Over ons

Viator is de onbetwiste leider op het gebied van online reizen en activiteiten. Wij zijn al sinds 1999 online en hebben meer dan 3 miljoen tours en reiservaringen verkocht. Wij bieden eersteklas avontuurlijke activiteiten, stadstours, dagtochten, kustexcursies, activiteiten voor het hele gezin, tickets voor themaparken en shows, en stadspassen voor meer dan 450 bestemmingen wereldwijd!

Maar u hoeft ons niet op ons woord te geloven - luister maar naar wat onze klanten te zeggen hebben. Lees en bekijk de meer dan 245.000 recensies en foto's van mensen die met Viator hebben gereisd, voordat u boekt.

En als u bijvoorbeeld een datum wilt wijzigen, een persoon wilt toevoegen of uw reisplan wilt wijzigen, staan de medewerkers van onze klantenservice 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Met Viator kunt u altijd reizen met vertrouwen.

Het voordeel van Viator

  • Laagsteprijsgarantie
  • Gratis annuleren tot 24 uur van tevoren
  • Geen kosten voor datumwijzigingen
  • Eerlijke recensies en beoordelingen
  • Met zorg gekozen tours en ervaringen
  • Klantenservice 24/7 beschikbaar

Zoek ons op!

Wilt u meer weten? Bekijk ons op Facebook of volg ons op Twitter!

Bekijk onze link: Viator-beleid inzake auteursrecht

Over ons

We willen u het gevoel geven dat u reist met insiders, waar u ook naartoe gaat en elke keer als u reist. Dat is ons hoofddoel hier bij Viator.

We zijn zelf ook enthousiaste reizigers en begrijpen dat het belangrijk is om een betrouwbare bron te hebben om de beste reiservaringen ter wereld te zoeken, te vinden en te boeken. Viator heeft in meer dan 15 jaar de grootste en meest diverse selectie aan tours en activiteiten verzameld van over de hele wereld: van traditionele sightseeingtours tot unieke ervaringen die u maar één keer in uw leven meemaakt. Deze worden aangeboden door lokale touroperators die we hebben gescreend op kwaliteit, prijs-kwaliteitverhouding en service. Onze activiteiten worden ondersteund door meer dan 800.000 geverifieerde beoordelingen, foto's en video's van reizigers zoals u. Bovendien betaalt u gegarandeerd de laagste prijs.

Viator, Inc. biedt tours en activiteiten aan op de bekroonde Viator-website, op tien lokale websites voor Noord- en Zuid-Amerikaanse, Europese en Japanse markten, op vijf volledig geoptimaliseerde mobiele websites en op meer dan 3000 partnerwebsites, waaronder die van grote hotelketens en luchtvaartmaatschappijen, online reisbureaus, stadspecifieke websites en meer.

Ontdek meer en blijf met ons verbonden! Volg ons op Facebook, Twitter en Pinterest, of abonneer u op ons YouTube-kanaal.

Wat we doen

Viator is 's werelds meest vooraanstaande bron voor het zoeken, vinden en boeken van de beste tours en reiservaringen wereldwijd.

Onze reisinsiders hebben een speciale selectie van de beste bezienswaardigheden in meer dan 1500 bestemmingen samengesteld. Door nauw samen te werken met betrouwbare lokale tour- en activiteitenaanbieders kunnen reizigers eenvoudig en precies via Viator vinden wat ze willen doen en unieke activiteiten ontdekken. We hebben het voorwerk gedaan, alle contacten gelegd die nodig zijn en zelfs extra moeite gedaan om ervoor te zorgen dat onze klanten ongeëvenaarde insidertoegang hebben tot een wereldwijd netwerk van betrouwbare lokale bedrijven.

En het resultaat? Reizigers kunnen direct profiteren van duizenden reiservaringen, van eenvoudige en traditionele sightseeingtours tot ontzettend exclusieve en unieke activiteiten, en alles daar tussenin. Van populaire tours in een dubbeldekker tot privé vip-ervaringen, outdooractiviteiten vol adrenaline tot culturele uitstapjes voor het hele gezin, van kustexcursies tot showtickets, stadspassen, dagtochten, meerdaagse excursies ... Noem het maar op en u kunt het waarschijnlijk bij ons boeken. Alles is speciaal samengesteld door het Viator-team en is beschikbaar online of op uw telefoon. Dit betekent dat u alles van tevoren kunt boeken, waardoor u niet bang hoeft te zijn voor volgeboekte tours tijdens het hoogseizoen en op uw bestemming zelf meer tijd overhoudt voor leuke dingen. Als u op bent naar iets spontaners (of als u tijdens uw vakantie toch toevallig uw telefoon bij de hand heeft), kunt u bij Viator ook op het laatste moment boeken via handige apps en een geoptimaliseerde mobiele website.