3-daagse tour van Alice Springs naar Uluru (Ayers Rock) via Kings Canyon

 • Locatie: Alice Springs, Australië
 • Duur: 3 dagen (circa)
Van USD 632,74

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Verlies uzelf in het eeuwenoude landschap van Uluru en Kata Tjuta tijdens deze driedaagse tour vanuit Alice Springs. U ziet de hoogtepunten van Uluru (Ayers Rock), inclusief de onvergetelijke aanblik van Uluru bij zonsopgang en zonsondergang en u krijgt de kans om langs de rand van de magnifieke Kings Canyon te lopen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Meerdaagse trip
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Proef de atmosfeer tijdens een wandelingtocht
 • Gratis drankjes inbegrepen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
Dag 1: Alice Springs – Uluru
Reis vanuit Alice Springs naar Uluru aan boord van een luxe touringcar. Stop bij de Camel Farm en kom meer te weten over de rol die kamelen hebben gespeeld bij het toegankelijk maken van het binnenland van Australië. U krijgt de mogelijkheid om een ritje op een kameel te maken (op eigen kosten). Tijdens de reis door dit afgelegen gebied voorziet uw vriendelijke chauffeur/gids u van informatief en vermakelijk commentaar. Er is nog tijd voor een stop bij Mt Ebenezer Road House voor een korte pauze. Bekijk de afgeplatte berg Atila (Mt Conner) in de verte voordat u aankomt bij Ayers Rock Resort.

's Middags reist u comfortabel langs de voet van Uluru terwijl uw chauffeur/gids vertelt over de vele heilige plaatsen en kenmerken bij Uluru. Reis verder met de bus naar de Kuniya Walk waar uw chauffeur/gids u zal begeleiden naar de prachtige Mutitjulu Waterhole. Bekijk rotsschilderingen van de Aboriginals en kom meer te weten over het gebied terwijl uw chauffeur/gids u wijst op een aantal inheemse flora en de inheemse en Europese geschiedenis van Uluru verklaart. Later bezoekt u het cultureel centrum Uluru - Kata Tjuta, waar u meer te weten komt over de Aboriginal-cultuur en Aboriginal-kunst en -ambachten kunt bekijken.

Aan het einde van de middag reizen we naar het Uluru-zonsondergangpunt. Wees getuige van de opvallende kleurveranderingen van Uluru bij zonsondergang onder het genot van hapjes en een gratis glas wijn.

Optionele Australische barbecue
Na zonsondergang begeleidt een gids u naar de exclusieve barbecueplek. U krijgt een keur aan Australische vleeswaren en salades voorgeschoteld, vergezeld van een glas mousserende wijn, bier of sinaasappelsap (menu's onder voorbehoud).

Dag 2: Uluru - Kings Canyon
U staat vroeg op en reist naar het Uluru-zonsopgangpunt. Bekijk hoe de eerste zonnestralen het Red Centre verlichten onder het genot van een warme kop koffie of thee. Reis vervolgens naar de mystieke 36 koepels van Kata Tjuta. Verken op uw gemak Walpa Gorge en de vreemde rotsformaties. Het wandelpad door Walpa Gorge volgt de natuurlijke beek tussen twee van de hoogste koepels van Kata Tjuta.

Vroeg in de middag reist u per luxe touringcar door spectaculaire woestijnlandschappen naar Kings Canyon Resort. U passeert het veestation Curtin Springs en daarna ziet u Atila (Mt. Conner) vanuit de bus.

Dag 3: rondwandeling langs de rand van Kings Canyon - Alice Springs
Neem deel aan een begeleide klimtocht naar de rand van Kings Canyon met prachtig uitzicht over Watarrka National Park. Volg de rand van de canyon en stop bij uitkijkpunten om naar beneden in de canyon te kijken. De wandeling langs de rand duurt ongeveer 3 uur en is af en toe rotsachtig en steil. Deze wandeling wordt alleen aanbevolen voor mensen met een goede conditie. U kunt ook kiezen voor een eenvoudigere en kortere wandeling om de met rotsen bezaaide bodem van de canyon te verkennen.

Stop bij Kings Creek Station om te lunchen (op eigen kosten) voordat u verder gaat door prachtige woestijnlandschappen op weg naar Alice Springs.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

De tour vertrekt vanaf de meeste hotels in Alice Springs.

Vertrektijd:
07:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald

Duur:
3 dagen (circa)
Gegevens terugreis:

Keert omstreeks 18:15 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt


Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Budgetaccommodatie
Code: AK43B

3-daagse trip vanuit Alice Springs inclusief 1 nacht in het Outback Pioneer Hotel in Ayers Rock en 1 nacht in het Kings Canyon Resort in Kings Canyon.

