Viator
Van USD 387,42

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek Kyoto en Hiroshima, twee van de beroemdste steden van Japan, zonder het gedoe van vervoer of hotels regelen met deze onafhankelijke tour. Verken de verfijnde tempels en kastelen van Kyoto, waarvan er veel op de werelderfgoedlijst van UNESCO prijken. Bekijk ontroerende eerbetonen aan de slachtoffers van de atoombom in Hiroshima en neem de levendige stad van vandaag de dag in u op, evenals het nabijgelegen eiland Miyajima. U krijgt al uw kaartjes voor de hogesnelheidstrein en hotelreserveringen uitgereikt voor deze 3-daagse trip naar Kyoto en Hiroshima, en kunt zelf uw eigen reisplan samenstellen.

Hoogtepunten

 • Meerdaagse trip
 • Meedere keren per dag aangeboden
Geniet van de flexibiliteit en stel zelf uw reisplan voor de bezienswaardigheden vast tijdens uw ontdekkingstocht in Kyoto en Hiroshima op een tour van 3 dagen. Uw treinkaartjes en reisplan worden afgeleverd bij uw hotel in Tokio op de dag voor uw vertrek. U bepaalt welke van de talrijke ongelooflijk mooie tempels u bezichtigt en waar u dineert in Kyoto, en u hebt de tijd om deze betoverende stad op eigen gelegenheid te verkennen. Vervolgens reist u door naar Hiroshima, waar u de ontroerende herdenkingsplaatsen ter ere van de mensen die werden gedood door de atoombom in 1945 kunt bezichtigen, en alles te weten kunt komen over de verwoesting en wedergeboorte van de stad. U kunt ervoor kiezen om een bezoek van een paar uur vanuit Hiroshima aan Miyajima (op eigen kosten) te brengen en te genieten van de rust op het prachtige eiland.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Station van Tokio
Vertrektijd:
Tussen 6:00 en 6:50 uur (vroeg vertrek)
Tussen 10:10 en 12:20 uur (laat vertrek)
Duur:
3 dagen/2 nachten
Gegevens terugreis:
De Nozomi Shinkansen Super Express-trein naar Tokio vertrekt tussen 15:00 en 17:10 uur vanuit het station van Hiroshima.

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

3-daags, vroeg vertrek, één persoon
Code: VJNKH3KNE_SNGL

Vroege vertrekoptie voor 3-daagse tour naar Kyoto en Hiroshima. Hotelovernachtingspakket voor één persoon en trein via Nozomi Shikansen. Trein vertrekt tussen 6:00 en 6:50 uur

Van
USD 500,42
Prijsgegevens
3-daags, vroeg vertrek, twee personen
Code: VJNKH3KNE_TWIN

Vroege vertrekoptie voor 3-daagse tour naar Kyoto en Hiroshima. Gedeeld hotelovernachtingspakket voor twee personen en trein via Nozomi Shikansen. Trein vertrekt tussen 6:00 en 6:50 uur

Van
USD 403,56
Prijsgegevens
3-daags, vroeg vertrek, drie personen
Code: VJNKH3KNE_TRPL

Vroege vertrekoptie voor 3-daagse tour naar Kyoto en Hiroshima. Gedeeld hotelovernachtingspakket voor drie personen en trein via Nozomi Shikansen. Trein vertrekt tussen 6:00 en 6:50 uur

Van
USD 387,42
Prijsgegevens
3-daags, laat vertrek, één persoon
Code: VJNKH3KN_SNG

Late vertrekoptie voor 3-daagse tour naar Kyoto en Hiroshima. Hotelovernachtingspakket voor één persoon en trein via Nozomi Shikansen. Trein vertrekt tussen 10:10 en 12:20 uur

Van
USD 500,42
Prijsgegevens
3-daags, laat vertrek, twee personen
Code: VJNKH3KN_TWIN

Late vertrekoptie voor 3-daagse tour naar Kyoto en Hiroshima. Gedeeld hotelovernachtingspakket voor twee personen en trein via Nozomi Shikansen. Trein vertrekt tussen 10:10 en 12:20 uur

Van
USD 403,56
Prijsgegevens
3-daags, laat vertrek, drie personen
Code: VJNKH3KN_TRPL

Late vertrekoptie voor 3-daagse tour naar Kyoto en Hiroshima. Gedeeld hotelovernachtingspakket voor drie personen en trein via Nozomi Shikansen. Trein vertrekt tussen 10:10 en 12:20 uur

Van
USD 387,42
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Onafhankelijke tour van 3 dagen naar Kyoto en Hiroshima per Nozomi Shinkansen vanuit Tokio

