Viator

 • Locatie: Sydney, Australië
 • Duur: Varieert
Van USD 123,78

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Klim met een professionele gids naar de top van de Sydney Harbour Bridge voor de ultieme Sydney-ervaring. Geniet van fantastische uitzichten en leer alles over de iconische constructie tijdens uw klim naar de top op 134 meter hoogte. Er zijn verschillende klimopties, waaronder een proeftocht die tot halverwege de brug gaat. Welke optie u ook kiest, wanneer u dit beroemde bouwwerk beklimt, krijgt u een spectaculair uitzicht over Sydney en een opgetogen gevoel van overwinning. Elke BridgeClimb is beperkt tot maximaal 14 deelnemers om persoonlijke aandacht in een kleine groep te waarborgen.

Hoogtepunten

 • Aanbevolen
 • Directe bevestiging
 • Alle noodzakelijke uitrusting inbegrepen
 • Verschillende vertrektijden gedurende de dag
 • Geniet van fantastische uitzichten
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Uw BridgeClimb-ervaring begint bij het Sydney Harbour Bridge Visitors Centre, waar u uw gids ontmoet, uitgebreide veiligheidsinstructies krijgt en de BridgeSuit aantrekt, een speciaal ontworpen overall die u over uw kleding draagt.

Als u er klaar voor bent, volgt u uw deskundige gids door een speciaal aangelegde tunnel naar de brug. In een veilige klimgordel begint u aan de gestage klim langs de bogen van de brug. Via loopbruggen en ladders bereikt u de top op 134 meter hoogte. Geniet op de top even van het panoramische uitzicht over Sydney en de omgeving. In het oosten ziet u de zeilen van het Sydney Opera House, en in het westen zijn de majestueuze Blue Mountains in de verte zichtbaar (op een heldere dag).

Tijdens uw tocht kunt u naar uw gids luisteren via de verstrekte headsets. U hoort informatie en leuke verhalen over de geschiedenis van Sydney en de brug, en wordt aangemoedigd tijdens uw beklimming. Uw gids stopt onderweg bij uitkijkpunten, zodat u het uitzicht goed in u op kunt nemen.

De BridgeClimb van 3,5 uur is geschikt voor mensen met een normale conditie. De Snelle klimtocht van 2,5 uur verloopt op een vlotter tempo en heeft minder tussenstops. Tijdens de BridgeClimb-proeftocht van 1,5 uur gaat u naar een punt halverwege de binnenste boog en keert u daarna terug. Selecteer een VIVID-klimtocht, alleen beschikbaar tijdens festivaldatums.
Aan het eind van elke tocht ontvangt u een groepsfoto, certificaat en pet van BridgeClimb als aandenken. Zie Reisplan hieronder voor meer informatie over de verschillende tochten.

Recente fotos van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
BridgeClimb Climb Base
3 Cumberland Street, The Rocks, Sydney
Duur:
Varieert
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug bij beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

10:40 uur BridgeClimb
Code: 1030AM BridgeClimb

Ochtendklimtocht Sydney Harbour Bridge Inchecken bij het vertrekpunt om 10:40 uur

Van
USD 225,62
Prijsgegevens
11:30 uur Klimtocht Harbour Bridge
Code: 1130AM BridgeClimb

Ochtendklimtocht Sydney Harbour Bridge Inchecken bij het vertrekpunt om 11:30 uur

Van
USD 225,62
Prijsgegevens
12:30 uur Klimtocht Harbour Bridge
Code: 1230PM BridgeClimb

Middagklimtocht Sydney Harbour Bridge. Inchecken bij het vertrekpunt om 12:30 uur

Van
USD 225,62
Prijsgegevens
13:30 uur Klimtocht Harbour Bridge
Code: 130PM BridgeClimb

Middagklimtocht Sydney Harbour Bridge. Inchecken bij het vertrekpunt om 13:30 uur

Van
USD 225,62
Prijsgegevens
15:30 uur Schemerklimtocht Harbour Bridge
Code: 330 Twilight BridgeClimb

Schemerklimtocht Sydney Harbour Bridge Inchecken bij het vertrekpunt om 15:30 uur

Van
USD 280,46
Prijsgegevens
17:30 uur Schemerklimtocht Harbour Bridge
Code: 530 Twilight BridgeClimb

Schemerklimtocht Sydney Harbour Bridge Inchecken bij het vertrekpunt om 17:30 uur

Van
USD 276,54
Prijsgegevens
Avondklimtocht Sydney Harbour Bridge
Code: Night BridgeClimb

Avondklimtocht Sydney Harbour Bridge Vertrektijden tussen 15:55 uur en 22:00 uur afhankelijk van het tijdstip van zonsondergang. Neem contact op met de plaatselijke touroperator voor de exacte vertrektijd nadat u een bevestiging hebt ontvangen.

