Viator

Ochtendsafari door de woestijn van Abu Dhabi: Duinrit per 4x4, kamelentocht en zandsurfen

 • Locatie: Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 72,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet van drie spannende activiteiten in de woestijn tijdens een 4 uur durende ochtendsafari vanuit Abu Dhabi voor het te warm wordt. Reis door de woestijn naar een kamp in bedoeïenenstijl waar u kunt genieten van een superspannende duinrit per 4x4. Beklim de duinen terwijl uw chauffeur de wielen laat slippen en keer terug naar het kamp om te genieten van twee andere avonturen. Maak een ritje op een kameel en trotseer de duinen met een zandsurfplank waarmee u van de steile duinen glijdt.

Talen tour

Gids Engels
De ochtendtour begint als u wordt opgehaald bij uw hotel in Abu Dhabi. U ontmoet uw chauffeur, die tevens uw gids is, en u stapt in uw comfortabele voertuig met airconditioning voor uw reis naar de woestijn nabij de stad.
Tijdens de reis ziet u de futuristische wolkenkrabbers van Dubai plaatsmaken voor het woestijnlandschap en wordt uw reisplan uitgelegd door uw chauffeur. U arriveert bij een bedoeïenenkamp met tenten, kussens en tapijten voor u aan uw avontuur per 4x4 begint. Voel de adrenaline door uw aderen stromen terwijl uw ervaren chauffeur u meeneemt op een spannende rit door de duinen, waarbij u de hellingen beklimt, even wacht, en vervolgens over het zand weer naar beneden glijdt. Houd u goed vast terwijl de wielen slippen en keer terug naar het kamp om op krachten te komen met enkele verfrissingen (inbegrepen) zoals water en frisdrank.
Zodra u opgefrist bent, kunt u zowel traditionele als moderne activiteiten in de woestijn ondernemen. Neem plaats op een kameel en ervaar hoe echte bedoeïenen zich voelen tijdens uw tocht door de woestijn. Geniet van het uitzicht vanaf uw kameel en beweeg mee met zijn soepele tred aan de hand van aanwijzingen van uw gids.
Probeer het zandsurfen, een van de populairste sporten in de woestijn. Pak een van de meegeleverde sandboards, waarna u na de veiligheidsinstructies over de duinen kunt surfen. Na deze drie activiteiten reist u terug naar uw hotel in Abu Dhabi waar u bij uw hotel wordt afgezet.
Let op: de volgorde van de hierboven beschreven activiteiten kan veranderen op de dag van uw tour.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw hotel in Abu Dhabi
Vertrektijd:
7:30 uur mei t/m september
8:30 uur oktober t/m april

Ophalen van hotels begint circa 30-60 minuten eerder; het exacte tijdstip wordt bij herbevestiging doorgegeven.

Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert omstreeks 13:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Ochtendsafari door de woestijn van Abu Dhabi: Duinrit per 4x4, kamelentocht en zandsurfen

Morning Desert Safari from Abu Dhabi

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer van en naar de woestijn
 • Duinrit per 4x4
 • Kameelrit
 • Sessie zandsurfen
 • Lichte versnaperingen zoals water en frisdrank
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of personen met rugklachten
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.