelstraten in Amsterdam.

Terwijl u comfortabel in de Canal Bus zit, ziet u onder andere het Rembrandthuis, het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum, het Joods Historisch Museum en het Holland Casino, en komt u van alles te weten over deze bezienswaardigheden. Het ticket is 24 of 48 uur geldig en dankzij het live commentaar aan boord in 6 talen krijgt u interessante informatie over Amsterdam te horen.

U kunt op elk willekeurig moment tijdens uw hop-on hop-off tour naar Hermitage Amsterdam gaan, de Nederlandse versie van de wereldberoemde Hermitage in Sint-Petersburg, Rusland. Loop door de fascinerende galerie met meesterwerken en bekijk de meesterwerken van enkele beroemde kunstenaars, zoals Claude Monet, Pierre-Auguste Renoir, Camille Pissarro, Paul Gauguin, Alfred Sisley en vele anderen.

Klik op 'meer informatie' voor de kaart en vertrektijden van de Canal Bus.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
De blauwe lijn start aan de westkant van het Centraal Station en de oranje lijn bij het Rembrandtplein. U kunt ook in- en uitstappen bij alle andere haltes.
Vertrektijd:
de Hermitage
Dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur

De Canal Bus vertrekt elke 20 minuten voor de twee verschillende lijnen
Duur:
Varieert
Gegevens terugreis:
U kunt in en uit de hop-on hop-off boot stappen bij alle haltes in de stad

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Amsterdam hop-on hop-off bootticket inclusief toegang tot de Hermitage Amsterdam

Amsterdam Canal Hop-On Hop-Off Pass including Hermitage Museum Admission

Inbegrepen:
 • Onbeperkt gebruik van de hop-on hop-off boot gedurende 24 of 48 uur
 • Toegang tot Hermitage Amsterdam
 • Opgenomen commentaar aan boord van de hop-on hop-off boot
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.