Tour naar McLaren Vale en Glenelg met wijnproeverijen vanuit Adelaide

  • Locatie: Adelaide, Australië
  • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 52,13

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
Bezoek de beroemde wijnstreek McLaren Vale voor wijnproeverijen en meer tijdens een tour van een halve dag vanuit Adelaide, met op de terugweg een tussenstop in het mooie Glenelg. U reist met een ervaren gids en een kleine groep naar Rosemount Estate en Lloyd Brothers Wine voor twee wijnproeverijen en vervolgens kunt u zelf andere wijngaarden of winkels bezoeken. Er wordt gestopt in Glenelg, zodat u een korte strandwandeling langs de Gulf St Vincent kunt maken voordat u terugkeert naar uw hotel. Vanwege het persoonlijke karakter van de tour worden er maximaal 20 personen op de tour toegelaten.

Talen tour

Gids Engels
U ontmoet uw gids op Victoria Square en begint uw middagtour met een rit van 45 minuten in een comfortabele minibus naar de internationaal befaamde wijnstreek McLaren Vale.

U stopt bij twee wijnhuizen voor een wijnproeverij, te beginnen bij het bekroonde Rosemount Estate. Vanuit het proeflokaal van Rosemount, omgeven door glooiende heuvels met prachtige wijngaarden, kunt u, terwijl u geniet van een heerlijk glas wijn, genieten van het adembenemende uitzicht.

Daarna brengt u een bezoek aan Lloyd Brothers Wine and Olive Company, een familiebedrijf bekend vanwege de teelt van Syrah-druiven en Kalamata-olijven. Geniet van hun mooie Syrah-wijnen en kom meer te weten over de geschiedenis van het bedrijf. Daarna bezoekt u de souvenirwinkel, waar u wijn, olijfolie, verzorgingsproducten en andere handgemaakt producten kunt kopen.

Na twee wijnproeverijen met de kleine groep en de gids krijgt u de tijd om op eigen houtje de hoofdstraat in McLaren Vale te ontdekken. Ervaar bijvoorbeeld nog een wijnproeverij, bij Hardys - een wijnmakerij sinds 1857, vermeld op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Of probeer het typisch Australische snoepgoed FruChocs in de fabriek. Hier kunt u zien hoe dit snoep wordt gemaakt. Voor chutney, noten en andere lekkernijen kunt u terecht in de treinwagon uit 1920 met de naam de Almond Train. Geniet van diverse regionale producten, zoals culinaire amandelen, olijfolie, sauzen, chutneys en diverse soorten jam. Of ontspan met een lekker kopje koffie en geniet van de sfeer van de mooie stad.

U keert terug naar Adelaide via Glenelg, een schilderachtige badplaats op slechts 10 kilometer van het centrum van Adelaide. Geniet van een korte wandeling langs het strand voordat u terugkeert naar Adelaide en bij uw hotel wordt afgezet.

Als u langer in Glenelg wilt blijven, kunt u op eigen initiatief terugkeren met de tram; een fraai ritje van 20 minuten in de laatst overgebleven tramlijn in de regio.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Victoria Square, Adelaide
Vertrektijd:
13:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald

Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt om ongeveer 17:30 uur bij een aantal hotels in Adelaide

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Tour naar McLaren Vale en Glenelg met wijnproeverijen vanuit Adelaide

McLaren Vale

Inbegrepen:
  • Plaatselijke gids
  • Wijnproeven
  • Afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
  • Eten en drinken, tenzij aangegeven
  • Ophalen bij hotel
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Tour met kleine groep, maximaal 20 deelnemers
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.