Torii gates of Kyoto
©,

Inbegrepen:
 • Kaartjes voor de hogesnelheidstrein van Tokio naar Kyoto, Kyoto naar Hiroshima en Hiroshima naar Tokio
 • Twee overnachtingen in het New Miyako Hotel in Kyoto en Hotel Granvia (2016) / Hotel New Hiroden (2017) in Hiroshima
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Onafhankelijke tour; stel uw eigen reisplan samen
 • Verstrek de volgende informatie bij het boeken: volledige naam, adres van hotel of accommodatie in Tokio van de hoofdreiziger, volledige naam waaronder het hotel of de accommodatie is geregistreerd en telefoonnummer van contactpersoon. Uw tour wordt zonder deze informatie niet bevestigd
 • Kaartjes en het uiteindelijke reisplan worden afgeleverd op het verstrekte adres op de dag voor vertrek. Het is dus niet mogelijk om dit pakket op de dag van aankomst in Japan te gebruiken. U krijgt geen geld terug als de kaartjes niet kunnen worden bezorgd vanwege onvoldoende hotelgegevens
 • Treinkaartjes worden niet opnieuw verstrekt/u krijgt hiervoor geen geld terug als u ze kwijtraakt na ontvangst
 • Dit is een exclusief aanbod voor buitenlandse toeristen en kan niet worden aangeschaft door lokale inwoners van Japan
 • Maximumaantal gasten per hotelkamer is 3. Voor groepen van meer dan 3 dient u een aparte boeking aan te gaan
 • Let op: kinderen onder de 6 jaar (baby's en kinderen die geen zitplaats in de trein of een bed nodig hebben) zijn gratis. In het geval hij of zij een stoel in de trein of een bed nodig heeft, wordt het kindtarief (hetzelfde voor leeftijden 6-11) toegepast.
Reisplan:
Dag 1: Tokio – Kyoto
Kies voor een vertrek in de vroege of late ochtend vanuit Tokio en ga naar het station van Tokio. Daar stapt u aan boord van de Nozomi Shinkansen met Kyoto als bestemming. U arriveert ongeveer twee uur later in Kyoto en kunt uw bagage achterlaten in het hotel. Ga van daaruit op pad om de prachtige hoogtepunten van de stad te bekijken.

Kyoto floreerde meer dan 1000 jaar lang als de hoofdstad van Japan en van de talrijke bezienswaardigheden prijken er 17 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. U kunt zelf bepalen welke bezienswaardigheden u bezoekt; tot de belangrijke behoren het Gouden Paviljoen, kasteel Nijo, het keizerlijk paleis van Kyoto en de Kiyomizu-dera.

Het Gouden Paviljoen (Kinkaku-ji) werd gebouwd in 1224 voor een aristocraat en werd later omgevormd tot een Boeddhistische tempel. De bovenste twee lagen van het gebouw met 3 lagen zijn versierd met bladgoud, wat een prachtige weerspiegeling oplevert op het omliggende meer. De tuinen worden ook beschouwd als een van de mooiste klassiek ontworpen tuinen van Japan.

Het keizerlijk paleis van Kyoto was de residentie van de keizerlijke familie tot 1868, waarna de hoofdstad werd veranderd in Tokio. Wandel over het terrein of bekijk de website van de Imperial Household Agency voor hun tours, die vooraf moeten worden geboekt voor een bezichtiging van het interieur van het paleis.

Kasteel Nijo werd in 1603 gebouwd als de residentie in Kyoto voor de Tokugawa-shogun. De buitenkant ziet er eenvoudig uit, maar het interieur van het complex herbergt diverse cipresgebouwen met weelderige decoraties, waaronder prachtige schermschilderingen.

De Kiyomizu-dera is een van de locaties die in Kyoto die op de werelderfgoedlijst van UNESCO prijkt. Een charmant laantje met aardewerkwinkeltjes leidt u naar deze beroemde tempel. Geniet van een fantastisch uitzicht op Kyoto vanaf de veranda van de tempel.
Overnachting: New Miyako Hotel in Kyoto

Dag 2: Kyoto – Hiroshima
Geniet van een heerlijk ontspannen ochtend met vrije tijd in Kyoto voordat u naar het station gaat om de middagtrein naar Hiroshima te nemen. Na aankomst in Hiroshima kunt u uw bagage in het hotel achterlaten als u aankomt voor de inchecktijd (een overzicht van de tijden vindt u in uw reisplan).

Gebruik de middag om de herdenkingsplaatsen in Hiroshima te bekijken in verband met de atoombom en ontdek de bruisende moderne stad die is herbouwd na de verwoesting van de Tweede Wereldoorlog. De meeste herdenkingsplaatsen bevinden zich in de buurt van het Heiwa Kinen-park, gebouwd ter nagedachtenis van het gooien van de atoombom op 6 augustus 1945 en om vrede wereldwijd te bewerkstelligen.

Het Heiwa Kinen-museum toont de vreselijke gevolgen van de atoombom die op Hiroshima werd gegooid; de grafische details zijn zowel ontroerend als deprimerend. Het oostelijke gebouw van het museum toont het militaristische verleden van Hiroshima en het proces dat heeft geleid tot het fatale bombardement.

Bekijk het geraamte van het Vredesmonument in Hiroshima, het kenmerkende symbool van de atoombom en het laatst overgebleven gebouw in de stad dat werd beschadigd door de bom. In de buurt bevindt zich het Children’s Peace Monument waar duizenden door kinderen gemaakte origami de constructie omringen.

De Atomic Bomb Memorial Mound bevat de as van 70.000 slachtoffers van de bom; velen zijn nooit geïdentificeerd of hadden geen familie om de as op te eisen.

Maak om er even uit te zijn een tocht van een paar uur naar Miyajima, een prachtig eiland dat bereikbaar is per trein en veerboot vanuit Hiroshima. Het eiland is bekend vanwege de Itsukushima-schrijn en de prachtige torii-poort, die bij hoog tij op water lijkt te zweven. U ziet de tamme herten die er rondlopen en nog meer sfeer geven aan het toch al prachtige eiland.
Overnachting: Hotel Granvia Hiroshima (2016) of Hotel New Hiroden (2017)

Dag 3: Hiroshima – Tokio
U hebt tijd in de ochtend om de bezienswaardigheden die u nog wilde zien de bezichtigen (in Hiroshima of Miyajima) of om een paar uur de tijd te nemen voor een wandeling door de stad. Koop een doos met Hiroshima's beroemde momiji manju-taartjes in de vorm van een esdoornblad om tijdens de treinreis terug naar Tokio van te smikkelen!

In de middag gaat u naar het treinstation voor de Nozomi Shinkansen naar Tokio. U arriveert in de avond in Tokio, waar uw onafhankelijke tour eindigt.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.