Viator

 • Locatie: Taipei, Taiwan
 • Duur: 13 uur (circa)
Van USD 147,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ga mee op deze avontuurlijke dagtour voor een bezoek aan één van de zeven wereldwonderen - Taroko-kloof in Hualien, het oosten van Taiwan. Taroko National Park (ook wel Taroko-kloof genoemd) en omgeving staan niet alleen bekend om de betoverende uitzichten en natuur, maar ook om hun enorme hoeveelheden marmer, vandaar de bijnaam "de marmeren kloof". Breng ook een bezoek aan de Tunnel of Nine Turns, de Eternal Spring Shrine, de Swallow Grotto, het Cisingtan Scenic Area en het Hualien Stone Sculptural Park. Laten we de prachtige marmeren wereld samen bezoeken!

Talen tour

Audio Engels
Gids Engels
Tekst Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Lunch inbegrepen
 • Vegetarische maaltijdoptie beschikbaar
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
U wordt tussen 5:30 en 06:10 uur bij uw hotel in Taipei opgehaald en naar het treinstation van Taipei gebracht vanwaar u de trein neemt naar Hualien. Na aankomst in Hualien neemt uw vriendelijke en professionele lokale gids u mee om het prachtige Taroko National Park te verkennen.

Taroko National Park is een van de negen nationale parken van Taiwan, met tal van prachtige bezienswaardigheden. De eerste stop is de Tunnel of Nine Turns, met een totale lengte van 2 km. Hoogtepunt is de Taroko-kloof, leunend tegen de bergpaden en oprijzend uit de diepe valleien, uitkijkend op de stroomversnellingen van een rivier. De rotskloof ontstond meer dan 200 miljoen jaar geleden als een sediment op de bodem van de oceaan. Bezoek daarna de Eternal Spring Shrine, een van de belangrijkste pittoreske punten in het park. Geniet van het betoverende uitzicht op de bergen en waterval. Het is daarnaast een van de belangrijkste herdenkingsplaatsen voor veteranen.

Ga daarna verder naar de Swallow Grotto. "Swallow" verwijst naar de Cross-Island-snelweg vanuit Jin Heng Park met ongeveer 500 m aan marmeren rotswanden en talloze kleine grotten. Neem even pauze om te lunchen en te genieten van lokale Taiwanese gerechten in een plaatselijk restaurant. Na de lunch bezoekt u het prachtige strand, Cisingtan Scenic Area en gaat vervolgens door naar het Hualien Stone Sculptural Park voor een bezoek aan een marmerfabriek. Na afloop van de tour wordt u weer naar het treinstation van Hualien gebracht om de trein van 19:00 uur naar Taipei te nemen, en tot slot wordt u afgezet bij uw hotel in Taipei.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw hotel in Taipei City
Vertrektijd:
Tussen 5:30 en 06:10 uur, afhankelijk van waar u wilt worden opgehaald.

Tijden zijn onderhevig aan wijziging vanwege de plaatselijke verkeersomstandigheden.

Duur:
13 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert omstreeks 19:00 uur terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.


Aanvullende informatie

Dagtour per trein naar Taroko-kloof vanuit Taipei

Taroko

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotels in Taipei
 • Retourtickets voor de trein tussen Taipei en Hualien
 • Lunch in een plaatselijk restaurant
 • Plaatselijke gids
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Het mobiele telefoonnummer van de gast is vereist om ervoor te zorgen dat we op de dag van vertrek contact met u kunnen opnemen.
 • Wij vragen u de naam en het adres te geven van het hotel waar u wilt worden opgehaald.
 • Mogelijk onder begeleiding van een meertalige gids (Engels, Chinees en Japans)
 • Als u vegetarisch wilt eten, dient u dit ten tijde van de boeking aan te geven
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.