Tour naar Kangaroo Island met overnachting, vanuit Adelaide

 • Tourcode: 5381PPAK_B
 • Locatie: Adelaide, Australië
 • Duur: 2 dagen / 1 nacht

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Stap buiten de gebaande paden en ontdek de natuurlijke schoonheid en de inheemse dieren van Kangaroo Island tijdens een tweedaagse tour vanuit Adelaide. Bezoek de ongerepte stranden van Stokes Bay en het nationaal park Flinders Chase; bekijk de wilde koala's, kangoeroes, Australische zeeleeuwen en Nieuw-Zeelandse pelsrobben; probeer te zandsurfen op gigantische zandduinen; stop bij de enige overgebleven producent van eucalyptusolie in Zuid-Australië en bekijk de Remarkable Rocks, door de natuur gebeeldhouwde rotspartijen. Uw overnachting in Vivonne Bay Lodge is inclusief het gebruik van fietsen, kajaks en vele andere voorzieningen. Reis in een kleine groep van maximaal 20 personen, perfect voor een trip naar een idyllisch eiland.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende tour
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Beleef de wilde dieren van dichtbij
 • Kleine groepstour
Reis vanuit Adelaide naar Kangaroo Island in een comfortabele touringcar en veerboot. Breng een bezoek aan wildlife-reservaten en afgelegen parklandschappen met een kleine groep van maximaal 20 personen.

Overnacht in Vivonne Bay Lodge, een schone en goed uitgeruste budgetaccommodatie, met een ruime slaapzaal en privékamers, gedeelde badkamers, gratis koffie en thee, een bar, biljart, tafeltennistafel, kajaks, fietsen en nog veel meer. Wandel, fiets of kajak naar het nabijgelegen strand op het terrein.

U kunt kiezen uit standaardaccommodatie in een slaapzaal of upgrade naar een eigen kamer in de Lodge. De tour is inclusief twee lunches, één ontbijt en één diner.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
De tour vertrekt vanaf de meeste hotels in Adelaide
OF
Centraal busstation in Adelaide
Vertrektijd:
6:00 uur

Tijden zijn onderhevig aan wijziging vanwege de plaatselijke verkeersomstandigheden.

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
2 dagen / 1 nacht
Gegevens terugreis:
Keert omstreeks 10:30 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Aanvullende informatie

Tour naar Kangaroo Island met overnachting, vanuit Adelaide

Remarkable Rocks Kangaroo Island

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Overnachting in gedeelde accommodatie, inclusief alle beddengoed en handdoeken
 • Veerboot naar Kangaroo Island en terug naar het vasteland
 • Entree National Park
 • Begeleide trektochten en wandelingen
 • Maaltijden zoals vermeld in reisplan (O=ontbijt, L=lunch, A=avondeten)
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Elke reiziger mag maximaal 15 kg aan bagage meenemen
 • Minimumleeftijd is 7 jaar en kinderen moeten worden begeleid door een volwassene
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Maximaal 20 personen per tour
 • Voor deelname aan deze tour dient u een reisverzekering te hebben
 • Geef de volgende informatie op: -Voornaam en achternaam, zoals vermeld in uw paspoort
  - Paspoortnummer
  - Nationaliteit
  - Afgiftedatum paspoort
  - Vervaldatum paspoort
  - Geboortedatum
  - Eventuele bestaande medische aandoeningen en/of dieetwensen
  - Verzekeringsmaatschappij
  - Polisnummer
  - Noodnummer verzekeringsmaatschappij
 • Geef specifieke dieetwensen door wanneer u boekt
Reisplan:
Dag 1: Adelaide – Kangaroo Island (L, D)
Nadat u 's ochtends vroeg opgehaald bent bij bepaalde hotels in Adelaide of het centrale busstation, reist u 1,5 uur via een pittoreske route op het Fleurieu-schiereiland naar de veerboot die u naar Kangaroo Island brengt. Geniet van de dolfijnen die rond uw boot spelen en springen tijdens de 45 minuten durende oversteek.

Bij aankomst rijdt u langs de Pennington Bay naar de Emu Ridge Eucalyptus Distillery. Kangaroo Island was ooit het centrum van een bloeiende eucalyptusolie-industrie, maar vandaag de dag is Emu Ridge de enige commerciële eucalyptusoliestokerij. Hier hoort u hoe dit milieuvriendelijke familiebedrijf is gegroeid van een voormalige schapenboerderij tot de moderne stokerij. Bekijk de traditionele verwerkingstechnieken voor het maken van de olie. Hierna gaat u op weg naar Seal Bay, waar u kunt genieten van de capriolen van de residente kolonie Australische zeeleeuwen. Volgende stop: de gigantische zandduinen van Little Sahara. Stap op een zandsurfplank en surf naar beneden. Vervolgens gaat u naar Vivonne Bay Lodge voor de overnachting. Geniet van uw vrije tijd en verken het prachtige strand en de wandel- en fietspaden op dit grote terrein. Ga kajakken, tafeltennissen of ontspan juist in een comfortabele hangmat. Als diner is er een heerlijke barbecue gepland. Geniet van het eten terwijl de sterren boven u fonkelen.

Overnachting: Vivonne Bay Lodge, Kangaroo Island

Dag 2: Kangaroo Island - Adelaide (O, L)
Geniet van uw ontbijt en ga vervolgens naar Hanson Bay Wildlife Sanctuary, een groot beschermd natuurpark met hoge eucalyptusbosjes waar koala's rustig achteroverhangen aan de boomtakken en waar wallaby's, kangoeroes, mierenegels en andere beestjes in het struikgewas rondhuppelen en kruipen. Daarna rijdt u naar het nationaal park Flinders Chase voordat de mensenmassa's arriveren. Hier ziet u opmerkelijke rotsen, kolossale granieten rotsblokken die gebeeldhouwd lijken door moeder natuur. Vervolgens rijdt u langs Cape Du Couedic en geniet u van de vergezichten op de kust en de zee. Stop bij Admirals Arch en observeer de Nieuw-Zeelandse pelsrobben die in het water dobberen of op de rotsachtige kust luieren. Ga vervolgens naar het Flinders Chase-bezoekerscentrum voor een heerlijke barbecuelunch.

Na de lunch bezoekt u Stokes Bay en loopt u op het fijne zand van het ongerepte strand. Als de tijd het toelaat, kunt u de wallaby's op Ironstone Hill gaan spotten. Ook op de terugreis naar de veerboot kunt u andere schilderachtige plekjes bekijken, afhankelijk van de tijd. Stop bij een restaurant voor uw avondeten (op eigen kosten) voordat u terugkeert naar Adelaide en in de late avond arriveert.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 29 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 14 en 28 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 55 procent gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 85 procent gerekend.
Als u tussen 7 en 13 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 85 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.