Van
USD 194,28
Prijsgegevens
Dageraadklimtocht
Code: DAWN

Klimtocht tijdens zonsopkomst voor een adembenemend uitzicht op Sydney. Vertrektijden tussen 03:25 uur en 04:55 uur. Neem contact op met de plaatselijke touroperator voor de exacte vertrektijd nadat u een bevestiging hebt ontvangen.

Van
USD 292,21
Prijsgegevens
Express-klimtocht
Code: Express

Express-klimtocht Sydney Harbour Bridge. Inchecken bij het vertrekpunt om 09:45 uur

Van
USD 225,62
Prijsgegevens
BridgeClimb-voorproefje
Code: SAMPLER

BridgeClimb-voorproefje. Inchecken bij het vertrekpunt om 12:15 uur

Van
USD 123,78
Prijsgegevens
Klimtocht in het Mandarijn
Code: MANDARIN

Beleef de 2,25 uur durende BridgeClimb met een expert die Mandarijn spreekt. Inchecken bij het vertrekpunt om 14:45 uur

Van
USD 225,62
Prijsgegevens
8:40 uur BridgeClimb
Code: 0840AM BridgeClimb

Ochtendklimtocht Sydney Harbour Bridge Inchecken bij het vertrekpunt om 8:40 uur

Van
USD 225,62
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Sydney BridgeClimb

Sydney BridgeClimb
©supplier image

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Certificaat, pet en groepsfoto als aandenken
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
  Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Klimtochten gaan door bij elke weersomstandigheid (behalve bij extreme omstandigheden, zoals een elektrische storm)
  • Een redelijke mate van fitheid met volledige lichaamscontrole en hand-voetcoördinatie is vereist
  • Alle deelnemers dienen een BridgeClimb Declaration Form in te vullen voordat ze aan de klimtocht beginnen. Dit formulier wordt uitgereikt op de klimdag.
  • BELANGRIJK: de minimumleeftijd is 8 jaar. Kinderen jonger dan 15 jaar moeten worden vergezeld door een volwassene. Maximaal 3 kinderen per volwassene.
  • Minimumlengte is 120 centimeter.
  • Als u minder dan 24 weken zwanger bent, dient u een door een arts ondertekend toestemmingsformulier te overleggen. Als u meer dan 24 weken zwanger bent, bent u niet in staat te klimmen.
  • Er dient geen alcohol te worden genuttigd voorafgaand aan het klimmen. Iedere deelnemer ondergaat een ademtest en wordt uitgesloten van deelname als zijn of haar promillage 0,05% procent of hoger is of als hij of zij onder invloed is van drugs of medicijnen.
  • Deelnemers moeten een BridgeSuit over hun kleding dragen
  • Draag geschikte, dichte schoenen met rubberzool, zoals hardloop-, sport- of wandelschoenen die comfort, ondersteuning en grip bieden. Schoenen met pvc of leren zool zijn niet geschikt.
  • Er zijn kluisjes beschikbaar omdat losse voorwerpen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, fototoestellen, filmcamera's, mobiele telefoons, handtassen en andere persoonlijke items, niet mee de brug op mogen worden genomen.
  • In de klim zijn hoge ladders en loopbruggen opgenomen, evenals lange beklimmingen van trappen, oneffen ondergrond en nauwe doorgangen en blootstelling aan alle mogelijke weersomstandigheden.
  • Als u niet op de opgegeven vertrektijd op het incheckpunt bent of niet aan een of meer van de bovenstaande vereisten voldoet, resulteert dat in een annulering zonder recht op teruggave.
  Reisplan:
  BridgeClimb - ochtend/middag (3,5 uur):
  Dit is de originele Climb die via de buitenste bogen van de brug helemaal naar boven voert. Beklim een gestage helling en trotseer loopbruggen en ladders, en geniet vervolgens van een panoramisch uitzicht over Sydney Harbour en het Sydney Opera House. Ontwaar de Blue Mountains, die op heldere dagen zichtbaar zijn in de verte. Vertrek in de ochtend of middag en zie hoe de stad bruist. 

