Viator
Van USD 89,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek de Heilige Land-locaties Nazareth en het Meer van Galilea tijdens een dagtrip vanuit Tel Aviv. U reist door de kustgebieden van Israël om de stad Nazareth te verkennen, de locatie van een groot aantal verhalen uit het Nieuwe Testament. Vervolgens rijdt u naar het Meer van Galilea, waar Jezus vele wonderen heeft verricht. Als u geïntrigeerd bent door heilige plekken, of gewoon geïnteresseerd bent in de fascinerende verhalen uit de bijbel, dan moet deze tour op uw verlanglijst staan!

Talen tour

Gids Engels
U vertrekt vanuit Tel Aviv in uw touringcar met airconditioning naar het stadje Nazareth, waar u een bezoek brengt aan populaire plekken in het Heilige Land, zoals de Basiliek van de Aankondiging (waar aartsengel Gabriël de Maagd Maria bezocht) en de Sint-Jozefkerk.

Vervolgens gaat u verder in noordelijke richting door het dorpje Kafer Kana en passeert u de Broodvermenigvuldigingskerk bij het Meer van Galilea, waar het wonder van de broden en vissen heeft plaatsgevonden en 5000 mensen werden gevoed.

Stop aan de oevers van het Meer van Galilea om het oude vissersdorp Capernaum te verkennen en ontdek de ruïnes van de beroemde grote synagoge waar Jezus zijn discipelen voor het eerst onderrichtte.

Tot slot reist u via de kuststad Tiberias naar Yardenit, een heilige plek aan het zuidelijke deel van het Meer van Galilea waar de rivier de Jordaan naar de Dode Zee stroomt. Veel christelijke bezoekers aan de regio voelen een diepe verbinding met de Jordaan. Het is mogelijk om hier gedoopt te worden, als onderdeel van de tour. Nadat u de prachtige berg Tabor bent gepasseerd, keert uw tour terug naar Tel Aviv.

Wat uw godsdienst ook mag zijn, een reis naar Israël is niet compleet zonder dat u deze historisch en cultureel belangrijke plaatsen in het Heilige Land hebt gezien!

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Tel Aviv of onze alternatieve ophaallocatie bij het Grand Beach Hotel in Tel Aviv
Vertrektijd:
Uw locatie 7:15 uur
Grand Beach Hotel 7:25 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour in het Engels
Code: ENNAZA

Dagtrip Nazareth, Tiberias en het Meer van Galilea vanuit Tel Aviv

Engels
Van
USD 89,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtrip Nazareth, Tiberias en het Meer van Galilea vanuit Tel Aviv

Nazareth, Church of the Annunciation

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Professionele gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
  Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
  • Eten en drinken
   Aanvullende informatie:
   • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 12 uur van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
   • Er geldt een kledingvoorschrift voor gepaste kleding voor het betreden van gebedshuizen en bepaalde musea. Het dragen van een korte broek is niet gewenst. De knieën en schouders van zowel mannen als vrouwen moeten bedekt zijn. U loopt het risico dat u de toegang wordt geweigerd als u niet voldoet aan deze kledingvoorschriften
   Voucherinfo
   Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
   Informatie lokale operator:
   Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

   Annuleringsbeleid

   Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
   Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
   Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

   Beoordeling door: Patrick H , april 2014

   Prima organisatie + goede gids