Viator
Van USD 25,66

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
Als u de grote, keizerlijke attracties van Wenen al gezien hebt, of als u gewoon een andere kijk op de Oostenrijkse hoofdstad wilt, kunt u genieten van deze wandeling naar ondergrondse locaties. Zie een andere kant van de stad terwijl u onder de grond gaat met een deskundige gids naar de crypte van de Sint Michaëlkerk, waar vanaf de 16e eeuw meer dan 4000 lichamen zijn begraven. U brengt ook een bezoek aan het Romeinse graafwerk op de Michaelerplatz en maakt een tour door de historische wijnkelders van de stad. Deze wandeltocht biedt plaats aan slechts 15 personen, zodat uw gids uw kleine groep alle persoonlijke aandacht kan schenken.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

  • Kleine groepstour
  • Geleid door een plaatselijke gids
U ontmoet uw gids in het centrum van Wenen, vlakbij Michaelerplatz, en begint uw ondergrondse tour door Wenen bij de Sint Michaëlkerk, een van de oudste kerken in Wenen, ingewijd in 1217.

Met uw gids gaat u ondergronds om de crypte onder de kerk te verkennen. De crypte is in de 16e en 17e eeuw aangelegd voor de begrafenissen van edellieden en rijke inwoners van Wenen en herbergde meer dan 4000 lichamen. Vanwege de ideale constante temperatuur van de crypte zijn deze lijken goed bewaard gebleven.

Daarna volgt u uw gids weer boven de grond om een bezoek te brengen aan de archeologische locatie op de Michaelerplatz, een graafwerk dat een Romeinse nederzetting met soldatenwoningen uit het militaire kamp Vindobona blootlegde. Uw tour eindigt hier, op het Michaelerplatz, de perfecte plek om Wenen op eigen gelegenheid verder te verkennen.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Wenen
Vertrektijd:
13:30 uur
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Met kleine groep ondergrondse tour door Wenen: Crypte in Sint Michaëlkerk en opgraving bij Michaelerplatz

St Michael's Church

Inbegrepen:
  • Professionele gids
Niet inbegrepen:
  • Toegang tot St Michaelscrypte (2,50 euro)
  • Fooien (optioneel)
  • Eten en drinken
  • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Wij raden u aan om comfortabele wandelschoenen aan te trekken
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: bart g , september 2014

EEN AANRADER.DHR TIMMERMAN IS EEN ZEER GOEDE GIDS. ZEKER DOEN