Viator

 • Locatie: Wenen, Oostenrijk
 • Duur: 13 uur (circa)
Van USD 128,22

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Als u in Wenen bent, grijp dan uw kans voor een bezoek aan die andere geweldige Oostenrijkse stad, Salzburg - de geboorteplaats van Mozart - en de prachtige tuinen van het schitterende paleis Mirabell. De fantastische dagtrip voert u op weg naar Salzburg door de adembenemend mooie Oostenrijkse Alpen en langs magnifieke meren. De wandeling met gids in Salzburg is in deze tour inbegrepen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Geleid door een plaatselijke gids
U reist naar de geboortestad van Mozart en zult worden betoverd door het prachtige Salzkammergut-landschap met zijn bergen en meren, en waar keizer Franz Joseph en zijn familie de vakanties doorbrachten. U komt langs Fuschlsee en Wolfgangsee en bereikt Salzburg waar u wat vrije tijd hebt voor de lunch.

Ontdek Salzburg met een middagje wandelen door de oude stad. Uw gids toont u de belangrijkste bezienswaardigheden van het oude bisschoppelijke paleis waarbij u onder andere een bezoek brengt aan de kathedraal, de Festival Hall, St Peter's Abbey Church en haar kerkhof (het graf van de zus van Mozart, Nannerl).

In de drukke winkelstraten komt u langs Getreidegasse nr. 9 waar de beroemde Wolfgang Mozart is geboren en heeft gewoond totdat hij 17 werd.

Als u door de tuinen van slot Mirabell wandelt, zult u het beeld van de pegasus zien, het gevleugelde paard, en misschien moet u op deze plek wel denken aan het liedje 'Do-Re-Mi' uit de Sound of Music?

Op de terugreis naar Wenen kunt u genieten van een prachtig uitzicht vanuit de bus op Fort Hohensalzburg, één van de grootste middeleeuwse kastelen in Europa. De tour eindigt wanneer u wordt afgezet bij de Weense Staatsopera of uw gekozen hotel.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Tour vertrekt vanuit geselecteerde hotels in Wenen OF de Staatsopera. Het ontmoetingspunt is gemakkelijk te vinden, en uw gids staat daar op u te wachten.
Vertrektijd:
7:15 uur
Duur:
13 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Dagtrip naar Salzburg vanuit Wenen

Salzburg Day Tour from Vienna

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel (alleen bij bepaalde hotels)
 • Wandeling
 • Professionele gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er geldt een speciaal kindertarief wanneer het kind geen eigen stoel bezet
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.