Viator

 • Locatie: Tokio, Japan
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 59,27

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Ontdek de vervaagde charme van de wijk Kagurazaka in Tokio, met geplaveide straatjes en traditionele architectuur. Op deze begeleide wandeltocht slentert u door de wijk om de restanten van deze voormalige geishabuurt te bekijken. Bezoek de vele heiligdommen, historische gebouwen en bezienswaardigheden voor een lokale blik in de Japanse cultuur.

Hoogtepunten

 • Proef de atmosfeer tijdens een wandelingtocht
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis

Bekijk een rustiger deel van Tokio tijdens een wandeltocht door de wijk Kagurazaka. Samen met uw lokale gids wandelt u door de vele steegjes en straatjes ver weg van de hoofdstraat, en geniet u van een blik terug in de tijd naar het tijdperk van de geisha's. De prachtige omgeving van Kargurazaka werd begin 1900 bekend om de geishahuizen, waarvan sommige vandaag de dag nog steeds bestaan.

Uw wandeling begint met een bezoek aan de Tokyo Daijingu Shrine, een heiligdom waarvan wordt gezegd dat het geluk brengt aan romantiekzoekers. Vervolgens wandelt u door Kagurazaka Street langs traditionele Japanse winkels. Bekijk de Zenkokuji-tempel met zijn opvallende rode pilaren, en loop via de oude stenen trap langs de onsen (hete baden), voordat u bij de Wakamiya Hachimangu Shrine komt.

Vervolgens brengt u wat tijd door op Oguri Yokocho, een smalle straat die is vernoemd naar de familie Oguri, een machtige clan tijdens het Edo-tijdperk. In tegenstelling tot de drukke Kagurazaka Street, is dit gebied wat stiller en intiemer, met woonhuizen die midden tussen de cafés en restaurants liggen. U vervolgt uw tocht met een wandeling langs het voormalige kantoor van de Geisha Association en door de kleine straatjes naar de buurten Kakurenbo Yokocho en Hyogo Yokocho, waar u kleine hole-in-the-wall-restaurants, izakayas (bars) vindt en misschien zelfs wel een geisha tegenkomt.


Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
2016: Keio Plaza Hotel
2017: Tokyo toeristeninformatie, Shinjuku (BUSTA Shinjuku, 3F)
Vertrektijd:
14:00
Duur:
3 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Rondleiding Kagurazaka

Izakaya Exterior

Inbegrepen:
 • Rondleiding door Kagurazaka
 • Plaatselijke gids
 • Ticket voor ondergrondse van Shinjuku naar Kagurazaka
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Tours gaan door bij elke weersomstandigheid, dus trek geschikte kleding aan
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.