Viator

 • Locatie: Tokio, Japan
 • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 52,62

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Duik het nachtleven in met deze avondexcursie in Shinjuku, het beroemde uitgaansgebied van Tokio, en bekijk waar de inwoners van Tokio winkelen en uitgaan. Ontdek de Omoide Yokocho, een steeg vol kleine eetkraampjes met heerlijke gerechten, de beruchte rosse buurt van Kabukicho en meer!

Hoogtepunten

 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
U begint deze veelzijdige avondexcursie in het winkelgebied van Shinjuku waar u in de etalages van de warenhuizen een glimp van de nieuwste trendy kleding en mode van verschillende subculturen kunt opvangen. Wandel langs het vaudevilletheater Suehirotei, een van de meest prestigieuze traditioneel Japanse theatergezelschappen. Bewonder het met kaarsen verlichte Hanazono-heiligdom, dat werd gebouwd in het midden van de 17e eeuw en beschouwd wordt als beschermheiligdom van de wijk Shinjuku.

U vervolgt uw wandeling naar Golden Gai, een bekend uitgaansgebied in het oosten van Shinjuku met meer dan 100 kleine eethuisjes (voormalige bordelen), bars en clubs. De nauwe steegjes en passages waardoor u wandelt zijn in de loop der jaren niet veranderd. Wandel over de straten van Kabukicho met de neonverlichting, kleine cafés en hostess clubs waar hoofdzakelijk Japanse 'salarymen' komen. Kijk hoe de bars hun klanten proberen binnen te halen en luister naar de verhalen over wat er achter gesloten deuren gebeurt.

Beëindig de excursie met Omoide Yokocho en waan u terug in het verleden. Deze straat bestaat nog steeds uit oude houten kraampjes die herinneren aan de jaren 40, toen er in de steegjes van Tokio volop zwarte handel plaatsvond. Stop bij een van de cafés of restaurants voor een maaltijd en wat drankjes.

Let op: eten en drinken is in deze excursie niet inbegrepen. Uw gids kan u restaurants en cafés suggereren en u helpen met bestellen.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
2016: Keio Plaza Hotel
2017: Tokyo toeristeninformatie, Shinjuku (BUSTA Shinjuku, 3F)
Vertrektijd:
17:30 uur
Duur:
2 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt bij Omoide Yokocho (Shinjuku)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Avondwandeling Shinjuku en Kabukicho

Shinjuku and Kabukicho Evening Walking Tour

Inbegrepen:
 • Engelssprekende gids
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Tijdens deze excursie wordt er een kleine afstand gewandeld, ongeveer 2,5 kilometer
 • Eten en drinken is niet in de prijs van deze excursie inbegrepen
 • Minimumleeftijd is 20 jaar
 • Minimaal 2 personen per boeking zijn vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.