Engels
Van
USD 844,90
Prijsgegevens
Standaard accommodatie
Code: AK43R

3-daagse tour vanuit Alice Springs inclusief 1 nacht in het Desert Gardens Hotel in Ayers Rock en 1 nacht in het Kings Canyon Resort in Kings Canyon.

Engels
Van
USD 869,46
Prijsgegevens
Superieure accommodatie
Code: AK43S

3-daagse tour vanuit Alice Springs inclusief 1 nacht in het Sails in the Desert Hotel in Ayers Rock en 1 nacht in het Kings Canyon Resort in Kings Canyon.

Engels
Van
USD 951,35
Prijsgegevens
Budgetaccommodatie + barbecue
Code: AK43B + BBQ

3-daagse tour vanuit Alice Springs inclusief 1 nacht in het Outback Pioneer Hotel in Ayers Rock, 1 nacht in het Kings Canyon Resort in Kings Canyon en Aussie BBQ op dag 1.

Engels
Van
USD 956,56
Prijsgegevens
Standaardaccommodatie + barbecue
Code: AK43R + BBQ

3-daagse tour vanuit Alice Springs inclusief 1 nacht in het Desert Gardens Hotel in Ayers Rock, 1 nacht in het Kings Canyon Resort in Kings Canyon en Aussie BBQ op dag 1.

Engels
Van
USD 981,12
Prijsgegevens
Superior-accommodatie + barbecue
Code: AK43S + BBQ

3-daagse tour vanuit Alice Springs inclusief 1 nacht in het Sails in the Desert Hotel in Ayers Rock, 1 nacht in het Kings Canyon Resort in Kings Canyon en Aussie BBQ op dag 1.

Engels
Van
USD 1.063,01
Prijsgegevens
Tour Only
Code: AK43 No Accom

3-daagse trip vanuit Alice-Springs , geen accommodatie inbegrepen.

Engels
Van
USD 632,74
Prijsgegevens
Alleen tour + BBQ
Code: AK43 No Accom + BBQ

3-daagse trip vanuit Alice-Springs met inbegrip van een Aussie BBQ op dag 1. Geen accommodatie inbegrepen.

Engels
Van
USD 744,40
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

3-daagse tour van Alice Springs naar Uluru (Ayers Rock) via Kings Canyon

3-Day Alice Springs to Uluru (Ayers Rock) via Kings Canyon Tour

Inbegrepen:
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Accommodatie (als deze optie is gekozen)
 • Tour door Ayers Rock en de Olgas
 • Drankjes
 • Zonsopkomst bekijken bij Ayers Rock
 • Wandeling langs de rand van Kings Canyon
 • Entree National Park
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer van en naar de vluchthaven
 • Australische barbecue (indien optie gekozen)
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Accommodatie (als de optie Alleen tour is geselecteerd)
Aanvullende informatie:

 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Maximaal 3 passagiers per kamer. Als u met 4 of meer reizigers op pad bent, dient u 2 afzonderlijke boekingen te maken.
 • Kinderen dienen een kamer te delen met 2 of meer volwassenen en de aanwezige bedden te gebruiken
 • Kinderen mogen gratis mee wanneer het kind geen eigen stoel bezet
 • Personen die speciale hulp nodig hebben, moeten dit schriftelijk doorgeven zodat dit kan worden ingepland. Verzoeken om mindervalidekamers worden doorgegeven aan de hotels, maar kunnen niet worden gegarandeerd.
Reisplan:
Dag 1: Alice Springs - Uluru (Ayers Rock)
Vertrek uit Alice Springs en reis door de afgelegen Australische outback langs de westrand van het MacDonnell-gebergte. Dit oude gebergte dat naar alle kanten toe kronkelt, is waarschijnlijk het oudste gebergte van Australië. Stop bij de Outback Camel Farm, waar u een ritje op een kameel kunt maken (op eigen kosten). Bekijk de afgeplatte Mt Conner, waarna u arriveert bij het Ayers Rock Resort. Maak een tour naar de voet van Uluru met uw gids. Reis naar de waterpoel van Mutitjulu, waar u grotschilderingen kunt zien en waar u wordt verteld over de legenden van Python Dreaming. Bezoek het culturele centrum Uluru-Kata Tjuta, waar u meer te weten kunt komen over de inheemse geschiedenis en cultuur en de tentoongestelde kunsten en ambachten kunt zien. Geniet van een gratis glas wijn en zie hoe Uluru goudkleurig wordt verlicht door de ondergaande zon.

