Viator

 • Locatie: Sydney, Australië
 • Duur: 90 minuten (circa)
Van USD 117,22

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Geniet van een kijkje achter de schermen met deze VIP-tour met de beste specialisten van SEA LIFE Sydney Aquarium, de allerbeste attractie van Australië en een van de meest spectaculaire aquariums ter wereld! Met meer dan 70 ruimtes en de thuisbasis van 's werelds grootste verscheidenheid aan haaien en roggen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids

Als u op zoek bent naar iets anders, neem dan een VIP-tour door SEA LIFE Sydney Aquarium. Wandel met de verzorgers voor een kijkje achter de schermen bij de ruimtes voor de zeehonden en aquariums voor de haaien waar u kunt zien hoe de haaien en roggen worden gevoerd. Ga bij het Great Barrier Reef-aquarium binnen waar u de kans hebt om te zien hoe levend koraal groeit en waar u tanks kunt bekijken waar de dieren worden gefokt. De verzorgers geven u inzicht in hoe het aquarium werkt en geven antwoord op al uw vragen over het zeeleven in het aquarium. U krijgt zelfs een boekje mee voor thuis.

In SEA LIFE Sydney Aquarium kunnen alle bezoekers een aantal keren per dag bekijken hoe de dieren worden gevoed. Bekijk bij het Seal Sanctuary hoe de verzorgers de zeehonden iedere ochtend en middag voeren en nakijken, zie hoe de pinguïnkolonie zich tegoed doet aan mosselen en kijk naar de indrukwekkende, enorme zoutwaterkrokodil die elke woensdag haar wekelijkse maaltijd krijgt!

Nergens anders ter wereld vindt u een grotere verzameling aan Australische waterdieren - 7000 dieren! Mis vooral niet het SEA LIFE Sydney Aquarium - het is een onderwaterervaring die u niet snel zult vergeten!

Let op: vanwege de behoeften van de dieren zijn de voedertijden zonder voorafgaande kennisgeving onderhevig aan verandering


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

SEA LIFE Sydney Aquarium is gunstig gelegen in het hart van Darling Harbour, op slechts 5 minuten lopen van het centrum van Sydney.

Vertrektijd:
 • 10:00 uur
 • 14:00 uur
Duur:
90 minuten (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 10.00 uur
Code: AM1000

Vertrekt om 10:00 uur

Engels
Van
USD 117,22
Prijsgegevens
Vertrek om 14.00 uur
Code: PM1400

Vertrekt om 14:00 uur

Engels
Van
USD 117,22
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

SEA LIFE Sydney Aquarium VIP-tour 'Achter de schermen'

Sydney Aquarium VIP Guided Behind the Scenes Tour

Inbegrepen:
 • Toegang tot SEA LIFE Sydney Aquarium
 • 90 minuten durende VIP-tour met gids
 • Belasting op goederen en diensten in Australië (GST)
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt voor deze tour een bevestiging bij boeking, tenzij u binnen 72 uur vóór vertrek boekt. In dat geval ontvangt u de bevestigingen binnen 72 uur, afhankelijk van beschikbaarheid.
 • U bent van harte welkom om camera's met flitser en videocamera's in het aquarium te gebruiken
 • Het aquarium is toegankelijk voor rolstoelen en er zijn rolstoelen verkrijgbaar bij de informatiebalie.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.