Viator

 • Tourcode: 6290DELFT_1
 • Locatie: Delft, Nederland
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 53,63

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Duik in de Nederlandse koninklijke geschiedenis op deze gepersonaliseerde privérondleiding door Delft, een stad tussen Rotterdam en Den Haag, die bekend staat om zijn historische stadscentrum, het kenmerkende Delfts Blauw en, belangrijker nog, de banden met de Nederlandse koninklijke familie. Wandel met uw eigen gids door de oude binnenstad, en bekijk opmerkelijke bezienswaardigheden zoals het stadhuis en de Prinsenhof. Breng een bezoek aan de Nieuwe kerk om te zien waar leden van de Nederlandse koninklijke familie liggen begraven, waaronder Willem de Zwijger, de grondlegger van Nederland.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Verken straten en steegjes tijdens een stadswandeling
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
Uw wandeling begint op de Delftse markt voor het prachtige stadhuis. Aangezien dit een privétour is, kunt u uw exacte route aanpassen. Laat uw gids maar weten welke bezienswaardigheden u graag zou willen zien.

Ga naar het in tact gebleven oude centrum van Delft, met bezienswaardigheden als het oude stadhuis, de Oude Kerk en het Agnetapark. Mijmer tijdens de wandeling door de straten langs de grachten over het leven en de carrière van de Nederlandse schilder uit de Gouden Eeuw, Johannes Vermeer, die in Delft is geboren en getogen.

U verdiept zich vervolgens in de koninklijke geschiedenis van Delft door een bezoek te brengen aan verschillende locaties die verband houden met de Nederlandse koninklijke familie. Uw gids vertelt u verhalen en legt uit wat de betekenis is achter elke plaats die u bezoekt, om ervoor te zorgen dat u niets mist.

Een van de meest opmerkelijke figuren waar u meer over komt te weten, is Willem van Oranje (bijnaam Willem de Zwijger), de leider van de Nederlandse Opstand en de onafhankelijke Nederlandse Republiek. Geboren in het Huis van Nassau, werd hij prins van Oranje in 1544 en is daarmee de grondlegger van het Huis van Oranje Nassau en de voorouder van de monarchie van Nederland.

U hoort over zijn triomfen als een van de meest gerenommeerde leiders van het land. Ontdek op de Prinsenhof hoe het leven van de held tragisch eindigde in moord. Vervolgens gaat u naar de Nieuwe kerk om z ijn graftombe en de graven van andere leden van de koninklijke familie te bekijken.

Naast de koninklijke geschiedenis, staat Delft ook bekend om zijn Delfts aardewerk. Dit karakteristieke blauw-witte aardewerk, oorspronkelijk geproduceerd door 17e-eeuwse Nederlandse kunstenaars als goedkoop alternatief voor Chinees porselein, is zeer gewild over de hele wereld. Uw gids laat u zien hoe het porselein wordt beschilderd, en geeft u tijd om wat souvenirs te kopen. Als u wilt, kunt u ook een bezoek brengen aan Royal Delft, de laatst overgebleven fabriek uit de 17e eeuw van Delfts Blauw, waar met de hand beschilderd aardewerk wordt gemaakt door middel van eeuwenoude technieken. Dit is optioneel, maar zeker de moeite waard.

Uw tour eindigt weer op de Delftse markt.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrale plaats in Delft
Vertrektijd:
9:00 of 14:00 uur
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour om 9:00
Code: 09AM

Privéwandeltocht door Delft, vertrektijd 9:00 uur

Engels
Van
USD 53,63
Prijsgegevens
Tour om 14:00
Code: 2PM

Privéwandeltocht door Delft, vertrektijd 14:00 uur

Engels
Van
USD 53,63
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privéwandeling: koninklijke geschiedenis van Delft en aardewerk

Private Tour: Delft Walking Tour

Inbegrepen:
 • Privérondleiding met commentaar in de taal van uw voorkeur
 • Nieuwe Kerk
Niet inbegrepen:
 • Toegang tot Royal Delft (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 7 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Tour vindt plaats onder alle weersomstandigheden
 • Goede wandelschoenen worden aanbevolen
 • De tour kan worden gegeven in het Engels, Frans, Duits, Spaans of Portugees; geef uw gewenste taal tijdens de boeking door
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.