  BridgeClimb   bij zonsopkomst (3,5 uur):
  Geniet van het adembenemende uitzicht van de zon die opkomt boven Sydney tijdens een BridgeClimb in de vroege ochtend. Beklim in de vroege ochtend voor zonsopgang als eerste de Sydney Harbour Bridge. De exacte vertrektijd is afhankelijk van het tijdstip van zonsopgang. Ontvang twee gratis foto's op deze tocht.

  BridgeClimb bij schemering (3,5 uur):
  Geniet van zowel de dag als de avond op deze tocht, waarbij u vlak voor zonsondergang vertrekt. Laat u vervoeren door een spectaculaire zonsondergang en zie de maan en sterren aan de hemel verschijnen tijdens uw beklimming. De exacte vertrektijd is afhankelijk van het tijdstip van zonsondergang.

  BridgeClimb in de avond (3,5 uur):
  Vertrek naar de top nadat de zon is ondergegaan op deze tocht van 3,5 uur. Zie de stad en Sydney Harbour onder u oplichten, terwijl de sterren en de maan boven u schitteren.

  BridgeClimb Express (2,25 uur):
  Wanneer u niet veel tijd hebt of gewoon liever een snellere route naar de top neemt, kunt u kiezen voor de BridgeClimb Express, een ongelofelijke ervaring. In tegenstelling tot de langere tocht die langs de buitenkant van de bogen loopt, gaat uw route door het hart van de constructie, waardoor u een ander uitzicht te zien krijgt. Met deze optie beklimt u minder trappen, zijn er minder tussenstops en bent u sneller op de top. Perfect voor mensen met een goede conditie die op zoek zijn naar een energieke belevenis in een kortere tijd.

  BridgeClimb-proeftocht (1,5 uur):
  De proeftocht is ideaal als u weinig tijd hebt, op zoek bent naar een goedkopere optie of niet van grote hoogten houdt en liever niet helemaal naar de top wilt. De beklimming gaat via loopbruggen aan de binnenkant van de brug. Dit is voor sommige mensen fijner dan een klim langs de loopbruggen aan de buitenkant. Op het hoogste punt van deze beklimming, ongeveer halverwege de top van de brug, bereikt u een spectaculair uitkijkpunt op de binnenste boog. Met maximaal 12 personen bent u verzekerd van persoonlijke aandacht van uw professionele gids.

  De VIVID-klimtocht (3,5 uur):

  Ervaar de magie van een panoramisch uitzicht over het bruisende Sydney tijdens VIVID Sydney 2017. Geniet van de spectaculaire uitzichten over de kleurrijke lichtjes van de haven terwijl u de brug beklimt. U kunt ook meedoen aan de Sydney Harbour Bridge-lichtshow als u het bijgeleverde VIVID-klimtochtvest draagt. U klimt in het frame van een unieke festivalinstallatie, hoog boven de stad, om een prachtig beeld vast te leggen als herinnering aan uw VIVID-klimtocht. De VIVID-klimtocht is alleen beschikbaar tijdens VIVID Sydney 201 (eind mei tot 18 juni).

  BridgeClimb Mandarin (2,25 uur):
  Beleef de 2,25 uur durende BridgeClimb Mandarin met een expert die vloeiend Mandarijn spreekt.
  Voucherinfo
  Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
  Informatie lokale operator:
  Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

  Annuleringsbeleid

  Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
  Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
  Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

  Beoordeling door: lizzy_her , mei 2015

  De bridgeclimb was goed verzorgd. Veel aandacht voor de veiligheid en duidelijke uitleg. Onze gids was leuk en gaf uitgebreid uitleg over de verschillende uitzichten. De klim was geweldig in een lekker rustig tempo. Absoluut een aanrader als je in sydney bent.