Ticket LOUVRE Abu Dhabi met luxe vervoer

 • Tourcode: 54297P3
 • Locatie: Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 82,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Het Louvre Abu Dhabi is een museum voor kunst en beschaving. Het is gevestigd in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. Het museum werd op 8 november 2017 geopend. Het is onderdeel van een dertigjarige overeenkomst tussen de stad Abu Dhabi en de Franse regering. Het museum bevindt zich in de culturele wijk Saadiyat Island. Het is ongeveer 24.000 vierkante meter groot, en met 8.000 vierkante meter aan galerieën [2] het grootste kunstmuseum op het Arabisch schiereiland. De uiteindelijke kosten van de bouw zullen naar verwachting tussen de € 83 miljoen en € 108 miljoen bedragen. Daarnaast betaalde Abu Dhabi USD 525 miljoen om de naam Louvre te mogen gebruiken, en er zal nog eens USD 747 miljoen worden uitgegeven voor het lenen van kunstwerken, speciale tentoonstellingen en managementadvies.
De galerieën van het Louvre Abu Dhabi museum vertellen het verhaal van de mensheid in twaalf inspirerende hoofdstukken. Elk hoofdstuk concentreert zich op gedeelde thema's en ideeën die de gemeenschappelijke verbanden tussen alle mensen onthullen. De werken variëren van prehistorische voorwerpen tot moderne kunstwerken. De getoonde kunst is afkomstig is uit de collectie van het museum, aangevuld met een groot aantal meesterwerken die het museum in bruikleen heeft van een aantal wereldberoemde Franse musea.
Het Louvre Abu Dhabi nodigt bezoekers uit de mensheid in een nieuw licht te zien.

De ervaring van het leren vormt de kern van het kindermuseum. Dit speciaal daartoe aangewezen gedeelte van het Louvre Abu Dhabi ligt centraal en beslaat twee verdiepingen waarop familie-gerichte tentoonstellingen en interactieve workshops in het Arabisch en Engels te vinden zijn. Het doel is jonge geesten te inspireren door kinderen meer te leren over artistieke technieken en ideeën.

Het kindermuseum is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Het is ideaal voor zowel schoolgroepen als familiebezoeken. Zowel kinderen als volwassenen worden uitgenodigd om mee te doen aan de talloze educatieve activiteiten die erop gericht zijn de nieuwsgierigheid en creativiteit te voeden. Het kindermuseum slaat een brug naar de rest van het Louvre Abu Dhabi en de programma's daar, en helpt jonge bezoekers zo om alles te halen uit de focus van het museum op universele menselijke thema's.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Abu Dhabi Hotels
Abu Dhabi Luchthaven
Abu Dhabi Cruiseterminal
Vertrektijd:
11:00 of 15:00 uur
Dinsdag t/m zondag
Duur:
3 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Ticket LOUVRE Abu Dhabi met luxe vervoer

Louvre Abu Dhabi

Inbegrepen:
 • Entreeticket
 • Chauffeur
 • Ophalen en afzetten bij hotel/haven. Er zijn twee ophaaltijden beschikbaar: 11:00 en 15:00 uur.
 • Gedeelde transfer - retour
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er zijn minimaal 2 personen per boeking vereist
 • De tour is niet beschikbaar op maandag
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • Rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.