Optionele Australische barbecue
Na zonsondergang begeleidt een gids u naar de exclusieve barbecueplek. Deze plek ligt in het Uluru National Park, buiten het cultureel centrum Uluru en Kata Tjuta, te midden van rode zandduinen en woestijneiken die voor een vredige woestijnomgeving zorgen. De locatie bevindt zich ver genoeg van de resortverlichting zodat er een helder zicht is op de sterren aan de zuidelijke hemel. Eenmaal ter plekke krijgt u een keur aan Australische vleeswaren en salades voorgeschoteld, vergezeld van een glas mousserende wijn, bier of sinaasappelsap (menu's onder voorbehoud). Na het diner worden thee, koffie en een dessert geserveerd en geeft uw gids uitleg over de nachtelijke hemel, waarbij hij een aantal van de zichtbare constellaties beschrijft en aanwijst met behulp van een speciale schijnwerper (als het weer het toelaat). Uw gids zal u ook een aantal Aboriginal-verhalen vertellen die betrekking hebben op de sterren, waarna u weer terugkeert naar Ayers Rock Resort.

Overnachting: Ayers Rock

Dag 2: Zonsopkomst Uluru - Waterpoel Mutitjulu - Beklimming Uluru - Kings Canyon
Sta vroeg op en wees getuige van de eerste zonnestralen over Uluru. Blijf warm met koffie of thee terwijl u de stilte van de Australische outback in u op neemt. Ga mee met een tour naar Kata Tjuta en loop door de Walpa Gorge. Let vooral op de oude inkervingen. Vroeg in de middag reist u per luxe touringcar door spectaculair woestijnlandschap naar Kings Canyon Resort. U passeert het veestation Curtin Springs en daarna ziet u Atila (Mt. Conner) vanuit de bus.

Overnachting: Kings Canyon

Dag 3: rondwandeling langs de rand van Kings Canyon - Alice Springs
Geniet van een rondleiding langs de rand van Kings Canyon en via de 'Lost City' en 'Garden of Eden' (een goede conditie is vereist). Bewonder de torenhoge wanden en de unieke flora. Er is ook een alternatieve, gemakkelijke wandeling mogelijk over de bodem van de canyon. U reist 's middags door de uitgestrekte vlakten van centraal Australië. U maakt een stop bij Kings Creek Station, waarna u aankomt bij uw hotel in Alice Springs.


Accommodatieopties: Ayers Rock Resort

Alleen tour - Geen accommodatie inbegrepen in Ayers Rock of Kings Canyon. U hebt daarom de flexibiliteit om uw eigen accommodatie te boeken.

Outback Pioneer Hotel (budget)
- De Outback Pioneer Lodge heeft een ware sfeer van de pioniers in de outback, waardoor gasten de traditionele Australische gastvrijheid kunnen ontdekken. Leg enkele heerlijke Australische etenswaren op de barbecue en vertel over uw avonturen in het Rode Centrum met een biertje en hartig inheems eten in het Bough House Restaurant.

Desert Gardens Hotel (standaard) - Te midden van bijzondere eucalyptusbomen en bloeiende inheemse struiken ligt het pas vernieuwde hotel Desert Gardens, dat een aantal stijlvolle accommodaties biedt. Desert Gardens is het middenklasse hotel in het Ayers Rock Resort en ligt centraal van alle resort- en tourfaciliteiten.

Sails In The Desert (superior) - Sails in the Desert is het eersteklas hotel in Ayers Rock Resort met ruime, frisse en prachtig ingerichte kamers op een luxe, parkachtig terrein. De naam Sails in the Desert is afkomstig van de opvallende zeilachtige structuren die schaduw bieden en een vleugje elegantie. Sails in the Desert is het ultieme op het gebied van luxe in het Rode Centrum.

Vanwege operationele vereisten kunnen de hotelopties zonder kennisgeving door de touroperator worden gewijzigd.

Ophalen bij hotel:

6:15 uur - A Good Rest B&B
6:55 uur - Alice in the Territory
6:35 uur - Alice Motor Inn
6:40 uur - Alice on Todd
6:35 uur - Aurora Alice Springs
6:25 uur - Chifley Alice Springs Resort
6:45 uur - Desert Palms Resort
6:35 uur - Desert Rose Inn
6:30 uur - Diplomat Motel
6:50 uur - DoubleTree Hilton Alice Springs
6:30 uur - Elkira Motel
6:55 uur - G’Day Mate Caravan Park
6:20 uur - Haven Backpackers
6:55 uur - Heavitree Gap Outback Lodge
6:55 uur - Heritage Caravan Park
6:40 uur - Ibis Styles Oasis
6:55 uur - Lasseters Casino Hotel
6:55 uur - MacDonnell Ranges Caravan Park
7:00 uur - Pathdorf Bed & Breakfast
6:40 uur - Quest Apartments
6:15 uur - Stuart Caravan Park
6:40 uur - Swagmans Rest Motel
6:35 uur - Todd Tavern
6:40 uur - Toddy’s Resort
6:15 uur - Wintersun Caravan Park
6:15 uur - Vatu Sanctuary

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.
 • Viator maakt gebruik van cookies op onze website. Ervaar meer over de manier waarop wij cookies gebruiken en hoe u uw cookie-instellingen kunt wijzigen.
 • Sluiten