Viator

 • Locatie: Wenen, Oostenrijk
 • Duur: Flexibel
Van USD 13,98

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek het Haus der Musik, het interactieve geluids- en muziekmuseum van Wenen, en verken alles op uw gemak. Zet een hoofdtelefoon op als u dat wilt, en struin door de talloze muzikale artefacten terwijl u alles te weten komt over beroemde componisten van klassieke muziek. Het museum is boeiend voor het hele gezin, met interactieve displays en instrumenten waar kinderen dol op zijn.

Talen tour

Audio Engels

Hoogtepunten

 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
 • Inclusief gratis toegang tot lokale topattracties
 • Directe bevestiging
Ga naar het Haus der Musik in het centrum van Wenen met uw toegangskaart en verken het uitgestrekte geluidsmuseum in uw eigen tempo. Het eigenzinnige museum Haus der Musik is gewijd aan de ‘wetenschap’ van geluid en aan klassieke muziek zelf.

Wandel op uw gemak door de zes verdiepingen van het museum en struin door de overvloedige interactieve displays en muzikale artefacten. Zet uw hoofdtelefoon op om te genieten van een audiotour als u dat wilt en leer meer over gerenommeerde internationale componisten terwijl u aan het verkennen gaat.

Hoogtepunten van het museum omvatten de historische archieven van het Wiener Philharmoniker, waar u kunt luisteren naar een verkorte versie van hun beroemde oudejaarsconcert, en de Sonosphere op de tweede verdieping. De gehele verdieping is gewijd aan de mechanische aspecten van geluid, met talloze instrumenten en interactief speelgoed om mee te experimenteren; perfect om de kinderen mee te vermaken!

Als de klassieke componisten van Wenen u aanspreken, gaat u vervolgens naar de derde verdieping om meer te weten te komen over hun leven in de stad en de muziek die zij gecreëerd hebben. Een virtuele dirigentententoonstelling is ook te vinden op deze verdieping, dus test uw dirigeervaardigheden door met het stokje te zwaaien terwijl een video van het Wiener Philharmoniker wordt afgespeeld. U krijgt zelfs feedback nadat u een poging hebt gewaagd!

Met uw kaartje kunt u zo lang blijven als u wilt in het museum, maar de meeste mensen vinden ongeveer twee uur genoeg om alle tentoonstellingen te zien. Als u een pauze wilt tijdens het verkennen, gaat u naar het café of restaurant Huth in het museum. Eten en drinken zijn voor eigen rekening.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Wenen
Vertrektijd:
Museum is geopend van 10:00 tot 22:00 uur (laatste toegang 21:30 uur)
Duur:
Flexibel
Gegevens terugreis:
Eindigt bij het Haus der Musik

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Toegangskaart Haus der Musik in Wenen

Vienna House of Music

Inbegrepen:
 • Entreeprijs voor Haus der Musik
 • Audiogids
Niet inbegrepen:
 • Gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.